Evo što se tiče 2x680 sli. Bitno je da je procesor četverojezgreni jer snaga procesora nije bitna kad nafrljiš filtere/detalje do maksimuma. Tx650 bez beda drži dvije gtx680 bile one klokovane ( baš volim ovaj izraz ) ili ne. Jedino se pobrini da grafičke nisu pritisnute jedna na drugu ( idealno bi bilo 2 pci-e slota razmaka ) i bilo bi poželjno da obadvije rade u pci-e x16 slotovima. Jedini problem bi mogao biti premalo memorije, al to će možda doći do izražaja tek u eyefinity rezolucijama
Da rade obadvije na PCI-E x16 je nemoguce sa SB, tu bi IB valjao sa svojim PCI-E 3.0, jer bi X8 PCI-E 3.0 bio jednak X16 PCI-E 2.0. Ili SB-E sa svojih 32 PCI-E lines.
Ja sam malo paraonican sto se napojnih tice (zato moje preporuke idu na sto veci luft) otkada je moja vrisnula pod opterecenjem dvije GTX 570 clockane i i7 920 na 4.0 GHz, iako je vjerovatno temp unistio napojnu, vent joj je bio poprilicno blokiran, ali nisam nikada nasao pravi uzrok.
Procesor tu mora da bude na 4.5 GHz, inace pocinje da gubi perfomanse, ima brdo testova na OCN forumu o tome, najgore je u BF3 MP ako imas multi gpu, tu cak za jace setupe nije ni 2500k dovoljan.