Svi vole Vegetu u juhi.
Nego, dok se te NVidie dokotrljaju AMD je već prodao bilijun kartica serije 7xxx. Sad mogu spuštati cijene , baš ih briga.
Svi vole Vegetu u juhi.
Nego, dok se te NVidie dokotrljaju AMD je već prodao bilijun kartica serije 7xxx. Sad mogu spuštati cijene , baš ih briga.
Linus je stavio prvi video o GTX670 na youtube kanal, pa koga zanima moze pogledati.
Slazem se, zaradili su dovoljno i jos ce.I sa 3K kuna ce i dalje masno profitirati, samo ce nama biti lakse po pitanju kupovine GPU-a.
Eto i AMD se oglasio
http://videocardz.com/32933/amd-questions-nvidias-kepler-graphics-cards-availability
Charlie je već pisao o malim zalihama i spominje gresku u samom dizajnu Keplera
http://semiaccurate.com/2012/05/08/nvidias-five-new-keplers-raise-a-red-flag/
Nvidia ponovo udara na TSMC al posto Tahiti (koji je usput, veci cip) nema problema s yieldom ovaj put im ne prolazi ta spika.
I uz put su zajebali gomilu ljudi kojima ce grafe izgubit i 30% u dva mjesca, kao polovne i vise. AMD je igrao kvarno i nadam se da ce im se sad to obit u glavu da nauce. Vec su i ranije izdavali radikalne grafe , 7870 pa ih nisu naplaivali preko 4000kn u startu iako su jos vise pomele konkurenciju nego 7970.
Linus je stavio prvi video o GTX670 na youtube kanal, pa koga zanima moze pogledati.
Pogledao bih, no, neda mi se.
Sve te referentne izgledaju k`o jaja, sve su slične. Kad stavi neku opaljenu onda ću pogledat.
Da baš AMD igra kvarno a Nvidia misli na jadnu sirotinju i sva je poštena .
I uz put su zajebali gomilu ljudi kojima ce grafe izgubit i 30% u dva mjesca, kao polovne i vise. AMD je igrao kvarno i nadam se da ce im se sad to obit u glavu da nauce..
Tako igraju svi igraci koji mogu tako, mislis da bi sveta Nvidia igrala ista drugacije da je imala chip prije AMD-a?Bi, kako ne.
Ne mislim, naprotiv samo kazem da su bili zlocesti... Recimo sa 7870 su odigrali dosta fer ali sa 7970 su malo pretjerali..
Kad imas nesto sto cijelo trziste nema stavis cijenu koju god zelis i naravno da prolazi, a sve se to dogada radi manjka konkurenata ili radi toga sto ih uopce nema, u ovom slucaju radi Nvidie koja kaska za AMD-om po pitanju GPU-a od 5XXX serije.
Ne kaska Nvidia nista. Par mjeseci su bili bez konkurentnih high end grafi a sad ce razvaljivat AMD sljedecih godinu dana. Vec videno vise puta i mislim da im je to isplativije nego da je obrnuto..
Ne kaska Nvidia nista. Par mjeseci su bili bez konkurentnih high end grafi a sad ce razvaljivat AMD sljedecih godinu dana. Vec videno vise puta i mislim da im je to isplativije nego da je obrnuto..
Zapitaj se koliko je AMD zaradio dok je Nvidia kasnila pa se vrati.I nece ih prasiti, jer toliko bolja nije.Kupuje se i 7XXX chip kao i Nvidin chip.Bolje bi ti bilo da molis da ne prase AMD jer ces onda plakati za novcima koje ces davati sa single GPU grafe, a o GTX 690 necu niti pricati.
Zaradio je ali to nece bit ni blizu koliko ce im Nvidia uzet u narednom periodu koji ce vjerojatno bit puno dulji. Necu vise na tu otrcanu temu..,
Jedino ne znam koji k cu igrat na tak jakim grafama. Meni je sada 580 jos uvijek prejaka za 99% igri u 1080p. Ovih zadnjih oar sto su izasle su tesko smece sa konzola, Diablo ce ionak ic sa 100fps i na puno slabijim grafama, Metro tek iduce god itd. Mogu jedino ponovno odigrat Metro. BF3 mi je presao prek glave i ne igram ga vise.
Zapitaj se koliko je AMD zaradio dok je Nvidia kasnila pa se vrati.I nece ih prasiti, jer toliko bolja nije.Kupuje se i 7XXX chip kao i Nvidin chip.Bolje bi ti bilo da molis da ne prase AMD jer ces onda plakati za novcima koje ces davati sa single GPU grafe, a o GTX 690 necu niti pricati.
AMD je zaradio na NVIDA- inom kašnjenju, ali NVIDIA i dalje ima dobru reputaciju iz prošlosti koju uspješno održava tako da ju to dosta drži na vrhu.
Na kojem vrhu ?
Na vrhu je onaj tko prvi više zaradi a u ovoj seriji kartica pa i u prošloj, AMD je monstruozno zgazio tu Nevidiu samim tim što je prvi izdao kartice i to nekoliko mjeseci prije Nevidie, a u info svijetu to je jako puno profita. ;)
Na kojem vrhu ?
Na vrhu je onaj tko prvi više zaradi a u ovoj seriji kartica pa i u prošloj, AMD je monstruozno zgazio tu Nevidiu samim tim što je prvi izdao kartice i to nekoliko mjeseci prije Nevidie, a u info svijetu to je jako puno profita. ;)
Čekaj malo. Nemoj zaboraviti monstruozne cijene od prije par godina pa onda to usporedi sa prodajom. Zadnjih godina dobrano kasne i Fermi je zaista bio gubitak, ali kada pogledaš sve karakteristike Keplera čeka ih svijetla budućnost.
Naravno, Kepler je super, nitko to nije osporio.Nadam se da ce netko sa foruma ubosti GTX 670 pa odvrtjeti par bencheva da vidimo realno stanje, koliko kaska za GTX 680, sigurno ne puno ali je pitanje koliko tocno.
na kolko bi mogla past 7870, 7950, 7970?
mislio sam da ce biti ovako
7870 = 2200
7950 = 2500-2600
7970 = 3100 ili 3000
*soz za off topic
asusova directcu je potpuno ista gtx 680, znači 1060mhz je clock gdje se 680 dostiže...
stvarno fenomenalna kartica, nvidia sa ovom karticu radi konkurenciju 680
Zaboravljate da kad se GTX 680 overclocka opet je brza kartica ;)
Zaboravljate da kad se GTX 680 overclocka opet je brza kartica ;)
Upravo to
GTX 670 OC vs GTX 680 OC opet je GTX 680 brza karta
Oduvjek je tako, 560 Ti OC = GTX 570 - GTX 570 OC = GTX 580
u lito vilovito
ati gamer magarac ti mamu na bananu
ne kontam čemu ovo
EDIT: ahaaa, me nije tebi išlo magarac. lega Dim ima nick magarac na PCE pa sam njemu pisao odgovor lol
ati gamer magarac ti mamu na bananu
ne kontam čemu ovo
EDIT: ahaaa, me nije tebi išlo magarac. lega Dim ima nick magarac na PCE pa sam njemu pisao odgovor lol
hahahhaa izvini onda izbrisano
nego evo več nadiru po dućanima ima palitova za 3400kn, ide to na 3000 kn za koji tjedan
pogledao nabrzinu,stvarno je mala razlika između 680 i 670,sve je gotovo isto osim broja cuda jezgri
već vidim kako će u idućim serijama nvidia samo lagano povećavat cuda jezgre
amd je već zaradio puno,sa spuštanjem cijena ispod nvidie i dalje će zarađivat
sreća je ta da nvidia ima puno fanova,mnogo ljudi smatra da je ati/amd i dalje loša grafička
sreća je ta da nvidia ima puno fanova,mnogo ljudi smatra da je ati/amd i dalje loša grafička
Ima na svijetu pacijenata koliko hoćeš.
I što ti znači to "i dalje" !?
Obje firme su imale fail seriju.