Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.965
|
čitano: 7.111.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Doca15 kaže...
Ja prodajem svoju Hd 7850 2gb ako nekog zanima PM

Kupuješ nešto jače za pubg jel

13 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

Najvjerojatnije,cekam black friday da piknem negu gtx1060

Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

Najvjerojatnije,cekam black friday da piknem negu gtx1060

Gigabyte, bog i ništa više :)

ja piknuo 3gb verziju, ma sa pola snage vrti sve :)

ako imaš lovice ide 6gb, ali ako ne, za 1080p se ne sekiraj.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
10 godina
odjavljen

Njegov cpu će pojest i ova od 3gb

1 0 hvala 0
14 godina

580gtx 8gb-2000kn.isplati se ili ne? garu ima jos 23ak mjeseci

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 18:52 (lange).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Imas popravljenu gtx 970 za ravno dvi keke kuna u h2 shopu
Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina

Pa tko normalan ce dati danas 2.000kn za GTX970 i to jos popravljenu sa svega 3 mj garancije. Kad se jos nadoda da se za tu lovi ili cak manje uzme nova GTX1060 sa 3 godine garancije koja je uz to i nesto jaca kartica prijedlog ti nema apsolutno nikakvog smisla.

8 godina
protjeran
Je, imas pravo. Budu vjerojatno jos spustili cijenu. Sad su im cijene skoro ko za nove komponente, nekad su te reparirane stvari nudili maltene dzaba. No vidim da imaju finih 2011 ploca za trecinu cijene nove. Mozda ubost procesorcic na ebaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Što  mislite o (Zotac) Mini GTX 1080? Link

Pise dual fan npr,a za AMP editon pise dual fan ice storm..

Nekih 50€ je ja mislim razlika u cijeni, ima na amazonu za 500€ ovaj Mini edition...

0 0 hvala 0
12 godina

Misljenje o Nvidia GT1030, kako bi isla uz ovaj CPU... Ako neko ima , kako se ponasa u igrama

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Gt 1030 ide uz bilo koji cpu. Directx 9 naslovi 100 fps do directx 11 u 30fps, mada podrzava i directx 12. Za tocne rezultate odes na 3dmark.com, pa results, nadjes neki skor pa pogledas details doticnog. Imas 3d mark 06 za directx 9, vantage za dx10, za dx11 imas dva, firestrike je noviji i imas timespy za dx12. To su sinteticki testovi koji su dizajnirani da iskoriste mogucnosti nekog directxa, tako da nizi fps od toga ne bi smio imati u niti jednoj igri s tim dx.
Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
PiDzI kaže...

Misljenje o Nvidia GT1030, kako bi isla uz ovaj CPU... Ako neko ima , kako se ponasa u igrama

Naigrat se nećeš, barem ne novijih naslova

15 godina
PiDzI kaže...

Uzmi bar RX 560 2gb ili gtx 1050 2gb.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

To bi mu bila dobra kupovina ako može OC-at Q6600, u protivnom će imati jako velin BN (barem u CPU intensive igrama). Ja sam imao uparen Q8200 i Q6600 sa HD6850 i recimu u GTA5 je bio ogroman BN, CPU usage je bio na 100% a GPU nije išao više od nekih 60-65%.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 18:18 (ibme74).
8 godina
neaktivan

GT1030 je čisto ok grafa za jačinu. Ali ima veći zaj** ako se kupi. Ne može imati Shadowplay, jer je GT, a ne GTX, i nema H264 codec. Praktički low type 720p gaming grafa. Ali za 30W koliko troši, impresivna snaga. Samo zbilja je zaj** H264 i SP. Čisto za usporedbu, mislim da AMD RX 550 ima i H265, i normalan ReLive software. NVidia za**b.

0 0 hvala 0
14 godina

koliko vrijedi polovna MSI armor rx580 8gb (stara mjesec dana)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Inače, ja sam uvijek za proizvodnju grafičkih ranga 250x - 260x , GT 740 - GTX 750 . Nekako je taj low end uvijek zaboravljen. Grafičke za 500-700kn su uvijek hit. A i nemamo svi para za Ryzen 1600 i RX 570. RX 560 je tu lijepo lijepo upao, ali fali NVidia angažman i još čipova tog ranga.

0 0 hvala 0
12 godina
Gorstak79 kaže...
Gt 1030 ide uz bilo koji cpu. Directx 9 naslovi 100 fps do directx 11 u 30fps, mada podrzava i directx 12. Za tocne rezultate odes na 3dmark.com, pa results, nadjes neki skor pa pogledas details doticnog. Imas 3d mark 06 za directx 9, vantage za dx10, za dx11 imas dva, firestrike je noviji i imas timespy za dx12. To su sinteticki testovi koji su dizajnirani da iskoriste mogucnosti nekog directxa, tako da nizi fps od toga ne bi smio imati u niti jednoj igri s tim dx.

