R9 290/X club

poruka: 1.726
|
čitano: 266.131
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: R9 290/X club

ma u instaru sam kupio komponente tj ja sam samo rekao koji proc i grafičku oću a lik mi je ostalo preporučio odmah mi je bilo sumljivo npajanje pošto je za tu grafičku preporučeno 750w ali ok on je profi pa zna kao al šta mi je od matične dao majko mila 

13 godina
R9 290/X club

omg...koji tupsoni tamo ... sramota :S

nosi taj komp tamo, i reci da ti metnu bolju matičnu

http://www.instar-informatika.hr/maticna-gigabyte-ga-970a-ds3p-am3-a970-best-buy/gig-ga-970a-ds3p

razliku neka sami plate jer su neuki!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005212124705
Moj PC  
6 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

hvala majstore idem u srijedu 

13 godina
R9 290/X club

pošalji im puse i pozdrave s bug foruma! {#}

"Sva INSTAR Professional gotova računala su ispitana i tehnički provijerena" {#}

"matična: 760g"

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 23:50 (FakeDeath).
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
FakeDeath kaže...

pošalji im puse i pozdrave s bug foruma! {#}

"Sva INSTAR Professional gotova računala su ispitana i tehnički provijerena" {#}

"matična: 760g"

760g - AM3 socket

http://valid.canardpc.com/hwx19k
13 godina
R9 290/X club

vecina tih ploča niti službeno ne podržava jače proceve od 95w :D ja ne kuzim kako oni to slažu, očito modaju sami bios :D

Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
R9 290/X club

{#}....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
R9 290/X club

Ima li tko da je namontirao Accelero Xtreme IV na 290ku?

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R9 290/X club

radeonpro mi ne radi sa far cry 4 -.-'' zna li tko zasto? driveri mozda? imam ove nove beta drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
thaar kaže...

radeonpro mi ne radi sa far cry 4 -.-'' zna li tko zasto? driveri mozda? imam ove nove beta drivere

Neradi nikome,FC4 nije dovrsen kao niti ACu najavili su patch za radeon grafe.

12 godina
R9 290/X club

Ne čitam temu jedno 3-4 stranice, pročitam i samo smjeh. {#}

Jel može malo detaljnije izviješće oko FC4 i ACa?

Došao do igre, dns idem FC4 pa da vidim na čemu smo.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
R9 290/X club

U konacnici ti je ACu bolji izbor na radeonu,sve na ultra i nvidia tech na 1080p i 2xmsaa 45-50 fps.Drzim lockano na 30 preko radeon pro i najgladje je koliko glatkih 30 fps moze bit glatko :) Sa druge strane mi FC4 u vecini slucajeva ide iznad 60 fps osim naselja sa vise npcova ali u bilo kojoj varijanti igra stuttera na radeonu i radeon pro gle cuda neradi uopce u toj igri.Probao sam valjda vecinu fixeva i nista ako ces ti bit bolje srece sa postizanjem fluidnosti napisi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sjećam se kada je izašao Assassin s Creed 3,kupio sam original i stalno mi se crashao na Radeon HD 6870 bila je to totalno neigriva igra na Radeonu,samo na Nvidijama je radila igra kako spada,a sad izgleda da se sreća okrenula na Radeon :D

izgleda da sve lijepo radi na radeonu a nvidija šteka,aj da je i AMD napokon napravio bolje drivere od Nvidije

15 godina
neaktivan
R9 290/X club

kada igram far cry 3 i 4 i crysis u izbornicima di mi je fps 300+ grafička mi ispusta čudne zvukove, ne grije se uopce a zvucki da da vent izbacuje dušu. dok san in game sve je super samo u izbornicima se to desava ako ne limitam fps na 60 wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
thaar kaže...

kada igram far cry 3 i 4 i crysis u izbornicima di mi je fps 300+ grafička mi ispusta čudne zvukove, ne grije se uopce a zvucki da da vent izbacuje dušu. dok san in game sve je super samo u izbornicima se to desava ako ne limitam fps na 60 wtf?

To ti je coil vine,to cviljenje.Neke grafe ga manefestiraju neke ne.Vecinom pogadja high end grafe i koliko sam citao vecinu modela iz nove nvidia serije 9 tojest gtx 970/980.Na mojoj na svu srecu toga nema...bar jos :) Dok sam na gtx 680 phantom imao...

15 godina
neaktivan
R9 290/X club

ali zasto se javlja samo kad je jako visok fps, a jako malo opterečenje gpu-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
josip193 kaže...

hvala majstore idem u srijedu 

od 18tog ga nema online :S Pa ni valjda da ti još nisu sredili komp? :S

13 godina
protjeran
thaar kaže...

prva tvrdnja ti je tocna druga nikako, na visokim fps-ima ti je opterecenje gpu-a na maximumu kao i na zavojnicama koje pri opterecenju stvaraju zvucnu rezonancu(veci fps-vece opterecenje-vise zvuka/vibracija), zato one losije kvalitete se cuju jace, one bolje ne(dakle uredno skuplji modeli grafa), evo primjer ja imam asusovu dc2 top koja ima zavojnice oblozene u "kamen" i da neznam koliki je fps, ne cvile/zuje!lp{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 19:15 (Stjepanj).
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
thaar kaže...

prva tvrdnja ti je tocna druga nikako, na visokim fps-ima ti je opterecenje gpu-a na maximumu kao i na zavojnicama koje pri opterecenju stvaraju zvucnu rezonancu(veci fps-vece opterecenje-vise zvuka/vibracija), zato one losije kvalitete se cuju jace, one bolje ne(dakle uredno skuplji modeli grafa), evo primjer ja imam asusovu dc2 top koja ima zavojnice oblozene u "kamen" i da neznam koliki je fps, ne cvile/zuje!lp{#}

Sve zavisi od grafe do grafe. Imao sam puno ASUSovih kartica, sve su imale jaki coil whine. Takodje isti ima i trenutna EVGA. Gigabyteova je isto tako imala. Imao sam i od MSI-a HD7870, ne sjecam se je li cvilila, nisam je dugo imao jer je bila felericna.

13 godina
protjeran
R9 290/X club

pa naravno da ovisi o modelima kao sto sam i napisao, rijetko kad sam uzimao neke losije modele gpu-a pa su mi i osobna iskustva s coil whineom zaista minimalna{#}!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
R9 290/X club

stjepanje jesu li 8800 gtx i 2900hd xt imale coil vine {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R9 290/X club

Novi problem, isao sam reinst drivere jer mi se parilo na mi dragon age inq stuttera s mantleom. Koristija sam displaY driver uninstall i kada sam ih ponovo probao inst javlja mi error

Application Install: Install Source Package Not Found

Probao sam sa 14.9 i ovim beta driverima ista stvar, mislim igre mi izgleda rade normalno ali neznam sta ovo znaci.

Cak sam i manualno brisao sve ostatke md drivera cak i iz rega i opet nista. Ne zelim reinst os ima li tko bolju ideju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 21:50 (thaar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
R9 290/X club
Vrati sustav par dana unazad i instaliraj drivere priko starih, ja uvik instaliram priko starih i nikad problema.
nista mi se neda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A danasnja tocka mi je najnovija :(

12 godina
thaar kaže...

A danasnja tocka mi je najnovija :(

Probaj u safe modu sa driver sweperom pobrisat ostatke drivera pa onda probaj ponovo instalirat drivere
nista mi se neda
15 godina
neaktivan

ma jesam....nista sutra cu reinstal OS izgleda da nema druge qq

12 godina
thaar kaže...

ma jesam....nista sutra cu reinstal OS izgleda da nema druge qq

Ja koristim

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.wagnardmobile.com%2F&ei=5qZ1VM3gA-LV7AaL0YCoBw&usg=AFQjCNEKOooX-DEjzXaDBaR8h5jb0puRSw&sig2=TdRg5hUJEmJKRIb2PSAPCQ&bvm=bv.80642063,d.ZGU

I do sad niti jedan problem sa niti jednim driverima.

Kad dodju novi odem u safe mode,obrisem sve amd drivere i cisti instal novih i uvjek radi savrseno.

14 godina
R9 290/X club

Instalirao sam ove nove beta drivere radi novog Dragon Age-a i na svu srecu sve mi radi uredno. Cak sam dobio 10-ak fps-a vise s mantleom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
R9 290/X club

uzeo sam msi gaming r9 290 i prvi dan vec problemi.. temp u metrou 2033 94-95°c ihaaaa.. ista stvar i u drugim igrama.. ima li pomoci ? grafu sam vratio u adm na rma ali nekako sumnjam da ce to ista rijesiti.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
R9 290/X club

Isti problem je imao i forumas Posebni sa istom grafom, inace imas pravo po zakonu 14 dana na povrat robe i da trazis zamjenu za Novo ili povrat novca, nikakvi servisi i slicno, trazi novu grafu u zamjenu i uzmi Nvidiu gtx 970 i miran si.

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
Moj PC  
0 6 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice