Radeon 4890 Toxic vs. Vapor X

poruka: 11
|
čitano: 2.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam mogucnost nabaviti oba dvije. Koju da uzmem i koja je razlika između njih?

««««☻

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Radeon 4890 Toxic vs. Vapor X
MaxyBoy kaže...

Imam mogucnost nabaviti oba dvije. Koju da uzmem i koja je razlika između njih?

http://www.hardwarecanucks.com/forum/video-cards/20405-toxic-hd-4890-vapor-x-hd-4890-a.html

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
17 godina
protjeran

Ja mislim da 4890 Toxic ima više taktove, a Vapor-x naravno je hladnija kartica. Imaš i verzije sa 1G ili 2G memorije pa uzmi onu koja ti najviše odg. A za proizvođača ja preporučam Sapphire-nikad problema sa svojim ATI Sapphire karticama nis imao uopće. A ako baš hoćeš mišljenje onda je moj odg Toxic!

weather changes moods
17 godina
stoncin3 kaže...

Ja mislim da 4890 Toxic ima više taktove, a Vapor-x naravno je hladnija kartica. Imaš i verzije sa 1G ili 2G memorije pa uzmi onu koja ti najviše odg. A za proizvođača ja preporučam Sapphire-nikad problema sa svojim ATI Sapphire karticama nis imao uopće. A ako baš hoćeš mišljenje onda je moj odg Toxic!

Sapphire jedini i ima toxic i vapor-x. Kod referentnih kartica nije važna uopće koji je proizvođač.

Vapor-x izgleda bolje i izašla je poslje toxic verzije, vjerovatno je bolja nego toxic. A za taktove čuj, to je nevažno ionako ih možeš sam podešavat.Smijeh

VAPOR-X VAPOR-X

TOXIC TOXIC

Kod ove TOXIC vidite da piše i VAPOR-X to je zato jer su temeljene na istoj tehnologiji.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 16:25 (Hyperion).
17 godina

JA BI DEFINITIVNO UZEO TOXIC,AL NAZALOST NIJE JE BILO DOK SAM KUPOVAO GRAFU.

sniper only
17 godina
protjeran

Koliko dođu zapravo te Toxic i/ili Vapor-X kartice? Sumnjam da je ispod 1600+ kuna, a za već 1850 imaš PUNO jaču i bržu Radeon 5850...! Jer ti to netko nudi ili što? Ako je za badave...

weather changes moods
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma rabljeno za oko 900 kn (3mj starosti)

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Toxic serijski ima 110 Mhz veći takt GPU-a nego Vapor-x pa vjerojatno ima i bolji hladnjak. Ne virujen da bi sapphire samo tako povećava takt bez kvalitetnog hlađenja pa ti ja preporučujen Toxica.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:54 (bruno11).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Toxic serijski ima 110 Mhz veći takt GPU-a nego Toxic pa vjerojatno ima i bolji hladnjak. Ne virujen da bi sapphire samo tako povećava takt bez kvalitetnog hlađenja pa ti ja preporučujen Toxica.

nist nisam razumio Smijeh

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
16 godina

Toxic ti ima uz vapor x hladenje i heatpipe cijevi,mislim da tri vidi se tu na slici,ja da mogu bi toxic uzeo,daj meni sredi da si stavim jos jednu u crossSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako mislis clockati grafu onda je Toxic puno bolji izbor jer se njoj moze mijenjati napon iz softvera zato

sto koristi stock vrm-ove za razliku od vapor-x koji koristi posebne sapphire-ove vrm-ove

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice