kako su EVGa kartice uzasno ruzne...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koga briga jesu li ružne,nalaze se u kućištu! Važne su performanse!
nisu ni perfomansama bolje od drugih... griju se...potrosaci vise od drugih..... garancija im je za rac.... kostaju preprevise....
Sutra je izgleda službeno predstavljanje GTX 670:
http://videocardz.com/32846/geforce-gtx-670-graphics-cards-roundup
nije ružno,čiste linije bez kiča,meni se sviđa
dns sam kupio PoV 680GTX
i dobio sam 300.83 Forcedrivere
al vidim da ima novih na netu 301.10 kolki je boost i razlika u njima , pitam jer mi ovo kaj sam je malo testirtao
sve sljaka kao podmazano + zanima me jel mogu igrat ige u 3d iako nemam 3d vision nego samo 3d plazmu sa aktivnim naocalama .pozz
dns sam kupio PoV 680GTX
i dobio sam 300.83 Forcedrivere
al vidim da ima novih na netu 301.10 kolki je boost i razlika u njima , pitam jer mi ovo kaj sam je malo testirtao
sve sljaka kao podmazano + zanima me jel mogu igrat ige u 3d iako nemam 3d vision nego samo 3d plazmu sa aktivnim naocalama .pozz
Čestitam i ja sam u međuvremenu postao ponosni vlasnik iste...sendaj mi poruku ako budeš imao kakvih mušica,pa da usporedimo "produkt":-)...
P.S. Nisam uspoređivao drajvere ,ali su mi se novi krašali par puta...
krenili su reviewi i stvarno je gtx670 brži od hd7970 a šta je najvažnije šije je u bf3,ovo sad pokreče spuštanje cijena cijele amd gpu linije ,neka neka dosta su se kurcili sa cijenama baci oko ostali reviewi
najvažnije da je dosta blizu gtx680 koji sad ispada besmislena kupnja
EVGA 680 FTW :
Već vidim Vladu kako slini nad njom
Odlične performanse ,ovo će natjerat da amd spusti cjene svojih proizvoda tako a bi ljepo bilo vidjet hd 7970 za nekih 3000kn u protisu i sličnim web shopovima...
Stigla u EZY Infotech Point of View GTX 670
krenili su reviewi i stvarno je gtx670 brži od hd7970 a šta je najvažnije šije je u bf3,ovo sad pokreče spuštanje cijena cijele amd gpu linije ,neka neka dosta su se kurcili sa cijenama baci oko ostali reviewi
Prema Anandtechu Radeon HD 7970 je brži.
početne cijene će bit veče ali kad se malo napune skladišta mora bit 3000kn jer ih ima za 380eura od gainwarda
bit će sexa i diabla, pardon igara.
ahaa, meni daj gtx670,eto tebi "jeftinija i brža" hd7970
Došla i u Msan Palit GTX670 2GB Core 980Mhz
Oprostite ali nemogu si pomoci da se ne smijem svima koji su ko manijaci trcali po
referente 680 a kamoli tek ovi sa 7970 kraj ovakve 670 recite kaj vi ocete to je totalno ne isplativo.
Vrijeme je da umirovim 580...
Brijem da ce bit jos rezova kod 7970/50 kartica. Fino ce se to spustit sa preko 4000kn u startu..
Ovaj put se cekanje stvarno isplatilo. Jos samo copit neki malo bolji model 670tke i miran sam..
Sve u svemu odlična grafa, GTX680 stvarno nema smisla pored nje.
-----------------
btw magarac, mogu ti reći da stvarno nije velika razlika između Kepler-Tahiti u BF3, 680 daje nekih 5-7 FPS više u wake-u
Nekako sumnjam da je prikazuju onakvom kakva jest, sumnjam da bi pustili karticu sa takvim perfomansama i cijenom u prodaju pored GTX 680.Ako bude tako nisu bas bistri, ili kartica nije toliko jaka, to jest toliko malo slabija od GTX 680.
zanima me jel mogu igrat igre u 3d iako nemam 3d vision nego samo 3d plazmu sa aktivnim naocalama .pozz
help :)
Mislis na 448 Cuda Cores GTX 560TI?Ona je pustena jako kasno u prodaju, do tada se prodalo ohoho GTX570-tki.
Nice to see you back...
Nice to see you back...
Peti si po redu, svi zele dobrodoslicu a ja nikad tu nisam ni bio.
Za*eb
Ma ovo je zohar 100%, isti stil pisanja :D Vidi se na kilometar
ma ne to je neka mala iz podravke, bas smo se zbarili na pp
Nice to see you back...
I meni se čini da si zoharbizo. Isti potpis, nick vezan uz Dragonball Z, opsežno znanje o GPU- ovima...
Potpis sam odavno vidio u korisnika Cele303, dok sam gledao forum.Inace nick nije vezan uz DBZ nego kroacijen Vegetu, moj nadrazi zacin.
Kad dolazi GTX 670 u nase krajeve?