Mislim da se isplati. Ipak dobivaš novu karticu koja je malo jača i ima garanciju za samo 200kn nadoplate.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ces jos nadoplatit 200kn onda se isplati ! Imas trenutno na akciji GTX650 Ti za 999KN !
Ma Links u Rijeci mi je 6 minuta autom tako da bi tamo uzeo za 1075 kuna....
Aha ! No svejedno se isplati . Za tih 200kn nadoplate dobis malo jacu i FULL novu grafu , a rijesis se stare dok jos radi !
Bolje bi ti bilo kupiti HD 7850 1GB za te novce, polovnu sa garancijom, to je pravi upgrade.
Al su sanse skoro pa nikakve da nađe tu rabljenu grafu !
Isplati ti se. GTX 650 Ti iako nije jaka za današnje pojmove, ipak je jača osjetno nego GTX 460 768 Mb, + troši duplo manje struje i modernija je što ima svojih prednosti. Koliko sam vidio po netu clockana GTX 650 ti se negdje čak približava i GTX 560 Ti.
Isplati ti se. GTX 650 Ti iako nije jaka za današnje pojmove, ipak je jača osjetno nego GTX 460 768 Mb, + troši duplo manje struje i modernija je što ima svojih prednosti. Koliko sam vidio po netu clockana GTX 650 ti se negdje čak približava i GTX 560 Ti.
Da, kloking obavezno.
Ova moja GTX 460, (a 768 verzija od PALITa ima užasan hladnjak) već dvije godine stoji na 800/1600/1955 MHz sa default 675/1350/1800 MHz
Ne zanimaju me polovne grafičke kartice...
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=12730
jel bolja ova ili msi gtx660 oc ??
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=11970
HD7870 je bolja !
Evo da se i ja uključim u raspravu grafički kartica,kupio ati radeon saphhire 7950 hd 3gb ram 384 bit-a (pod garancijom 2g) i instalirao draiver i sve prošlo kako treba kad sutradan pojavile se neke zelene crtice(vodoravne) preko ekrana ali samo kad se windowsi podižu kasnije je sve uredu(dok se igram).Neki mi kažu da je to normalno i da je to do mijenjanja brzina grafičke ali to mi smeta pa bi molio vaše mišljenje.Imam amd phenom 965 X4 3,4GHZ,8gb rama,ecs matičnu pci expres 2.0 ,wd 1TB.
HVALA unapred
Koju je bolje uzeti?
MSI HD7870OC, 2GB GDDR5, DVI, 2x mDP
ili
GIGABYTE grafička kartica HD7870 OC 2GB GV-R787OC-2GD ova je 100-tinjak kuna skuplja
Potpuno ista razmišljanja imam ja, samo je u mojem slučaju grafa HD7950, i isto ne znam, MSI ili Gigabyte, oba hladnjaka kolko gledam po recenzijama su vrlo slicna, iako me najviše brine glasnoća tih hladnjaka, da mi ne zuji previše kad igram. eto sad baš pogledao review od gigabytice i ovi rezultati su me fascinirali, u furmarku nejde više od 60 C ;O potrošnja isto niska za razliku od konkurencije..
EDIT: isto tako i ovi rezultati pokazuju da ipak windforce ima malčice bolji i tiši hladnjak.
Da, kloking obavezno.
Ova moja GTX 460, (a 768 verzija od PALITa ima užasan hladnjak) već dvije godine stoji na 800/1600/1955 MHz sa default 675/1350/1800 MHz
Nisam ni spomenuo HD 7770 ali to su grafe sličnih performansi a čini mi se da naginješ zelenom taboru pa valjda zato nisam .
Evo da se i ja uključim u raspravu grafički kartica,kupio ati radeon saphhire 7950 hd 3gb ram 384 bit-a (pod garancijom 2g) i instalirao draiver i sve prošlo kako treba kad sutradan pojavile se neke zelene crtice(vodoravne) preko ekrana ali samo kad se windowsi podižu kasnije je sve uredu(dok se igram).Neki mi kažu da je to normalno i da je to do mijenjanja brzina grafičke ali to mi smeta pa bi molio vaše mišljenje.Imam amd phenom 965 X4 3,4GHZ,8gb rama,ecs matičnu pci expres 2.0 ,wd 1TB.
HVALA unapred
Imam HD7950 i kod mene nema nikakvih zelenih crtica ! Ako ce ti se to pocet cesce događat onda ju reklamiraj !
