1-3 ali ti si napravio VODIC ZA ODABIR graficke kartice, dakle netko ce prema ovom vodicu se ravnati i kupovati karticu. A u vodicu ti u istom retku stoje kartice koje su u sasvim razlicitoj kategoriji performansi. Samo navodenje skupljih i neisplativih kartica u vodicu mi nema smisla. Cijena grafickih kartica se mijenja svakih dva tjedna i to drasticno. Odlican primjer je pad cijena HD4870 serije, dok performanse kartica ostaju konstanta i na temelju toga bi se trebale bazirati preporuke i usporedbe sa konkurencijom.
4. Kartica je smisljena u mjesec dana kao odgovor na HD4890 seriju
6. you're missing the point. nisam rekao da uklonis cijelu kategoriju vec 9500GT karticu koja je znatno slabija od HD4650 a cijenom cak i dosta skuplja. Jos jednom, ako vec radis vodic, onda bi trebao spomenuti kvalitete jedne i mane druge tako da se ljudi znaju ravnat. Ti svrstavas sve kartice u jedan redak bez konstruktivnih savjeta o razlicitim modelima, plusevima i minusima istih. Po cemu bi ja trebao izabrati karticu iz tvog vodica. Samo zato sto se nalazi u toj cjenovnoj kategoriji?
1. Za gaming (za koji je najvažnija jaka grafička,ali i ostale komponete trebaju biti dobre) sam napisao koja grafička ima bolje preformanse,pogledaj malo
4. S obzirom da za 1700 kn ima HD4890 Toxic (GPU-1 ghz i Vapor-X cooler) konkurencija je bolja,ali ipak ima skroz dobrih GTX275-ica,ja gledam preformanse/cijena
6. Ako bi pisao o kvalitetama i manama pisao bi 10 stranica minimalno,a to mi se baš i ne da.U skoro svaku gaming konfiguraciju iznad 2500 kn se može ubaciti HD4670,tako da je dosta rjetko stavljanje 9500GT ili HD4650.
U svakom cjenovnom rangu su jedna ATI i jedna Nvidia jer ima fanova i jedne i druge firme,pa ima izbor