Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 622.110
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

nabijem ja njih sve na ku..c .. radje dam za benzin alkohol i zene na moru.. {#}{#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 12:43 (=xfact=).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
Frenkyca kaže...

Ta če bit 100kn jeftinija od 680.

17 godina

Crkla mi je Asus 560 Ti, nosim je na reklamaciju... predpostavljam da nece imati isti model da mi zamjene, koju iz serije 600 da trazim za zamjenu? Ne znam kakva je nova generacija sto se tice potrosnje, jer napajanje mi je slabo MSI 550W (stabilno je radilo s 560TI)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

eee to bi ja...uglavnom mogu potvrdit da je 670 stvarno zvijerka od karte,mislim da cu neki accelero extreme nabit na nju ako zatreba jer mi je puno 75c,neznam jos cu razmislit,vidjet cemo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 15:23 (Blade Runner31).
15 godina
neaktivan
systemize kaže...

Crkla mi je Asus 560 Ti, nosim je na reklamaciju... predpostavljam da nece imati isti model da mi zamjene, koju iz serije 600 da trazim za zamjenu? Ne znam kakva je nova generacija sto se tice potrosnje, jer napajanje mi je slabo MSI 550W (stabilno je radilo s 560TI)

Nemožeš ni jednu jer nema za ~ tu cifru. Napajanje ti je OK.

17 godina
systemize kaže...

Dat ce ti neku drugu 560 ti ili ce ti dati gtx 570 posto njih imaju dosta trgovina na lageru

13 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...
systemize kaže...

Dat ce ti neku drugu 560 ti ili ce ti dati gtx 570 posto njih imaju dosta trgovina na lageru

pa iako mu dadnu 570GTX ono MS-ovo napajanje mu nece drzat otice i grafa i napajanje

17 godina
Zekat kaže...
Frenkyca kaže...

Ta če bit 100kn jeftinija od 680.

Ja bi rekao da ce ta oc doci kao 680 ali obicna ista takva da nije oc verzija bi trebala neki 3500 kn doci i to bi bio best buy klokas je malo i bude jaca od gtx 680 referentne  a ima hladanje 1000 puta bolje... po meni svake lipe vrijedi i cim dode je moja nadam se da bude do sredine ljeta

14 godina
neaktivan
systemize kaže...

Nema nijedne za tih  ≈ 1.700Kn iz GTX 6XX serije. Mogli bi ti dati jedni GTX 560Ti/HD 6950 1Gb. HD 7850 ne vjerujem jer je nešto skuplja.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
protjeran
systemize kaže...

Trazi HD 7850 ako nemaju 560TI, ako je moguce traziti ATI karticu.

clock2much
13 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Sa TF hladnjacima nema ljeta. :) Samo mi je prošli dizajn bio nešto bolji, ali ako cijena bude visoka, za.jeb. 

14 godina
neaktivan

Ih, da mi je znati za kakve igre stancaju ove grafe, grafe sve jace, igre sve gore izgledaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 19:32 (Leopard_st).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Ih, da mi je znati za kakve igre stancaju ove grafe, grafe sve jace, igre sve gore izgledaju.

Pa pola tih novih grafa klekne kad sve uključiš (nekažem da je potrebno uključit sve al eto).

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Leopard_st kaže...

Pa pola tih novih grafa klekne kad sve uključiš (nekažem da je potrebno uključit sve al eto).

Trenutni high end ne kleci (HD7900, GTX 670, GXT 680). A igrao sam svasta na svojoj HD 7950, od sva tri Crysisa, pa do Metra, BF3, i itd, i svaka je perfektno igriva, a ja sam jos veoma zahtjevna roba sto se tice fps-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 19:42 (Leopard_st).
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
Zekat kaže...
Leopard_st kaže...

Trenutni high end ne kleci (HD7900, GTX 670, GXT 680). A igrao sam svasta na svojoj HD 7950, od sva tri Crysisa, pa do Metra, BF3, i itd, i svaka je perfektno igriva, a ja sam jos veoma zahtjevna roba sto se tice fps-a.

Da samo potvrdim što leopard kaže, nikakvo klečanje kod Tahiti i Keplera, niti blizu. Jedina igra gdje se i SLI i CF nove generacije znaju oznojiti je TW2 ultra full HD+ sa ubersamplingom. Bez ubersamplinga 60fps bez problema sa npr. GTX 680.

15 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...
Leopard_st kaže...
Zekat kaže...
Leopard_st kaže...

Da samo potvrdim što leopard kaže, nikakvo klečanje kod Tahiti i Keplera, niti blizu. Jedina igra gdje se i SLI i CF nove generacije znaju oznojiti je TW2 ultra full HD+ sa ubersamplingom. Bez ubersamplinga 60fps bez problema sa npr. GTX 680.

Ubersampling uopste ne daje neku kvalitetu slici, a toliko jede performanse..

14 godina
neaktivan

Skine i do 50% Fpsa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

c/p iz teme AMD Radeon 7000: Mislim da nema nekih drastičnih padova ispod 60fps sa isključenim MSAA. MSAA je inače tvrd zalogaj i za ovu karticu. Kad se uključi, već se primjeti da to ipak nije 100% fluidno, tako da ga ostavljam isključenim. Ovo se odnosi na 7970.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

GTX 680 nema problema za komotno v-syncanje sa uključenim MSAA u 1920x1080 rezi, bar na još ni jednu nisam naišao. 

A kako će igre postajati zahtjevnije MSAA će se pokazati neisplativom solucijom, pa će sigurno sve igre integrirati (i) neku vrstu post processing AA. 

Što se ubersamplinga tiče, pretpostavljam da bi razlika bila vidljivija na većim rezolucijama i na većim ekranima(nisam probao), na ovim sićama od 23,24" dosta je i normalos MSAA, ili FXAA i slični(ako nisi super cjepidlaka koja broji jaggie i pixele dok igraš neku igru.  

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 8:47 (sharxtreme).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gle poznajem ljude koji su mjenjali gtx 470 i GTX 480 za gtx570 i gtx580... Jer modela kao njihovi nije bilo, a ovi nisu htjeli lovu....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
gle poznajem ljude koji su mjenjali gtx 470 i GTX 480 za gtx570 i gtx580... Jer modela kao njihovi nije bilo, a ovi nisu htjeli lovu....

Ja sam mijenjao GTX 480 za GTX 570. 

EDIT: Tek sad vidjeh ostatak posta, long story short, ja sam prodao GXT 480 i kupio dvije GTX 570, ah dobra stara vremena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 10:42 (Leopard_st).
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

GTX 680 nema problema za komotno v-syncanje sa uključenim MSAA u 1920x1080 rezi, bar na još ni jednu nisam naišao. 

A kako će igre postajati zahtjevnije MSAA će se pokazati neisplativom solucijom, pa će sigurno sve igre integrirati (i) neku vrstu post processing AA. 

Što se ubersamplinga tiče, pretpostavljam da bi razlika bila vidljivija na većim rezolucijama i na većim ekranima(nisam probao), na ovim sićama od 23,24" dosta je i normalos MSAA, ili FXAA i slični(ako nisi super cjepidlaka koja broji jaggie i pixele dok igraš neku igru.  

imas pravo,bf3 napucam sve koliko ide i jos s fxaa injectorom i siba ko mutava,max p 3 da ni ne govorim.za sad sam samo to probao.ma bas je jaka(670)BTW ko ima seriju 6 neka stavi nove beta drivere,lijepi boost sam dobio s njima,pise da su i za seriju 5 dobri ali neznam.za seriju 6 sam siguran jer sam probao,480 bodova vise u 3dmarku 11  izvolite

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 18:24 (Blade Runner31).
17 godina

Evo ovako da prvo osvjezimo malo ovu temu znam da ne bi trebo tu pisat ali eto ;) 

Uglvanom mislim kupiti gtx 670 pocetkom 7mj e sad dvoumim se se izmedu Zotac Gigabyte Msi (koja jos nije stigla u hr i ne zna se tocna cijena)... e sad zotac je po testovima najjaca a to je zato sto je amp verzija koja ima najvise podignute taktove od svih gtx 670 kartica... temperture su slicne na svim modelima ovih gtx 670 koji stupanj manje vise.... cijena je isto tako zotac model je skuplji 200kn od ovih ostalih i tako no to mi i nije tako bitno... sad ja bi cekao msi da dode u hrv jer posto imam msi plocu i to sve i jos je sad ova gtx 670 crno plava sto su mi ljepe boje i sve pase ;)

Testovi od kartica:

Zotac Gtx 670 AMP: http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_670_Amp_Edition/31.html

Gigabyte Gtx 670 oc: http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_670_Windforce/1.html

Msi gtx 670 power edition iv:http://www.tweaktown.com/reviews/4779/msi_geforce_gtx_670_power_edition_2gb_overclocked_video_card_review/index.html

1 Zotac Gtx 670 AMP
5 Gigabyte Gtx 670 oc
13 Msi gtx 670 power edition iv
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ima li kakvih novosti o GTX- ici 660 (Ti)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 17:59 (NiramX).

0 0 hvala 0
14 godina

Ja bih uzeo bez razmišljanja ovu Gigabyte radi toga što je sigurno najtiša od te 3, a performanse su im svima više majne iste.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Ja bih uzeo bez razmišljanja ovu Gigabyte radi toga što je sigurno najtiša od te 3, a performanse su im svima više majne iste.

potpis.

17 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

potpis.

Možeš jednostavno lupiti 'thumb up' a ne spamati ovako.

14 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Ima li kakvih novosti o GTX- ici 660 (Ti)?

Koliko sam čitao performanse nešto ispod GTX 570 i 192-bitna sabirnica.

17 godina
cod2playahhh kaže...
itomic009 kaže...

potpis.

Gigabyte je tisa u loda od ove zotac samo 3 decibela sto je nista.... a za msi pise kad je clockana na 1168/6584 da je na loda 61 decibel sto je nekako bucno za tu karticu jer imao sam twin froz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice