RX 500 serija

poruka: 875
|
čitano: 202.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RX 500 serija

Baš tak, te armorice po 1500 kn su bez konkurencije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RX 500 serija

Gledaj ovo

https://www.asus.com/Graphics-Cards/EX-RX570-O4G/

asus izbacio 570 za rudarenje 

ASUS Expedition Radeon RX 570 OC edition 4GB GDDR5 for non-stop VR and 4K gaming

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: RX 500 serija
I po cemu je posebna? Lezajevi na ventovima?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RX 500 serija

S obzirom na tri godine garancije i kod najjeftinijih modela, uzmeš jeftinu, rudariš kad/ako rikne za par godina dobiš novu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RX 500 serija

Sa alze se ta verzija masovno naručivala jer je bila 205€ (dok nije nestalo radeonki posvuda), sad vidim da su sve cijene otišle gore bar 10%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
RX 500 serija

tesko da ces naci 4XX/5XX trenutno, a pogotovo rabljene

mineri su sve pokupovali i uzimaju svaki komad sto se pojavi po oglasima

cijene su jako jako visoke, bas sam svoju jucer prodao za 300 EUR, a kupio sam ju prosle godine za 1700kn

ducani u europi su doslovno prazni sto se tice radeonki

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
U Austriji ostale dostupne samo MSI grafike RX 480 serije i 470 serije, ostale rasprodane. RX 550 je jedina novija Radeon kartica koja ke dostupna, a zelio sam si uueti XFX RX460 pasivnu za BluRay 4K filmove, al ocito nista od toga za sada...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
X3M kaže...

mineri su sve pokupovali i uzimaju svaki komad sto se pojavi po oglasima

sva sreca imam rx 480 , bas sam planirao upiknit 570 vidim svuda nedostupno ,na amazonu pise od 1-2mj cekanja

14 godina
Čitatelj kaže...
U Austriji ostale dostupne samo MSI grafike RX 480 serije i 470 serije, ostale rasprodane. RX 550 je jedina novija Radeon kartica koja ke dostupna, a zelio sam si uueti XFX RX460 pasivnu za BluRay 4K filmove, al ocito nista od toga za sada...

Ako tražiš nešto za multimediju, imaš Nvidiju GT 1030 i to pasivnih modela

Šteta za nestašicu, sada će se Nvidijine 1060 prodavat ko kifle

13 godina
zuper kaže...

Razlog za nestasicu je prvenstveno mining, ne znam samo kako se 1060 uklapa u to 

14 godina
chaselol kaže...
zuper kaže...

Razlog za nestasicu je prvenstveno mining, ne znam samo kako se 1060 uklapa u to 

Uklapa se ako radi o kartici za gaming. Ako nema 570/580, 1060 je jedina alternativa

13 godina

Ova situacija je win win za oba tima, AMD sve rasprodao rudarima a nvidia ce da popuni gaming trziste.

Mada realno svi koji kupuju neke jake 8gb modele ili 6gb od nvidie treba udarati po glavi jer za tricavih 10-15eur vise nadjes R9 Fury  ili cak za istu cijenu  vani naravno

14 godina
RX 500 serija
Fury je loš odabir pokraj 1060/580. Starija arhitektura, puno veća potrošnja (28nm), manje memorije
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RX 500 serija

ne kuzim u cemu je problem s proizvodnjom ako je tolika potraznja ,koliko im treba da naprave npr. 100k komada?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
zuper kaže...
Fury je loš odabir pokraj 1060/580. Starija arhitektura, puno veća potrošnja (28nm), manje memorije

To apsolutno nema nikakve veze kad je kartica min brza 15% a u nekih naslovima po 30% i vise, a bas je potrebno vise od 4gb na 1080p 
Kad se sjetim da je nitro r9 fury bio po 279eur u svabiji pred kraj zime 2017... sad ga ispod 350 nema nigdje a i to je upitno

14 godina
RX 500 serija

Ne znam, gledao sam ovu tablicu i zaključio da su praktički egal kartice i naravno, prednost ide novijim

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
RX 500 serija

Nije za pohvalu..ali evo mineri su mi pomogli malo da se docepam nvidie...sutra mi na posao dolazi lik s 2700 za moju...i sutra mi placa i dodat cu jos 300 do 500kn i probat upiknut 1070 s njuske .mene moja ispala 1500 kad mi sef vratio pdv...tako da bi me ispala nvidia kao dasam je u startu platio 2000....sorry za ot

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zuper kaže...

Ne znam, gledao sam ovu tablicu i zaključio da su praktički egal kartice i naravno, prednost ide novijim

a kad pogledaš ovu tablicu sa novijim datumom razlika je itekako veća

http://hwbot.org/signature/u135800.png
15 godina
protjeran
RX 500 serija

Nemos vjerovat, sta ljudi placaju po 2700kn za rx 480 

Ovih par majnera sta ja znam, svi si neslavno svrsili, uglavnom u minusu ili mizernom plusu... al valjda ih ima sta znaju poso..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RX 500 serija

Baš sam si razmišljao staviti svoju na tržnicu, platio rx 470 1500 kn, koliko da sad tražim?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
XXX kaže...

Baš sam si razmišljao staviti svoju na tržnicu, platio rx 470 1500 kn, koliko da sad tražim?

Nemoj ispod 12,000kn, i onda si fino piknes 1080Ti SLI...

13 godina
protjeran
XXX kaže...

Mislio sam i ja svoju spicit na njuskalo, al tko ce docekati Vegu...

17 godina
odjavljen
RX 500 serija

Na tim sli bi samo izgubio hrpu para, za par godina ce vrijediti kikiriki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
@Zuper - ali 1030 je mnogo losija od RX460, i nema tri video izlaza, a meni trebaju jedan za Tv direkt, jedan za 5.1 pojacalo, i jedan za monitor.

Glupo je ako koristim "prolaz" HDMI-a kroz pojacalo, onda ne mogu imati zvuk na TV-u bez pojacala, a i nemam gdje spojiti PS3 na pojacalu.
14 godina
Čitatelj kaže...
@Zuper - ali 1030 je mnogo losija od RX460, i nema tri video izlaza, a meni trebaju jedan za Tv direkt, jedan za 5.1 pojacalo, i jedan za monitor.

Glupo je ako koristim "prolaz" HDMI-a kroz pojacalo, onda ne mogu imati zvuk na TV-u bez pojacala, a i nemam gdje spojiti PS3 na pojacalu.

Nebitno što je slabija ako je koristiš samo za filmove. Uz to je i jeftinija.

O kakvom pojačalu govoriš? Nemaš TV koji ima audio output na 5.1 sistem?

16 godina
XXX kaže...

dam ti toliko i budi sretan 

8 godina
protjeran

Problem mi je sto kad prebacujem sa TV-a na pojacalo, ne dobijem DolbyDigital, ne znam zasto,

probao sam sa par opcija, ali nije uspjelo. Jedno kad gledam TV, ali sa digitalnog recievera,

pa sa optikom spojim reciever i pojacalo, dobijem DolbyDigital 5.1.

Harman Kardon je pojacalo, skroz digitalno. Kad sa PC-a povucem BluRay preko HDMI-a na pojacalo,

dobijem DolbyDigital.

Ne smeta mi sto je slabija ako ce 4k BluRay odradjivati, ali me smeta sto ima samo 2 video izlaza,

jer ne zelim stalno prestekavati, da ne istrosim ulaze i izlaze.

17 godina
odjavljen
loky4i4 kaže...
XXX kaže...

dam ti toliko i budi sretan 

Dogovorio zamjenu za gtx 1060 6 gb giga gaming stara mjesec dana, garancija i sve uredno. Vidim idu nove po 2500 kn zamjena 1/1 . Kad prođe ovo ludilo sa rudarenjem nvidiju bum tri puta lakše prodao nego amd grafu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 6:10 (XXX).
12 godina
RX 500 serija

Xxx ajd posalji pp imam pitanjce kolega

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 7:23 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RX 500 serija

dam se kladit da stavim svoju 570 na oglas za dva soma kn otisla bi iti cas? 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice