Nvidia GTX 700 info

poruka: 595
|
čitano: 93.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Nvidia GTX 700 info
toxic kaže...

Sve kartice su u testovu ocane. hd 7950 još uvijek daleko najbolja kupnja.

Istina al samo ak se OCa, i dok bi bila 400-500kn jeftinija od 760, al ovak, teško..

Mislim tu je ATI bog i batina na tom polju, u pogledu OCa, i tu je praktički Nevidija bespomoćna..

Ak se kupuje radi OCa, onda radije Ati uzet..

Sad dok bum nabavljal neku grafu gledam 760 uzet, za neveliku lovu dobijem odličnu grafu, al i ova 770 me vuče nekak:D

14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Sve radi perfektno na 760, ATI kad se kloka je zvijer, ali i nvidia ima svojih prednosti. Hladnija je, tiša, manje troši...sve se to osjeti i pridonosi ukupnom dojmu. Meni je glasnoća ( tišina ) i temperatura izuzetno bitno u zadnje vrijeme postalo. Iako je moja stara 7950 klokana bila jača, razlika nije prevelika. Naprotiv ni ne primjetim tih par frejmova, dok adaptive Vsync me apsolutno oduševio...preporođen sam u BF3 ;D. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Sentry kaže...

Sve radi perfektno na 760, ATI kad se kloka je zvijer, ali i nvidia ima svojih prednosti. Hladnija je, tiša, manje troši...sve se to osjeti i pridonosi ukupnom dojmu. Meni je glasnoća ( tišina ) i temperatura izuzetno bitno u zadnje vrijeme postalo. Iako je moja stara 7950 klokana bila jača, razlika nije prevelika. Naprotiv ni ne primjetim tih par frejmova, dok adaptive Vsync me apsolutno oduševio...preporođen sam u BF3 ;D. 

Daj malo detaljnije napiši, o samoj grafi..

7950 stock vs 760, pretpostavljam da razlike nisi videl?

Mada je MSI skuplja od GB, a grafe su podjednake, s tim da GB ima tri venta..

14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Imao sam gigu windforce i iako dobro hladi glasan je, i nisam se htio kockati sa coolerom, ovaj na msi je ultra tih. Bolje mi je 92 mm vent koji se sporije okrece nego 3 od 75 koji se brze okrecu i prave višlji zujavi  ton koji je iritantniji. Tako da sam riskirao cca 200kn vise za ovu varjantu, plus jos sto imam ploču msi pa onda mi odgovara collor šema ;D. Obje na defaultu su tu negdje, ne vidim razliku, cak mi se cini da je 760 i brza. Ova kad je klokana na 1280 boost clock je negdje u rangu 1130mhz AMD-a, tako bi ju procjenio. Evo ja igram sa 1306 boost clockom i za sad je sve uredu. Heaven mi ne želi proci na toj frekvenciji, a BF mi radi super, cudno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sentry kaže...

Imao sam gigu windforce i iako dobro hladi glasan je, i nisam se htio kockati sa coolerom, ovaj na msi je ultra tih. Bolje mi je 92 mm vent koji se sporije okrece nego 3 od 75 koji se brze okrecu i prave višlji zujavi  ton koji je iritantniji. Tako da sam riskirao cca 200kn vise za ovu varjantu, plus jos sto imam ploču msi pa onda mi odgovara collor šema ;D. Obje na defaultu su tu negdje, ne vidim razliku, cak mi se cini da je 760 i brza. Ova kad je klokana na 1280 boost clock je negdje u rangu 1130mhz AMD-a, tako bi ju procjenio. Evo ja igram sa 1306 boost clockom i za sad je sve uredu. Heaven mi ne želi proci na toj frekvenciji, a BF mi radi super, cudno

Zato što je Heaven zahtjevniji, grafička ti nije stabilna..

ne može proci niti 5 minuta furmarka

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Kolega cini mi se da je stabilna, evo slika. Ne mogu duze drzati upaljeno, moram ici na trening. Nije ni stucnula u ovih skoro 11 minuta. Mislim da je ok pokazatelj stabilnosti.

P.S Slabo se vidi, ali tamo gdje se vidi broj 10:35 to je time: ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 17:17 (Sentry).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sentry kaže...

Kolega cini mi se da je stabilna, evo slika. Ne mogu duze drzati upaljeno, moram ici na trening. Nije ni stucnula u ovih skoro 11 minuta. Mislim da je ok pokazatelj stabilnosti.

jel si pokreto u full hd-u? nije isto.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
12 godina
protjeran
toxic kaže...

NIJE...!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 19:44 (Bigus Dikus).
13 godina
zvonac kaže...
toxic kaže...

Istina al samo ak se OCa, i dok bi bila 400-500kn jeftinija od 760, al ovak, teško..

Mislim tu je ATI bog i batina na tom polju, u pogledu OCa, i tu je praktički Nevidija bespomoćna..

Ak se kupuje radi OCa, onda radije Ati uzet..

Sad dok bum nabavljal neku grafu gledam 760 uzet, za neveliku lovu dobijem odličnu grafu, al i ova 770 me vuče nekak:D

Mene jako vuče da naručim asusovu u ED za 3200 kn...Ima super hlađenje i ide na 1300/8000 pri zavidnoj temperaturi...Za tri i nešt soma nema ravnu...Javi ako budeš htio da naručimo skupa u extreme digitalu....

14 godina
neaktivan
toxic kaže...
Sentry kaže...

jel si pokreto u full hd-u? nije isto.

Ej, nisam, pokrenio sam u window modu, sa 8x AA. Kad pokrenem u full HD onaj 15min test, voltaza mi nebude na maximumu a ni boost clock, ja ne znam jel to jer driveri prepoznaju furmark pa se sve smanji...lol

DarthMarkus kaže...

Mene jako vuče da naručim asusovu u ED za 3200 kn...Ima super hlađenje i ide na 1300/8000 pri zavidnoj temperaturi...Za tri i nešt soma nema ravnu...Javi ako budeš htio da naručimo skupa u extreme digitalu....

Nebi pozalio garant ako tu naručiš...apsolutna zvijer za te novce :)

17 godina
DarthMarkus kaže...

Kaj to je asus ati 7950?

Ma 760 je bestbaj, još se nadam pojeftinjenu, ma više ni sam ne znam, imam blagi predosjećaj da bu nadolazeća nova serija od atija napravila rusvaj u svim segmentima, a bome bu bil i rat cijenama..

Tak da puno je tu čimbenika u igri..

Najviše bi mi pasalo dok bi 760-tka bila ispod 2soma{#}

14 godina
Nvidia GTX 700 info

On misli na ASUS GTX 770 DCII OC, iznimno dobra ako ju mogu nabaviti.

U nas ova ako te nema.

iclock2much

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Nvidia GTX 700 info

Treba naručit u Extreme digitalu i nadat se da ne shebu....Ta kartica je do yaya....

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 21:30 (Bigus Dikus).

0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

On misli na ASUS GTX 770 DCII OC, iznimno dobra ako ju mogu nabaviti.

U nas ova ako te nema.

Aha, joj da opće sam zaboravil na tu 770{#}

Ma ne vrijedi soma kn razlike spram malo slabije 760, eventualno ak  si gamer u duši, onda da; onda sve dolazi u obzir, pa i 780-tka:)

13 godina
Nvidia GTX 700 info

Bogami 780 tka sa bezobraznih 5 - 5500 tisuća ne dolazi u obzir.....Bolje bi ubo dvije 760 tke ili 770 tke za 600 kn više...

Po meni ova Asusova (ako se da naručit za 3200) vrijedi svake lipe....

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 21:35 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 700 info

GTX 760 je odlična kartica, nitko to ne osporava.

WF3 OC GB 760 ili WF3 GB 7950.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
Nvidia GTX 700 info

Ne,dapače - pogotovo dvije u SLi-ju su super kupovina....Neznam samo kako skaliraju....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
DarthMarkus kaže...

Ne,dapače - pogotovo dvije u SLi-ju su super kupovina....Neznam samo kako skaliraju....

Ovim cijenama Nvidia definitivno ima super proizvode naspram ATia, nema razloga da se kupi GTX 600 pored ovih kartica.

A i EU je malo utjecao na cijene, bolje za nas sve.

iclock2much
13 godina
zvonac kaže...
DarthMarkus kaže...

Kaj to je asus ati 7950?

Ma 760 je bestbaj, još se nadam pojeftinjenu, ma više ni sam ne znam, imam blagi predosjećaj da bu nadolazeća nova serija od atija napravila rusvaj u svim segmentima, a bome bu bil i rat cijenama..

Tak da puno je tu čimbenika u igri..

Najviše bi mi pasalo dok bi 760-tka bila ispod 2soma{#}

Jel imaš živaca čekat kraj godine ??? Mislim dok ne krenu s nereferentnim modelima....Ja se bojim da ću pokleknut...

zoharbizo kaže...
DarthMarkus kaže...

Ovim cijenama Nvidia definitivno ima super proizvode naspram ATia, nema razloga da se kupi GTX 600 pored ovih kartica.

