Pa takve stranice imaju samo po 1-3 artikla, ovo ostalo sto nije raspolozljivo onda tek naruce..
Nvidia GTX 700 info
- poruka: 595
- |
- čitano: 93.115
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
da, ali u ut mi rekli da ne znaju kad i ako ce uopce doci twin turbo tako da sam isao na sigurnu (90%) soluciju.
Mislim da je ovo poprilično dobra ponuda pored 660Ti koje se prodaju.
Ja sam čekao iz edigitala matičnu za i5 ivy tjedan i pol dana, i kada su rekli da nazovem i provjerim, rekli su mi da nije ni krenula ;D. Kako sam se nasmijao grohotno. užas !
Evo ekipa naručio sam ipak MSI 760 model. Spušio sam jučer kaznu za parking i digo mi pauk auto, i osto bez 1100kn xD, i sad nisam imao za gtx 770 model. Plus ovi horrori sa dostupnošću, jednostavno nije suđeno da ju imam. Ovako ću gledati SLi sljedeće godine poćetkom da roknem. Nekad treba jednostavno prepustiti se i kako ono kažu, go with the flow...
Ako je auto dignut na sjenjaku ispred supersporta, ja osobno sam ga digao
Ne znam koliko je mjerodavno jer ipak hd 7990 je malo druga stvar, ali kod mene na 7950 cfx, microstuttering u hit naslovima je poprilicno minimalan, vecina usera ga nece primjetiti, spikeovi se krecu do 30-35ms najvise.
Odprilike kao i na nvidiji.
Ja sam čekao iz edigitala matičnu za i5 ivy tjedan i pol dana, i kada su rekli da nazovem i provjerim, rekli su mi da nije ni krenula ;D. Kako sam se nasmijao grohotno. užas !
Evo ekipa naručio sam ipak MSI 760 model. Spušio sam jučer kaznu za parking i digo mi pauk auto, i osto bez 1100kn xD, i sad nisam imao za gtx 770 model. Plus ovi horrori sa dostupnošću, jednostavno nije suđeno da ju imam. Ovako ću gledati SLi sljedeće godine poćetkom da roknem. Nekad treba jednostavno prepustiti se i kako ono kažu, go with the flow...
Ako je auto dignut na sjenjaku ispred supersporta, ja osobno sam ga digao
Hahah nije, kod Avenue Malla, stao na pola sata samo da na posao odnesem papire ;D. No luck.
I msi ima 1150 mhz
http://www.msi.com/product/vga/N760-TF-2GD5-OC.html#overview
Ja cu vjerovatno piknut tu MSI, kod nas u BiH je jeftinija 30 eura od gigabyte, a licno mislim da su u istom rangu...
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTX_760_TF_Gaming/32.html
http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_760_WindForce_OC/32.html
Evo asusova zvjerka za 3200...Po meni bolja kupovina od TF G-edicije :-)
mozda ali morate imati na umu da sto u edigitalu pise da je za narudzbu treba cekati barem 10-14 dana. cak i onda postoje sanse da ju necu jos dobit.
Pogledajte cijene na Amazonu. U prosjeku je jeftinije 200 kn a sad kolko je postarina samo bog zna. Npr. 770 je na Amazonu 400 kuna jetinija.
Ono radi cega spominjem Amazon je to da se isporucuje unutar tjedan dana. To nije nek bullshit firma koja ima sve na webstranici a nista na lageru.
www.amazon.de
mozda ali morate imati na umu da sto u edigitalu pise da je za narudzbu treba cekati barem 10-14 dana. cak i onda postoje sanse da ju necu jos dobit.
Šta kao naručiš, čekaš i na kraju ti ne dođe ?
Evo nešt zanimljivo
Šta kao naručiš, čekaš i na kraju ti ne dođe ?
Evo nešt zanimljivo
http://www.amazon.de/Palit-NE5X77001042F-Grafikkarte-PCI--GDDR5/dp/B00D3ZYDKM/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1373992789&sr=8-18&keywords=770+gtx
ako piše "za narudžbu" onda nemaju na zalihi (u ducanu, eu lager) vec moraju naruciti od proizvodaca i ne garantiraju da ce doci i ne znaju kad ce doci. ako pise da imaju na zalihi (bilogdje) i ako se naruci u ned/pon, u sri je u ducanu a cet/pet kod tebe.
Nisam znao da postoji šansa (ako naručim) da neće doći....Mislim ako su već naručili trebali bi odma znat hoće moć isporučit il ne....
kod mene je bila situacija da sam narucio accelero twin turbo kojeg je trebalo naruciti. nakon tjedan dana su mi rekli da nije dosao i da ne znaju kad ce doci. ok, uzeo sam proslu sri accelero mono plus i danas sam ih nazvao da provjerim kako napreduje posiljka. kaze mi gospon da sutra dolazi do njih a u cet/pet do mene. zivi bili pa vidjeli.
Znači sve skupa si čekao ?
ne, prije 2tj narucio twin turbo, proslu sri su mi rekli da ne znaju kad ce doci pa sam ga itkazao i uzeo novu narudbu za mono plus. sad cekam sutra da cujem hoce li doci.
ne, prije 2tj narucio twin turbo, proslu sri su mi rekli da ne znaju kad ce doci pa sam ga itkazao i uzeo novu narudbu za mono plus. sad cekam sutra da cujem hoce li doci.
Sorry kume ali kaj s nogom pises
a kad cura nesto treba, baka nest vice a ja tipkam kao na pisacoj masini.
Gledam razlike u cijeni 760 vs 770 je skoro 1000kn, koja po meni baš i ne opravdava cjenovno, pošto je brža 10-tak%..
Mislil sam da bu razlika prek 20%..
Ne bi se složio....
http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-770-vs-GeForce-GTX-760#performance
Nereferentni modeli 770 tke su 5-7% brži od Ghz radeona, dok je 760 još malkoc iza 7950.....
Gledam razlike u cijeni 760 vs 770 je skoro 1000kn, koja po meni baš i ne opravdava cjenovno, pošto je brža 10-tak%..
Mislil sam da bu razlika prek 20%..
770 je nekih 10 - tak posto (manje - više) bolja od 680, dok je 680 još veliki tata za 760....
Da al, u nekim igrama je 4-5fps ispred 760-tke, a u nekim i prek 10fps.. Al opet ne opravdava većom razlikom u cijeni (1000kn)..
Ne znam više, prvo sam mislil da je 760 lagano jača od 660ti, a posle gledam da je u rangu 670, a 7950-tki stoji uz bok..
izgleda da svaka svoja stranica di je testirana grafa tera svoje..
U marku je oko 30 - 35 %, u Battlefieldu i FarCry-u više od dvadeset (govorim o stock to stock)...Kad se još doda OC od 1300/8000 760 guta prašinu dobrano...
760 stoji uz bok radeonu dok se 7950 ne klokne...E onda ATI tuče iz svih haubica....
Po meni cijena mora bit ispod dva soma da predstavlja dobru kupnju...
Još kad pogledaš nereferentne 770 tke + OC ...770 papa sve pred sobom....
Da, mene vise zanimalo 760 vs moje 660 ti... Posto sam oc kojih 10% svoju 660ti , tu je negdje sa 760, u rangu su
^ Kolko vidim razlika je par frejmova (stock to stock)....
Najmanja oscilacija između 770 i 760 je u Crysisu (3FPS-a)....U prosjeku je 770 10 - 15 frejmova brža u većini....
Sve kartice su u testovu ocane. hd 7950 još uvijek daleko najbolja kupnja.