Napredak u shogun 2=0
Meni su ovi prethodni beta pomogli da uključim very high opciju inače mi se igra smrzne nakon bitke u loading screenu.
Napredak u shogun 2=0
Meni su ovi prethodni beta pomogli da uključim very high opciju inače mi se igra smrzne nakon bitke u loading screenu.
moram priznat zgodna stvar.. ugodno iznenedjen..:))
Izdani su novi driveri 270.61
http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-270.61-whql-driver.html
This driver package supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, and 500-series desktop GPUs as well as ION desktop GPUs. This driver package also includes the 3D Vision Controller driver.
A ja jucer instalirao tek one starije .51
Ako si primjetio dodana je podrška i za obavijest za novosti i nove drivere iz nvidia control panela što je prilično zgodno.
jos samo jedno govno koje ce nepotrebno "cucat" u pozadini i gutat resurse.
opcenito jezim se od vise manje svih tih sranja koja cuce u trayu
This driver package supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, and 500-series desktop GPUs as well as ION desktop GPUs. This driver package also includes the 3D Vision Controller driver.
Ako si primjetio dodana je podrška i za obavijest za novosti i nove drivere iz nvidia control panela što je prilično zgodno.
Nemaš se čega jeziti od čučanja tog obavještenja. To je samo novi dodatak kojeg možeš a i ne moraš koristiti.
U NVIDIA Control Panelu pod sekcijom HELP/Updates/Preferences možeš postaviti da provjerava svaki sat, jednom na dan, jednom sedmično ili mjesečno ili prilikom logiranja ili ga potpuno isključiti.
Pa danas je skoro standard da imamo mašine sa 4 GB RAM a neki i više, a sve to zauzima par MB, dok npr. jedan Steam Client odmah zauzme skoro 90 MB, Xfire skoro 20 MB i sl.
Meni je ova opcija zgodna jer dobijem obavijest u roku odmah da su dostupni novi driveri kao što je to bilo jučer kada su postali dostupni, ovisno kako namjestiš postavke, tako da ne moram dolaziti u ovu temu i provjeravati jel' ima šta novo ili na nvidijinu stranicu.
Nemaš se čega jeziti od čučanja tog obavještenja. To je samo novi dodataka kojeg možeš a i ne moraš koristiti.
U NVIDIA Control Panelu pod sekcijom HELP/Updates/Preferences možeš postaviti da provjerava svaki sat, jednom na dan, jednom sedmično ili mjesečno ili prilikom logiranja ili ga potpuno isključiti.
zar nije jednostavnije to smece (updater ili kako su ga vec nazavali) kao i onaj 3dvision jednostavno ne instalirat
Od volje ti, svako nek instalira po svojim potrebama i željama, što je i najbitnije, jel'.
molim vas pomagajte!!! ne mogu instalirati drivere za gigabyte gtx 460
skinem sa njihove stranice al nec. ovo mi pise
Možda krive downloadao. 32 bit ili 64 bit ti je sustav?
Radi se o kartici s 768MB, identicna je ovoj
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3531#ov
Win 7 32 bit koristim al opet nece. ne znam zasto...... da probam s atijevih stranica? al oce li to sta smetati jer imam 2 ventilatora na njoj? bojim se da se nebi nesto zeznulo
Pardon, mislio sam na nvidijevim stranicama.... koji fail xD
btw probat cu
Ljudi pomagajte, jos uvijek imam ovaj problem.... probao sam ove officialne i dobijem ovo i napominjem da sam probao express instal i custom nstalation zajedno s "perform clean instalation" opcijom
Meni su čak i beta driveri sasvim normalno radili, a prilikom instalacije nije bilo problema.
Ovi zadnji također sve OK.
Zašto ti piše pod ostalim komponentama not installed, jesi li ti isključio te sadržaje ili je i to problem?
Ljudi pomagajte, jos uvijek imam ovaj problem.... probao sam ove officialne i dobijem ovo i napominjem da sam probao express instal i custom nstalation zajedno s "perform clean instalation" opcijom
probaj ove http://downloads.guru3d.com/ForceWare-270.61-Win-7-Vista-32-bit-WHQL-download-2706.html
Ja također koristim betu sa Zotacovih stranica:P
Ja se u ovim vrućim danima prebacio na integrirku, a GTX-icu pospremio u kutiju.
(GPU-Z krivo očitava taktove, default je 700/1333MHz. Proc je pod loadom pa zato CPU-Z pokazuje 1.4V.)
Ja se u ovim vrućim danima prebacio na integrirku, a GTX-icu pospremio u kutiju.
(GPU-Z krivo očitava taktove, default je 700/1333MHz. Proc je pod loadom pa zato CPU-Z pokazuje 1.4V.)
Sada se definitivno osjeti kako je soba gdje kompjuter dosta toplija od ostalih soba u kući.
a jesi pič**,ja sam naklokao 5850(775/1125) i i5 750 na 4ghz
crysis 2 grafa ne prelazi 70 a procesor 55 a u sobi vruće i sparno
Ja također koristim betu sa Zotacovih stranica:P
Njihov support ti je kao da pricas sa prijateljem kojeg dugo znas.Ne bas doslovce,ali blizu,pitao sam zasto nemogu otkljucat na 100% vent na Zotac GTX 460 i oni dali link od tipa koji je rekao da na ovu svoju stavim BIOS od Evgine GTX 460.
A jesi naclockao grafičku, svaka čast.
Kao da i nisi.
Ta kartica ide bez overvolta na 850/1150.
Kao da i nisi.
mislim da nejde bez overvolta na 850/1150
bila je ona i na 1064,još sam 1. u 3dmark 11 benchmarku
Kao da i nisi.
mislim da nejde bez overvolta na 850/1150
bila je ona i na 1064,još sam 1. u 3dmark 11 benchmarku
ide safire i na 850/1200MHz bez overvolta moja je išla:P dakle na taktove HD5870 stabilno!;)
ide safire i na 850/1200MHz bez overvolta moja je išla:P dakle na taktove HD5870 stabilno!;)
ovisi sve kako se testira(igre ili nešto žešće...),i tko šta smatra da je default voltaža,ja mislim da je 1.088V...i opet ovisi koji bios itd, ima dosta faktora i mišljenja za "stabilno"
ima da ako je ispravna kartica onda da
ako je ko moje zadnje dvi od ATija onda sigurno ne
klokao toxic 6850 za 10MHz i ruši se windows
i sad nemoj molim te mi reč da je to faktor
GREŠKA!
i kartica je neispravna!
i točka.
ima da ako je ispravna kartica onda da
ako je ko moje zadnje dvi od ATija onda sigurno ne
klokao toxic 6850 za 10MHz i ruši se windows
i sad nemoj molim te mi reč da je to faktor
GREŠKA!
i kartica je neispravna!
i točka.
ti opet prešao na nvidiu? jesu presudili ati driveri,koja je to poredu od 5850
nabavio si i mrcinu d14,sad nema brige za vrućinu
jesi kupio kod oprića
Dobra nDivia, al ATi bolji...
Nema problema sa driverima (bar ne kod mene), jedino nekad me yebe overscaling koji moram ručno namještati
kad idem preko HDMI-a.
ti opet prešao na nvidiu? jesu presudili ati driveri,koja je to poredu od 5850
nabavio si i mrcinu d14,sad nema brige za vrućinu
jesi kupio kod oprića
Da. GTX560 Ti originale:P
Nisu drajveri nego mi trebala dobra kartica a jača od 5850 za full HD igranje
Imo sam GTX460, GT240, HD6950 i HD6850:PP
Nh-D14 Noctua rulz. Da zakon mi je. Sad na 3.8Ghz bez beda, napon 1.5V! Radi!!!
Kupljeno u Oprič informatici, da;) ima več dva mjeseca!
pa nije gtx 560 baš puno jača,možda kad se oc-a,trebao si 570
a koji monitor imaš?
pa nije gtx 560 baš puno jača,možda kad se oc-a,trebao si 570
a koji monitor imaš?
Evo pa usporedi: klik
Btw ovaj sajt je jako pouzdan i često nalazim na linkove ovdje na forumu!:P
Troši malo više, ali je tiša, a ja sam clockao CPU i več imam kuler gore tako da mi to puno znači.
Pa jača je u prosjeku nekih 10-15% a košta 1550 kuna. Ja imam full HD LED ekran 21,5 inča Philips
i obvezno igram na full HD i max s time da to nisu lego kockice i Tetris već shooteri i npr. Shift Unleashed 2 te slične igre
koje trebaju jači GPU.
Stoncine imam samo ovo za reći : "Zar opet?"
Nisi valjda normalan držat procesor na 1.5V za 24/7 i to još osjetljivog intela i ktome 65nm-sku mrcinu overclockanu za 58%?
Jesi ikad pipao s prstom regulaciju na matičnoj ploči?
Moram priznat ova integrirka je dobra, goni 1080p samo tako no mora joj se dodjelit nešto sistemske memorije inače sve zablokira. Ja sam joj dodjelio 512MB i sada sve ko po ledu ide. I da imao sam problema HDMI-em, spojim kabal na HDMI izlaz iz matične i nemore prenosit zvuk, onda probam spojit HDMI kabal na DVI izlaz na kojem je DVI-> HDMI adapter i tada se može prenosit zvuk. Kako retardirano.
Nvidia i dalje rula kod toga, ona uopće nema problema sa overscanom.
GTX570 sam izvadio iz razloga jer čim je zatoplilo vani vent se počeo vrtit sa na 1500rpm-a (inače je 1300rpm-a) i proizvodio je nešto veću buku dovoljno da me previše iritiralo kod spavanja. Pošto ne igram sada ništa ovo je odlično sjelo, a kada i treba downclockam proc na 1GHz pa i njega držim pasivno.
1.488V točno!;)
Ma da znam da je 1.5V gornja granica za Intele samo ipak je to u granicama normale još uvijek
Bio je on i na 1.55V za 4.0Ghz samo nije htio bootat pa sam išao na 1.504V i 3.8GHz gdje nije prošao OCCT ni minute
i u igrama je javljao BSOD. Na 3.6GHz sve 5, prošao Prime, OCCT 45min, FSB:DRAM 1:1, i barem nije bottleneck na ovu GTX560 Ti i nemam frejmdropova
kao ti znaš govorit;)
Na 2.4GHz je sasvim drugi to procesor. Ovakav nije za prepoznati vjeruj mi, boota 15 sek brže, rad je puuno ugodniji samo je ipak trebalo gore staviti kuler od 550kn (Noctua).
Btw što na transakcijama za GPU-ove što na igre i kulere (YasyaXD), novu kutiju (Coolermaster Gladiator 600) potrošio sam preko 2000kn zadnjih par mjeseci. Puno, ali ionako mi treba mašina za igre, a da sam kupovao novu dao bih cca 10000 jer uvijek uzimam za 4-5 god unaprijed!
btw ovaj mi sad ima 3 i pol god i promijenio sam 6 grafičkih, dva coolera i ekran. Nije puno, ali svejedno treba investirati ako želiš imati nešto.