Pomoc trazim grafičku

poruka: 47
|
čitano: 4.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

Trazim graficku nesto slicno ovom: ddr2 512MB-1GB bez dodatnog napajanja i uz aktivno hlađenje do 1000 kn pls help.Trebam hitn!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc trazim grafičku

pa de malo vise podataka - koja ti je maticna, koje imas napajanje itd.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
juky kaže...

Trazim graficku nesto slicno ovom: ddr2 512MB-1GB bez dodatnog napajanja i uz aktivno hlađenje do 1000 kn pls help.Trebam hitn!!!

a konfa je ?

ako je baš striktno do 1000kn onda imaš nevidia 8800 GTS 512 u HG za 999kn, a bila je i 8800GTX za 999kn, al sumnjam da je imaju sad.    btw brijem da ju je pokupio netko pohlepan iz KutineSmijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2008 18:49 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

Gainward Radeon HD4850, 512MB DDR3, PCI-E, TV-out, dual DVI 1089,00kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

ak želiš škrtarti s 80 kuna onda 8800 GTS u Hgspotu za 999 kuna, ak ne onda Gainward HD4850 za 1080 kuna u Vemilu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

HD 4850 512 mb ddr3 ili u hg spotu ti je 8800 gts 512 mb ddr3 za 999kn,,

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fanspeed kaže...

ak želiš škrtarti s 80 kuna onda 8800 GTS u Hgspotu za 999 kuna, ak ne onda Gainward HD4850 za 1080 kuna u Vemilu.

i ako želi da mu grafa dostiže astronomske temperature jer je na njoj single slot hladnjak... i onda jos da da pare za hladnjak ispadne skuplje...
gts-ica je po meni hladnije, bolje driverski rješeno, i jeftinije rješenje.

Ako bi išao na 4850 onda samo i samo dualslot hladnjak ili kupiti acccelero....
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2008 20:23 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

A kakav monitor imaš?? 24", 22",20" ili manje inčni monitor

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da juky-a niste dobro shvatili. on traži grafu bez dodatnog napajanja, a sve ove koje ste vi nabrojali zahtijevaju dodatno napajanje

juky kaže...

- istina ddr2 su stvarno spore a ddr3 su već postale standard
- mislim da je 512 mb sasvim dosta
- većina današnjih jačih kartica zahtijeva dodatno napajanje, a ima i nekolicina koje ne zahtijevaju, ali su slabije od onih koji zahtijevaju

i iz sveg toga izlazi da je Radeon HD4670 prava grafa za njega. autor još nigdje nije naveo koliki mu je monitor, ali recimo da ima 19'' onda će mu biti dobra, ali da ne ide u neke ekstreme što se tiče postavki u igrama, jer grafa ima 128 bitnu sabirnicu.

navedena grafa ima gddr3 memoriju (bolja od drd2), 512 mb vram-a, ne zahtijeva dodatno napajanje a hlađenje može biti aktivno ili pasivno, ovisno o proizvođaču, cijena do 700 kn ovisno o trgovini. i proizlazi da je ta grafa baš ono što autor želi

Hello World!
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

Gle Jurluk,, dok autor ne dođe i da nam više informacija,, npr ostatak konfe koje uključuje kakvo napajanje ima,,,nemreš govorit da bu trebal za grafe koje smo mi rekli dodatno napajanje kupit

Možda on ima fortron 400w i on bez problema može "hraniti" sve grafe koje smo mi predložili. Zato čemo čekati dok autor ne veli kakav ostatak konfe ima

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 23:13 (Xero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xero kaže...

Gle Jurluk,, dok autor ne dođe i da nam više informacija,, npr ostatak konfe koje uključuje kakvo napajanje ima,,,nemreš govorit da bu trebal za grafe koje smo mi rekli dodatno napajanje kupit

Možda on ima fortron 400w i on bez problema može "hraniti" sve grafe koje smo mi predložili. Zato čemo čekati dok autor ne veli kakav ostatak konfe ima

ja mislim da autor želi grafu koja ne treba dodatno napajanje, tj. da se ne mora u nju ukopčavat 6pin pcie konektor koji će ju napajat strujom, a ne da ne mora kupovat dodatno/novo napajanje, a hd4670 je upravo takva grafa, dok sve ostale koje su nabrojane zahtijevaju da se u nju prikopča 6pin pcie konektor
Hello World!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 23:23 (jurluk).
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

Aha,,nisam pozorno pročital pa nisam skužil

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
fanspeed kaže...

i ako želi da mu grafa dostiže astronomske temperature jer je na njoj single slot hladnjak... i onda jos da da pare za hladnjak ispadne skuplje...
gts-ica je po meni hladnije, bolje driverski rješeno, i jeftinije rješenje.

Ako bi išao na 4850 onda samo i samo dualslot hladnjak ili kupiti acccelero....
 pa ja sam kupio tu "single slot" grafu...mislio sam da će bit takva...kad na kraju oni prodaju dual slot gainwardove HD4850...ak treba slikat ću grafu...veliki hladnjak..temperature oko 30-40 celzijevih.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 10:56 (fanspeed).
16 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

ja mislim da je za jukya prava grafa Gainward Bliss HD4670 u Vemilu za 670 kuna...jeftina grafa..512 MB GDD3...DX 10.1...dobri taktovi...dobro ulaganje po meni..