HVALA unapred
Imam HD7950 i kod mene nema nikakvih zelenih crtica ! Ako ce ti se to pocet cesce događat onda ju reklamiraj !
Danas kad sam ga upalio nije ih bilo.Upravu si ako ih bude češče reklamirati ću je.
u trixxx ima opcija za custom brzinu ventilatora grafe,meni vrti na 37 posto,mogu li ja podigniti tipa na 60 posto,nece skoditi? radi se o xfx r7870 2gb gddr5 dual dissipation grafi
Pa naravno da neće, možeš samo imat manje temperature. Ali zašto bi to radio uopće ako se sad nepregrijava a imati ćeš samo bučniju grafu ??
Evo uzeo upravo prije dva sata šta sam planirao..
Prodao GTX 460 768 MB te nadoplatio 255 kn u Linksu za GTX 650TI, (sreća jučer još rezervirao jer se sve razgrabilo, i svak im čast, doslovno su mi držali rezervaciju do 19:48 kada sam ušao u poslovnicu; ali vjerovatno vide da sam pouzdan jer sam već par puta prije rezervirao razne artikle od monitora do memorije i raznih drugih pizzdarija..... ljepo od njih, šta je je)
Nakon malo trčanja po igrama GTX 650 Ti POJEDE GTX 460 768... Ali guši je visoki AA, ali to se podrazumjeva u tom cjenovnom rangu; ali ipak se je nadoplata od 255 kn po meni isplatila.
Hvala na savjetima. Napravim sutra ili prekosutra kakva review kao sa PALIT GTX 460 kada sam je uzeo....
Totalno modani Skyrim po giuide koji sam stavio u Skyrim temi, (250 modova)...
GTX 460 - Ambient Occlusion na performance, bez AF i bez AA je radio na kakvih 18 FPSa na ovom mjestu, (Riverwood)
GTX 650 Ti - Ambient Occlusion na performance, (na quality nemože preći 30 FPSa šta je je), AF 16, - 40 FPSa
Šteta šta nemam sliku sa starom grafičkom. AO ju je ubijao...
Nevjerovatno da je to toliko kvalitetnije
Zamolio bi samo za objašnjenej jer kaskam....
GTX 460 je imala određene MHz i pod Shader opcijom. Te se je Shader clock dizao skupa sa Core clockom kod klokinga. Zašto ova nema? Nešto sam čitao da joj je taj shader isti kao i core... ili sam krivo pročitao....
Hvala.
Pozdrav. Zna li itko mozda gdje u RH nabaviti 6950 1Gb, trazim svugdje i nista. Unaprijed hvala
Pozdrav. Zna li itko mozda gdje u RH nabaviti 6950 1Gb, trazim svugdje i nista. Unaprijed hvala
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=6950+1GB
Za tu cijenu nabavi se znatno (apod time mislim ZNATNO) jača grafička kartica - Radeon 7870.
GRAFICKA KARTICA: Integrisana
MEMORIJA: 4GB DDR3 1333MHz
HARD DISK: 500GB SATA II
MATICNA PLOCA: GA-H61M-S1
Koju graficku da uzmem za novije igrice ?
Do koliko novaca raspolažeš???
ja sam iz BiH pa da do nekih 80 €ura
moze li na ovu graficku dobre igrice
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1484
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1289
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1351
koja je najbolja od ovih za igranje novijih igrica ?
ako mozete vi nac na plus.ba koja je dobra a da nije vise od 80 ili 90 eura
Plaćate gotovinom i koje napajanje imate
ovo dolazi u obzir po meni
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1612
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1289
i ako nadoplatite (po meni njabolji izbor)
gotovinom a ne kontam to napajanje
iza centralne pise nesto ac 230 V
hoce li mi moc ove novije igre ako uzmem jednu otih dvije prve graficke
Koje to novije
ova vtx dosta struje guta
Call of duty 4
Call of duty black ops
Gta IV
Koji bi mogao biti fps na battlefield 3 i na codu ? otprilike
Da, kloking obavezno.
Odlična investicija ti je GTX 650 Ti, još ta grafička dobije ovu tvoju staru GTX 460 OC.
Inače vjerujem da GTX 650 Ti ima i dobar ventilator, tako da ćeš moći i nju kloknut :)
Moja Palit GTS 450 se dala super kloknut (hvala Caesar et Brutus na pmoći oko klokanja), a ova GTX 650 Ti ima i bolji vent i manje troši itd. Sad uživaj u igranju, e da i sad konačno imaš 1 GB Vrama :)