A i EU je malo utjecao na cijene, bolje za nas sve.

Ma đubrad naša je još bezobrazna...Da bog da prodavali hardware na kile za godinu dana...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 21:43 (DarthMarkus).
17 godina
DarthMarkus kaže...

Jel imaš živaca čekat kraj godine ??? Mislim dok ne krenu s nereferentnim modelima....Ja se bojim da ću pokleknut...

Pa, bez grafe sam prek 4mj. i ne fali mi, pošto nema niš poštenog za odigrat, a na jesen izlaze malo jači naslovi..

Inače nisam hardcore gamer, odigram tu i tam nekaj, i mislim da mi 760 više odgovara mojim potrebama, za povremeno igranje...

17 godina
760 je debelo best buy. Sve jace od toga cisto matematicki ne opravdava cijenu.
13 godina
Nvidia GTX 700 info

Gle ako ćemo tako onda je 8800 gtx best buy :-) Svi mi to znamo, al opet guzici nedaju mira ta dva frejma :-)

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
DarthMarkus kaže...

Gle ako ćemo tako onda je 8800 gtx best buy :-) Svi mi to znamo, al opet guzici nedaju mira ta dva frejma :-)

Zeznul si se, 6600gt je bestbaj{#}

Šalu na stranu, istina, guzica nema mira, dok se ne namiri, do tad smo nemirni:)

Ali, pitanje je, dal 770 vrijedi 1000kn više, tj tolko fpsa nemre opravdat cijenu.

760-tka ima ok cijenu, a s vremenom bu pala cijena dolje (?)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 21:18 (zvonac).
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...
DarthMarkus kaže...

Zeznul si se, 6600gt je bestbaj{#}

Šalu na stranu, istina, guzica nema mira, dok se ne namiri, do tad smo nemirni:)

Ali, pitanje je, dal 770 vrijedi 1000kn više, tj tolko fpsa nemre opravdat cijenu.

760-tka ima ok cijenu, a s vremenom bu pala cijena dolje (?)

Po meni vrijedi, mislim, novčano ne, ali ako se želi igrat bezbrge na full HD mislim da bi to jedna GTX 770 sa dobrim OC-om svakako omogućila, GTX 760 je "middle end - high", dok je GTX 770 "high end", jedino su 780 i Titan jače, al one su u svojoj ligi naspram ostalih single GPU!?

PS: Meni se ova nešto opasno smiješka, kad dođe plaća dobro ću razmislit o njoj: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13233, iako je ASUS-ica iz ED bolja ponuda, vjerovatno ju se mora čekat 2 tjedna ak ne i više a to nebih mogo izdržat!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju kikso, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
16 godina
Nvidia GTX 700 info

Ni ovo ne bi bilo lose, ubost sad jednu, drugu za godinu-dvije, sam koje bi napajanje bilo dovoljno ?

http://www.legitreviews.com/article/2224/1/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
frenky17 kaže...

Ni ovo ne bi bilo lose, ubost sad jednu, drugu za godinu-dvije, sam koje bi napajanje bilo dovoljno ?

http://www.legitreviews.com/article/2224/1/

Npr. jedan XFX 650W ( 600 - 650 kn ) i vise nego dovoljan za takav setup , ima lufta za OC !

Music As A Weapon !!
13 godina

Ivša - ja bih ti prepručio Asusicu za 100 kn više u Extreme digitalu (ako su u stanju je dobavit), ali i TF je super.... U ovom Bugu su je uspjeli klokali više nego Lightningicu {#}.....

Evo mala digresija - ja se nećkam, strah me da ATi ne izbaci ludu stvar za 2-3 mj i onda se pokajem što sam uzeo frizirani year old chip....Još jedna svar me nećka od kupnje, a to je nedostatak "bum" naslova do jeseni....

Ali bojim se da ću popustit....

14 godina
Koja je prica s driverima?
Citam kako ima podosta problema s novim.
Nesto novo dolazi ovaj tjedan pa koje staviti jer nema smisla odmah nesto skuriti.
14 godina
Tiby kaže...
Koja je prica s driverima?
Citam kako ima podosta problema s novim.
Nesto novo dolazi ovaj tjedan pa koje staviti jer nema smisla odmah nesto skuriti.

Skini zadnje official pa vidi hoće li biti problema :))) Si to bocnuo GTX 770?

iclock2much
14 godina
Aha u iscelivanju sam.
Vjerojatno utprak.
Najpametnije je napraviti format c?
Sorry na krivim slovima spao sam na 4 incha.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice