Baš tak, te armorice po 1500 kn su bez konkurencije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledaj ovo
https://www.asus.com/Graphics-Cards/EX-RX570-O4G/
asus izbacio 570 za rudarenje
ASUS Expedition Radeon RX 570 OC edition 4GB GDDR5 for non-stop VR and 4K gaming

S obzirom na tri godine garancije i kod najjeftinijih modela, uzmeš jeftinu, rudariš kad/ako rikne za par godina dobiš novu.
Sa alze se ta verzija masovno naručivala jer je bila 205€ (dok nije nestalo radeonki posvuda), sad vidim da su sve cijene otišle gore bar 10%.
tesko da ces naci 4XX/5XX trenutno, a pogotovo rabljene
mineri su sve pokupovali i uzimaju svaki komad sto se pojavi po oglasima
cijene su jako jako visoke, bas sam svoju jucer prodao za 300 EUR, a kupio sam ju prosle godine za 1700kn
ducani u europi su doslovno prazni sto se tice radeonki
mineri su sve pokupovali i uzimaju svaki komad sto se pojavi po oglasima
sva sreca imam rx 480 , bas sam planirao upiknit 570 vidim svuda nedostupno ,na amazonu pise od 1-2mj cekanja
Ako tražiš nešto za multimediju, imaš Nvidiju GT 1030 i to pasivnih modela
Šteta za nestašicu, sada će se Nvidijine 1060 prodavat ko kifle
Razlog za nestasicu je prvenstveno mining, ne znam samo kako se 1060 uklapa u to
Razlog za nestasicu je prvenstveno mining, ne znam samo kako se 1060 uklapa u to
Uklapa se ako radi o kartici za gaming. Ako nema 570/580, 1060 je jedina alternativa
Ova situacija je win win za oba tima, AMD sve rasprodao rudarima a nvidia ce da popuni gaming trziste.
Mada realno svi koji kupuju neke jake 8gb modele ili 6gb od nvidie treba udarati po glavi jer za tricavih 10-15eur vise nadjes R9 Fury ili cak za istu cijenu vani naravno
ne kuzim u cemu je problem s proizvodnjom ako je tolika potraznja ,koliko im treba da naprave npr. 100k komada?
To apsolutno nema nikakve veze kad je kartica min brza 15% a u nekih naslovima po 30% i vise, a bas je potrebno vise od 4gb na 1080p
Kad se sjetim da je nitro r9 fury bio po 279eur u svabiji pred kraj zime 2017... sad ga ispod 350 nema nigdje a i to je upitno
Nije za pohvalu..ali evo mineri su mi pomogli malo da se docepam nvidie...sutra mi na posao dolazi lik s 2700 za moju...i sutra mi placa i dodat cu jos 300 do 500kn i probat upiknut 1070 s njuske .mene moja ispala 1500 kad mi sef vratio pdv...tako da bi me ispala nvidia kao dasam je u startu platio 2000....sorry za ot

Nemos vjerovat, sta ljudi placaju po 2700kn za rx 480
Ovih par majnera sta ja znam, svi si neslavno svrsili, uglavnom u minusu ili mizernom plusu... al valjda ih ima sta znaju poso..
Baš sam si razmišljao staviti svoju na tržnicu, platio rx 470 1500 kn, koliko da sad tražim?
Baš sam si razmišljao staviti svoju na tržnicu, platio rx 470 1500 kn, koliko da sad tražim?
Nemoj ispod 12,000kn, i onda si fino piknes 1080Ti SLI...
Mislio sam i ja svoju spicit na njuskalo, al tko ce docekati Vegu...
Na tim sli bi samo izgubio hrpu para, za par godina ce vrijediti kikiriki.
Glupo je ako koristim "prolaz" HDMI-a kroz pojacalo, onda ne mogu imati zvuk na TV-u bez pojacala, a i nemam gdje spojiti PS3 na pojacalu.
Glupo je ako koristim "prolaz" HDMI-a kroz pojacalo, onda ne mogu imati zvuk na TV-u bez pojacala, a i nemam gdje spojiti PS3 na pojacalu.
Nebitno što je slabija ako je koristiš samo za filmove. Uz to je i jeftinija.
O kakvom pojačalu govoriš? Nemaš TV koji ima audio output na 5.1 sistem?
dam ti toliko i budi sretan
Problem mi je sto kad prebacujem sa TV-a na pojacalo, ne dobijem DolbyDigital, ne znam zasto,
probao sam sa par opcija, ali nije uspjelo. Jedno kad gledam TV, ali sa digitalnog recievera,
pa sa optikom spojim reciever i pojacalo, dobijem DolbyDigital 5.1.
Harman Kardon je pojacalo, skroz digitalno. Kad sa PC-a povucem BluRay preko HDMI-a na pojacalo,
dobijem DolbyDigital.
Ne smeta mi sto je slabija ako ce 4k BluRay odradjivati, ali me smeta sto ima samo 2 video izlaza,
jer ne zelim stalno prestekavati, da ne istrosim ulaze i izlaze.
dam ti toliko i budi sretan
Dogovorio zamjenu za gtx 1060 6 gb giga gaming stara mjesec dana, garancija i sve uredno. Vidim idu nove po 2500 kn zamjena 1/1
. Kad prođe ovo ludilo sa rudarenjem nvidiju bum tri puta lakše prodao nego amd grafu.
Xxx ajd posalji pp imam pitanjce kolega

dam se kladit da stavim svoju 570 na oglas za dva soma kn otisla bi iti cas?