Bit će skuplje nego što sam očekivao, al ova 660Ti je moja. Koja zvijer, za te pare ne može bolje. A jača je nego 580x osjetno, stvarno ne razumjem ljude koji daju 5-6000 kuna za grafičke, kad iduće godine izlazi nova serija koja u srednjem sloju i ponudi, nudi osjetno jače performanse. To je totalno neisplativo, al očito ljudi koji to rade, imaju para na pretek pa im to ne predstavlja problem.
ja ne razumijem ljude koji za bilo kakavu grafulju daju više od 1500 kn!!!
Iskreno, toliko bi i trebale koštat, one najbolje. Al jebiga, nitko nam nije kriv kad kupujemo proizvode, koji realno ne vrijede toliko koliko ih plaćamo. Ja i dalje tvrdim, do 3000 kuna još mogu razumjet, al brate pljunut 6000 kuna za grafičku, pa to meni nema veze s zdravim mozgom. Nijedna grafička ne vrijedi toliko, a ljudi krvavo rade za svaku kunu. A onda dođu ovi lihvari, i zarade na našim leđima ko ameri na robovima svojevremeno. Al nitko nam nije kriv, dok god budu imali kupce cijene će bit ovako bezobrazno visoke.
Pa realno i je tako, pogledaj u americi sve dode 50% jeftinije...
Neznam ja gdje ovi nasi toliko pokradu ali pokradu debelo. Nikada to necu skuzit, kako u fucking USA Playstation 3 dode 250$ i onda se ameri zale!! Kodnas dode 2500 kuna pa mislim stvarno...
Ista stvar sa grafama 560 TI u americi 250$ kodnas 2500 kuna WTF...