Koja hrpa gluposti ovdje piše.
"Directx 9 naslovi 100 fps" - pa ne možeš to tako generalno napisati, nema svaka igra iste zahtjeve. Nije isto igrati CoD4 u DX9 i Far Cry 3 u DX9.

U COD4 može imat 100FPS-a na najjačim postavkama a na FC3 neće imati ni 30FPS-a.

8 godina
neaktivan

Imao GTX 650, koja je 5% razlike od 1030. Odradi posao u 720p. ;) Za 550kn je čisto okej deal. Ali je onaj H264 i SP fakat za**b. Nije da će sad raditi GTA V na sve max .. ali da je za light gaming, je. Odradi više naslova nego što izgleda. ;)

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Fps shvps, gt 1030 je zvijer za dx 9 naslove. Za klince plus neki i3 brand name komp, dusu dalo, za iljadipokuna se igraju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Je zvijer, nema šta. Ne može držati stabilno ni 30FPS-a a G4560 jedva da išta i radi. Zamisli kakav stutter fest tek bude na mjestima sa eksplozijama i slično.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 21:22 (ibme74).
8 godina
protjeran
Odvrti 3d mark 06 pa onda pricaj. Ako trza, komp je zarazen nekim malverom.
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan

GTX 650 može izgurat normalne nove igre kao Dirt Rally i Dirt 4, F1 2016 i F1 2017 i ostale normalno optimizirane igre. A ne ove izdr**tine i gluposti kao Battlefield 1 i novi COD. Sry.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Ispricavam se na drugoj poruci po redu, ali ja ne vidim problem ni na tom videu koji si postao. Preko 30fps dx11. Mozda bi samo na tom stroju tribalo spustit rezu da grafa nije toliko opterecena i da vidis kako bi to prashilo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Taj FC3 je i tako jedan od najgore optimiziranih FCova. A i ... 1080p sve na max i 30 fpsa je super za grafu. Čisto ako vas zanima. Ja i dalje stojim kod svojeg, 720p light gaminga odradi bez beda.

0 0 hvala 0
13 godina

prestanite zvati gtx1030 grafickom karticom, to je nusproizvod koji treba da stoji pored kasa u supermarketima da se uzima uz glavne namirnice jer sto se tice njenog posla dobra je samo ako imas AMD CPU koji nema integrusu 

Polovna 750ti/r7 260x od tipa 300kn je sazvace i ispljune 10-15 puta da se i ne oznoji

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 21:44 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Gt1030 je grafa od 500kn nova sa dvi do pet god gare, ne trosi nista struje i ne grije se, za razliku od bilo kojeg amd nusproizvoda. Mos je kupit pasivnu, dakle necujnu, i to low profile koja stane cak i u itx kuciste. A pametnjakovici na pcekspert forumu su mi prodavali pricu da je nvidia nece ni izbacit na trziste. Ko fol poznavatelji hardvera.
Moj PC  
0 6 hvala 0
8 godina
neaktivan

Well, imam R7 260, imao GTX 650 .... poznavatelj sam GTX 750 ... sve su to jako jako lijepe buđet kartice. I odrade fakat puno toga. Ja sam na E7200 i GTX 650 uspio snimiti preko 95% planiranih gameplaya koje imam na kompu. Odrade te mini kartice posao. OFC da ih sad RX 560 sve zasjeni sa G4560, ali moja R7 260 s G1840 radi fakat čuda. Isto kao što je i GTX 650 s E7200 radila.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
I mod na pcekspertu me banira za stalno nakon 11 godina na forumu bez danog objasnjenja i kupi sebi ryzena. Prije tri dana san ga pita kako radi ryzen i jel zadovoljan, jos nije odgovorija. Ahahhahahaha.
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan

Well, moja R7 260 je imala neke probleme. Ali lijepo radi, za razliku od NeVidije koja s novom generacijom zanemaruje staru, i intelom koji promjeni više socketa u 3 mjeseca nego ja čarapa u čitavom životu. :P

E:

I za razliku od tih 2 kompanije. AMD mi svaki put odgovori na ADM Adria fejs stranici, i na amd forumu. Dok NVidia niti nema kontakt i poruke zanemaruje. A forum im je user-to-user, a ne neki ljudi koji zapravo tamo rade. :P

Pametnom dosta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 22:11 (VelvetGlove).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice