Prebaci se na Intel pa ce ti i 4 jezgre na 3.4Ghz iliti stocku biti dovoljne za nahraniti bilo kakvu grafičku.
NEVER.
Prebaci se na Intel pa ce ti i 4 jezgre na 3.4Ghz iliti stocku biti dovoljne za nahraniti bilo kakvu grafičku.
NEVER.
NEVER.
A onda pati
Na rezultat u Heavenu nema utjecaja cpu, ja san proba s mojim procem od 3ghz do 5ghz i razlika je nikakva par bodova.
Pa Raj je gpu only?!
U koje ste ekrane upregli svoje r9-ke ?
Pa Raj je gpu only?!
Ni jedan test nije izričito GPU only, pa ni Heaven.
Naravno, Heaven je napravljen da najpreciznije testira GPU (tako se i reklamiraju), ali svejedno postoji razina do koje je snaga procesora bitna, neće biti isti rezultat npr. za Celeron na 2Ghz ili I7 na 4Ghz.
To da razlike nece biti s i5 procesorom na 3.4ghz i i7 na 5 ghz je naravno razumljivo, jer su oba iznad određenog minimuma procesorske snage potrebne za odvrtiti test tako da se ne koči GPU.
Uostalom, tijekom testa otvoriš lijepo Task Manager pod Performance i vidiš da je proc također u dobrom pogonu :)
23" 1080p
23" 1080p
Zašto neki kažu da je neisplativo to uzimati za 1080 ekrane? Uzeo sam si samsunga za programe i video, sad nznm oću li oni asusov 24" sa 144hz refreshili dellov u2414h?
Kako se ponaša r9 290ka?
crossfire na 1440p 27"
Dell 24" (1920x1200), taman da sve bez brige ide na max postavkama!? :)
crossfire na 1440p 27"
Isto.
Dellovih 1920x1200
Da iden na u2414h? Pa kasnije stavin dual monitor?
Kako se ponaša r9 290ka?
Overkill za 1080p.
Stuca tu tamo,al' cuj gasim AA i MSAA (te stvari) i vrti preko 60.
Ja bih isao na 144Hz ako se radi o FPSu.
Ak' nije uzeo bi 27" 2k rez.
Panasonic Viera plazma 50 inch,1080p.
Nije ova moja grafa nista previse za 1080p,ultra setinge,60 fps i 4-8x msaa........cak je i u 1% slucajeva nazalost premalo pa moram bit zadovoljan i sa 30 fps...recimo Crysis 3,WD itd.
Ja sam na AOC-u 22.5", 1080p.
Sanjam o 4k ekranu ali otom potom.
Kako se ponaša r9 290ka?
Overkill za 1080p.
Stuca tu tamo,al' cuj gasim AA i MSAA (te stvari) i vrti preko 60.
Ja bih isao na 144Hz ako se radi o FPSu.
Ak' nije uzeo bi 27" 2k rez.
A kojeg točno to 2k rez 27"?
Dell 2713HM preporučam, super cijena trenutno za stvarno super monitor :)
Dell 2713HM preporučam, super cijena trenutno za stvarno super monitor :)
potpisujem
ja furam svoj cf na 24inc dellu i 55inch UHD uz za sada 4k/30fps-a i sve fercera soldino
za 3800kn?!
Stavi AA na x4.
za 3800kn?!
yep
za 3800kn?!
yep
Imam 4500, radi se o gamingu. Dakle, taj baš monitor? Ikakvi drugi savjeti? Il da uzmem kakav od 1500kn i zemim još jednu r9-ku hhh
Imam 4500, radi se o gamingu. Dakle, taj baš monitor? Ikakvi drugi savjeti? Il da uzmem kakav od 1500kn i zemim još jednu r9-ku hhh
Za te novce neces naci bolji monitor ako volis svoje oci :) - ako ti ne treba 2k reza kupi 3 komada jeftinog Dell IPS-a 23/24" full hd... i plati veceru nekom komadu s ostatkom :)
Mene je 2713hm razocarao, moj primjerak ima ozbiljan image retention, evo kanim se vec 3 mjeseca da ga reklamiram.
Mene je 2713hm razocarao, moj primjerak ima ozbiljan image retention, evo kanim se vec 3 mjeseca da ga reklamiram.
A čuj, i Ferrari se zapali ponekad :) - događa se i najboljima. Reklamiraj, dobiti ćeš novi tik tak ako je tako kako govoriš. Moj radi k'o urica!
Za te novce neces naci bolji monitor ako volis svoje oci :) - ako ti ne treba 2k reza kupi 3 komada jeftinog Dell IPS-a 23/24" full hd... i plati veceru nekom komadu s ostatkom :)
Ne cijenim ništa više od dobrog zvuka i dobre slike :)
Dakle vjerojatno će taj ići. Hvala svima na pojašnjenju :D
Vi šta dajete TD ne znam šta bi vam reka, duboko u sebi znate da ste p***ice :)
Dakle vjerojatno će taj ići. Hvala svima na pojašnjenju :D
Vi šta dajete TD ne znam šta bi vam reka, duboko u sebi znate da ste p***ice :)
Neces se razocarati :) taj monitor je bio u rangu cijene Apple Cinema displaya od 1k eura pred otprilike 2 godine, jer mu je bio jedan od glavnih konkurenata. Ima identican panel unutra, backlight LED, plus bonus sto ima i mat premaz za refleksiju. Ima 8ms odaziv, jer je prvotno namijenjen profesionalcima, ali i ja zaigram koju igru tu i tamo i stvarno nikad nisam vidio nikakav ghosting ili slicno, pa ni u fps naslovima.
Mislim da je zaista dobar odabir, pogotovo za trenutnu cijenu od 3800kn (zbog izdavanja novog modela koji ga je zamijenio, koji kosta mislim 5800k kn).