Radeon R9/7 serija

poruka: 3.409
|
čitano: 454.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Radeon R9/7 serija

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Re: Radeon R9/7 serija

Danas sam baš primjetio da se da naći opet povoljno novih R9 280X i sada i R9 280 tako da je to super. Cijene su opet pale na neke normalne cifre a sada trebaju i ovi sa oglasa korigirati. Našao sam novu R9 280X u dućanu za ispod 2000 kn i novu R9 280 za nešto preko 1700 kn.

13 godina
protjeran
Radeon R9/7 serija

sad vise nema nigdje nvidijasa da kenjaju po frejmtajmu, bravo amd! cisto rasturanje s te strane i veliki popravak!{#}

http://www.techspot.com/review/802-amd-radeon-r9-295x2/page5.html

mogu zamisliti kako se u skladu s ovim frejmtimeom igre brzo i glatko izvode na ovoj 295x2!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 14:16 (Stjepanj).
Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
Radeon R9/7 serija

I nvidia i amd rade tako dobre poteze u zadnjih recimo pola godine godinu da je tesko odlucit koja ce mi grafa bit iduca......

Iz svog iskustva mogu samo rec da obje strane imaju genijalne drivere koji su i sve bolji i bolji,genijalne arhitekture i jedino sto moze bit nekakva prevaga su stvari poput physxa,mantle,cijene itd.......

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Radeon R9/7 serija

ti pajdo netrebas barem 3 godine razmisljat tko ju ces sljedecu ubost {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 17:24 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 18:17 (D3lBoy).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Radeon R9/7 serija

0 2 hvala 0
15 godina

Bolje bi ti bilo da razmislis o novom procesoru

12 godina

Znači kao je dreadmoore napisao prvo CPU pa onda gpu ali r9 290 pravi je upgrade, a da r9 280 uzmeš puno gubiš dok se svoje riješiš a malu razliku u performansima

12 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

evo razmišljam uzeti novi gpu a neznam koja mi paše uz kompjuter razmišljao sam R9 270 ili Sapphire R9 270x Dual X-Oc ili možda ako ima nešto bolje oko 1 400 kn

I dont have enough bullets for all stupid people
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Uzmi R9 270 kad je ista ko 270X uz mrvu clockanja. Nemaš ništa bolje do 1400 kn.

12 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

odlučio sam ipak uzeti sapphire R9 270x za 1450 u futuri + intel i5 3470 ali imaš pravo od tih dvije nema ništa bolje koliko sam vidio

I dont have enough bullets for all stupid people
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Imam problem sa svojom grafickom koji se poceo pojavljivat prije pola sata. Ovako grafa je bila oc-ana ali sam sve u gpu tweak-u vratio na stare postavke. Kada gledam video na youtube-u u hd-u prije otvaranje i zatvaranja fullscreen mi video pozeleni i ekran mi pocne trzat. Dok gledam taj video, otvorim gpu tweak i PC mi se zaledi i moram restartat. Jel zna netko rijesenje?

0 0 hvala 0
13 godina
Radeon R9/7 serija

Imao sam slican problem davno. Meni je krivac bio flash player.

Popravio sam ga tako sto sam iskljucio hardware acceleration...

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Probaj ugasiti hardware acceleration u pregledniku. Jel se isto događa u igrama?

11 godina
neaktivan

U BF4 mi se pred kraj runde, ali nesto prije ovog problema, dogodio black screen i zaledio se PC pa sam samo restartao i nije vise bilo problema... Onda ovo. Idem vidjet ima li kakvih poboljsanja.

EDIT: Sad kad sam ugasio hardware accelerating, sad video nema vise zelenog i mogu upalit gpu tweak, ali cim radim vise stvari odjednom trza uzasno, i video jako trza kad ga samo gledam i slika je katastrofa.

Edit 2: sad sam pobriso drajvere restarto ali mi se komp ne zeli upaliti tj uc u windowse jer mi je na monitoru onako isprekidana slika. Šta sad? Jel grafa mora u njemačku na servis??

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 22:16 (Dariio7).
14 godina
Dariio7 kaže...

U BF4 mi se pred kraj runde, ali nesto prije ovog problema, dogodio black screen i zaledio se PC pa sam samo restartao i nije vise bilo problema... Onda ovo. Idem vidjet ima li kakvih poboljsanja.

EDIT: Sad kad sam ugasio hardware accelerating, sad video nema vise zelenog i mogu upalit gpu tweak, ali cim radim vise stvari odjednom trza uzasno, i video jako trza kad ga samo gledam i slika je katastrofa.

Provjeri kabl, možda je do BIOS-a koji krivo namješta frekvencije za video, možda je do drivera - probaj s drugima.

12 godina
Radeon R9/7 serija

A možda je kako bi mi u Dalmaciji rekli "doša vrag po svoje". 

Moja stara HD7970 od xfx-a je bila clockana i pošteno mrcvarena i počela je takve probleme stvarat najprije u bc2 pa kasnije i kod običnog gledanja filmova. Ti trzaji pritvorili su se u artefakte pa promjene boja pa na kraju je davala samo jednu boju crnu.

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Šta ću sad jedva je stara 2 mj. Kabeli i bios sve je ok.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Šta ću sad jedva je stara 2 mj. Kabeli i bios sve je ok. 

Sad sam probo igpu. Sad mi nema nista na ekranu kod ga upalim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 22:27 (Dariio7).

0 0 hvala 0
12 godina
Radeon R9/7 serija

Servisuj to al ne spominji clockanje. 

Najprije ju probaj u drugom kompu.

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ali zbog igpu a ne mogu uopće ništa napravit u pc u. Pa trebo bi prvo bios osposobiti a nemam drugi komp ali imam rezervnu gradu (hr 5770) slati ću ju u computeruniverse i valjda neću morat platit dostavu ili popravak. I pod garancijom je.

12 godina
Radeon R9/7 serija

Ne razumin kazes "osposobit bios",sta je s biosom

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Treba ga resetirat jer sam izabrao igpu a pri paljenju mi je monitor crn i ništa ne pokazuje. Sutra ide ram computeruniverseu pa šta bude al bih htio uc u bios.

12 godina
Radeon R9/7 serija

Nista ja tebe ne razumin,kakav sad ram?!?

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma rma android sere i ispravlja. Trebam resertirat bios na maticnoj jer mj je na igpu pa ne mogu vidjet bios kad palim pc jer mi je na monitoru crna slika. (ako imaš i želiš pošalji mi skype ime u inbox)

12 godina
Radeon R9/7 serija

Ne koristin ja skype.

Izvadi graficku i proradice ti comp moci ces u bios

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sad ne mogu ništa radit sutra ću jer bi sad mogo još i više zas..t. Samo neznam ja ću ispunit onaj njihov rma, spakirat grafu i odnijet na poštu i poslat im nek mi ju srede. Šta misliš kolko ce trajat?

16 godina
neaktivan

Ovako. Prvo natrag spojiš na diskretnu grafu. Vidjet ćeš sliku. Odeš u bios i stafiš sve na defolt. Taj korak možda i nije potreban al eto. Zatim prebaciš na igpu, spremiš, restartaš i pripojiš na matičnu. Trebao bi barem vidjet sliku. A baš da nemaš frenda s pcix16 utorom ne vjerujem. Također možeš probati na drugom pcix16 utoru na matičnoj ako ga imaš. Po ovome izgleda da je grafa al nikad ne znaš.

11 godina
neaktivan

Frendova imam par al im se neće dat zaje.. I svi imaju krntije. I ne kuzim te ovo spoji na diskretnu grafu. Meni je u biosu igpu i kad upalim pc nemam sliku pa nemogu u bios...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice