Trazim graficku nesto slicno ovom: ddr2 512MB-1GB bez dodatnog napajanja i uz aktivno hlađenje do 1000 kn pls help.Trebam hitn!!!
pa de malo vise podataka - koja ti je maticna, koje imas napajanje itd.
Trazim graficku nesto slicno ovom: ddr2 512MB-1GB bez dodatnog napajanja i uz aktivno hlađenje do 1000 kn pls help.Trebam hitn!!!

Gainward Radeon HD4850, 512MB DDR3, PCI-E, TV-out, dual DVI 1089,00kn
ak želiš škrtarti s 80 kuna onda 8800 GTS u Hgspotu za 999 kuna, ak ne onda Gainward HD4850 za 1080 kuna u Vemilu.
HD 4850 512 mb ddr3 ili u hg spotu ti je 8800 gts 512 mb ddr3 za 999kn,,
ak želiš škrtarti s 80 kuna onda 8800 GTS u Hgspotu za 999 kuna, ak ne onda Gainward HD4850 za 1080 kuna u Vemilu.
A kakav monitor imaš?? 24", 22",20" ili manje inčni monitor
- istina ddr2 su stvarno spore a ddr3 su već postale standard
- mislim da je 512 mb sasvim dosta
- većina današnjih jačih kartica zahtijeva dodatno napajanje, a ima i nekolicina koje ne zahtijevaju, ali su slabije od onih koji zahtijevaju
Gle Jurluk,, dok autor ne dođe i da nam više informacija,, npr ostatak konfe koje uključuje kakvo napajanje ima,,,nemreš govorit da bu trebal za grafe koje smo mi rekli dodatno napajanje kupit
Možda on ima fortron 400w i on bez problema može "hraniti" sve grafe koje smo mi predložili. Zato čemo čekati dok autor ne veli kakav ostatak konfe ima
Gle Jurluk,, dok autor ne dođe i da nam više informacija,, npr ostatak konfe koje uključuje kakvo napajanje ima,,,nemreš govorit da bu trebal za grafe koje smo mi rekli dodatno napajanje kupit
Možda on ima fortron 400w i on bez problema može "hraniti" sve grafe koje smo mi predložili. Zato čemo čekati dok autor ne veli kakav ostatak konfe ima
Aha,,nisam pozorno pročital pa nisam skužil
ja mislim da je za jukya prava grafa Gainward Bliss HD4670 u Vemilu za 670 kuna...jeftina grafa..512 MB GDD3...DX 10.1...dobri taktovi...dobro ulaganje po meni..
Pa neka autor kaze koje komponente ima. Ovako tu mu se preporucuje sve i svasta a mozda ima 512 Rama i Athlon 2800 i tada mu recimo ne treba nikakva 4850 i sl. a i reko je bez dodatnog napajanja.
autor nije niš prokomentirao otkad je pokrenuo temu... tako da nitko ne zna šta ima u kanti itd.
možda ti ovo paše....
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130317
e ovak hvala ljudi puno ste pomogli ali mi matična ne podrzava ddr3 ili 4 tak da sam uzeo Saphire radeon HD 3650 -512 mb,AGPx8 i ddr2,a srry kaj se tak dugo niasm javil komp mi je bil u k#$@!.
EDIT: Ehh....... sad imam problem sa grafičkom sa bojama ili sam daltonist od nove ali nema veze saljem vam screenshot
e ovak hvala ljudi puno ste pomogli ali mi matična ne podrzava ddr3 ili 4 tak da sam uzeo Saphire radeon HD 3650 -512 mb i ddr2,a srry kaj se tak dugo niasm javil komp mi je bil u k#$@!.
e ovak hvala ljudi puno ste pomogli ali mi matična ne podrzava ddr3 ili 4 tak da sam uzeo Saphire radeon HD 3650 -512 mb i ddr2,a srry kaj se tak dugo niasm javil komp mi je bil u k#$@!.
A mogo je napisat koju konfiguraciju ima, PROCESOR,NAPAJANJE,MEMORIJA... tak da se na temelju toga izabere grafička... ko zna možda lik ima C2Q procesor i 4GB rama, a kupio ovo smece od graficke... lol
Evo sa jubitua
Eh da i zabunio se ja covo u ve-milu tvrdio da je ak mi maticna ne podrzava ddr3 da nis od toga ,a ja sam mislio na to da mi treba agp a ne dvi jer mi monitor podrzava samo agp,
i vidio sam one konektore sta dvi >u agp ali nisam bio siguran dal to ove imaju tak da sam igrao na sigurno.a ova je jedina bila agp
Eh da i zabunio se ja covo u ve-milu tvrdio da je ak mi maticna ne podrzava ddr3 da nis od toga ,a ja sam mislio na to da mi treba agp a ne dvi jer mi monitor podrzava samo agp,
i vidio sam one konektore sta dvi >u agp ali nisam bio siguran dal to ove imaju tak da sam igrao na sigurno.a ova je jedina bila agp
da maticna mi je agp a vga mi je monitor
trebam pomoc! Kupujem karticu ali sad se dvoumim između http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=168 i http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?ProductID=2354... MOLIM za pomoc Konfiguracija je
maticna: MB Gigabyte P35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN
memorija: ddr2 2gb
procesor: E8200 2x2.66 6mb cache
monitor: benQ G2000W 20''
Molim za brzu pomoc..
trebam pomoc! Kupujem karticu ali sad se dvoumim između http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=168 i http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?ProductID=2354... MOLIM za pomoc Konfiguracija je
maticna: MB Gigabyte P35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN
memorija: ddr2 2gb
procesor: E8200 2x2.66 6mb cache
monitor: benQ G2000W 20''
Molim za brzu pomoc..
ma brate upiši vemil na google tamo je sve šta ti treba........