0 0 hvala 0
17 godina
Pomoc trazim grafičku

Pa neka autor kaze koje komponente ima. Ovako tu mu se preporucuje sve i svasta a mozda ima 512 Rama i Athlon 2800 i tada mu recimo ne treba nikakva 4850 i sl. a i reko je bez dodatnog napajanja.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 11:03 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

autor nije niš prokomentirao otkad je pokrenuo temu... tako da nitko ne zna šta ima u kanti itd.

0 0 hvala 0
16 godina
Pomoc trazim grafičku

možda ti ovo paše....

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130317

Intel Core 2 Duo 2.40GHz, ATI Radeon 3870, Gigabyte GA-954GCMX-S2
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 17:37 (start).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

e ovak hvala ljudi puno ste pomogli ali mi matična ne podrzava ddr3 ili 4 tak da sam uzeo Saphire radeon HD 3650 -512 mb,AGPx8 i ddr2,a srry kaj se tak dugo niasm javil komp mi je bil u k#$@!.

EDIT: Ehh....... sad imam problem sa grafičkom sa bojama ili sam daltonist od nove ali nema veze saljem vam screenshot

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2009 11:16 (juky).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
juky kaže...

e ovak hvala ljudi puno ste pomogli ali mi matična ne podrzava ddr3 ili 4 tak da sam uzeo Saphire radeon HD 3650 -512 mb i ddr2,a srry kaj se tak dugo niasm javil komp mi je bil u k#$@!.

Pa koji si ti tupan.GRAFIČKA NA MEMORIJ NEMA VEZE SA PODRŠKOM ZA RAM MEMORIJU!!!!
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
juky kaže...

e ovak hvala ljudi puno ste pomogli ali mi matična ne podrzava ddr3 ili 4 tak da sam uzeo Saphire radeon HD 3650 -512 mb i ddr2,a srry kaj se tak dugo niasm javil komp mi je bil u k#$@!.

ovakvu glupost jos nisam cuo... maticna nema nikakve veze dal ti graficka koristi gddr2 ili gddr3 ... jedino što je važno je dal matična ima PCE utor ili AGP... ako ima PCE onda mozes na nju stavit bilo koju PCE karticu, isto tako vrijedi i za AGP utor...
Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
17 godina
neaktivan
juky kaže...

joo jooo joooooooj.

tip memorije na grafičkoj je nezavisan od računala tj, matične ploče jer se radi o VRAM memoriji, namjenjenoj za grafičke kartice, tako ti bi mogao imati grafičku sDDR5 memorijm bez problema

a ovo što si rekao da ti podržava samo ddr2 znači da memorija tj RAM koji ide na ploču može biti samo DDR2  
    npr ovo :                 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1120003 
16 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

A mogo je napisat koju konfiguraciju ima, PROCESOR,NAPAJANJE,MEMORIJA... tak da se na temelju toga izabere grafička... ko zna možda lik ima C2Q procesor i 4GB rama, a kupio ovo smece od graficke... lol

Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

kk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

Evo sa jubitua

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2009 11:31 (juky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

Eh da i zabunio se ja covo u ve-milu tvrdio da je ak mi maticna ne podrzava ddr3 da nis od toga ,a ja sam mislio na to da mi treba agp a ne dvi jer mi monitor podrzava samo agp,

i vidio sam one konektore sta dvi >u agp ali nisam bio siguran dal to ove imaju tak da sam igrao na sigurno.a ova je jedina bila agp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
juky kaže...

Eh da i zabunio se ja covo u ve-milu tvrdio da je ak mi maticna ne podrzava ddr3 da nis od toga ,a ja sam mislio na to da mi treba agp a ne dvi jer mi monitor podrzava samo agp,

i vidio sam one konektore sta dvi >u agp ali nisam bio siguran dal to ove imaju tak da sam igrao na sigurno.a ova je jedina bila agp

opet si se zabunio.... postoji ti konektori koji se spajaju na maticnu plocu to su ili PCI, AGP (zastarjeli) ili PCI-E (danasnji standard), a oni konektori koji se nalaze na izlazu grafičke kartice u šta zaštekaš kabl od monitora su ili VGA ili DVI...
17 godina
neaktivan

da maticna mi je agp a vga mi je monitor

16 godina
neaktivan
Pomoc trazim grafičku

trebam pomoc! Kupujem karticu ali sad se dvoumim između http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=168 i http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?ProductID=2354... MOLIM za pomoc Konfiguracija je

maticna: MB Gigabyte P35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN

memorija: ddr2 2gb

procesor: E8200 2x2.66 6mb cache

monitor: benQ G2000W 20''

Molim za brzu pomoc..

0 0 hvala 0
17 godina
nightkid kaže...

trebam pomoc! Kupujem karticu ali sad se dvoumim između http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=168 i http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?ProductID=2354... MOLIM za pomoc Konfiguracija je

maticna: MB Gigabyte P35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN

memorija: ddr2 2gb

procesor: E8200 2x2.66 6mb cache

monitor: benQ G2000W 20''

Molim za brzu pomoc..

pa mislim da je HD 4850 dosta s obzitom na tvoju konfu....samo probaj ne uzet Power color....sve samo ne power color
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
protjeran

ma brate upiši vemil na google tamo je sve šta ti treba........Cool

Yeah
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice