NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 3.891
|
čitano: 471.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Nije Proart skupo kučište ako gledaš da ga uzimaš na duge staze,napajanje je blizu 200 eura a to mi dođe na isto po trajanju 10+ godina 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Wiz3m4n kaže...

.njemačka autoindustrija je isto onda marketinška prevara na koju svakodnevno nasjeda isto hrpetina balkanaca 

pa apsolutno je, zato i jesu u krizi kad jednostavno traze puno vise para za proizvod koji nije dovoljno bolji da bi opravdao te pare. deratori na razini Ngreedije, platis auto 50+k EUR i onda ti jos zakljucavaju masu opreme i traze dodatne pare za stvari koje su baseline autima od 20k EUR drugih proizvodaca...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina

Da, no nebi se svi sa nama složili, tako da i ovdje vrijedi ona da svaka roba ima svog kupca.....otišli smo off topic, dajte guštajte u karticama, pa kada prvom zatreba kao sv. Petru ventilatori za svoju RTX 5XXX budemo o njima više.....Pero javi se.......

14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Mene je jučer prvi put dopala jedna početnitčka pogreška pri sklapanju konfiguracije.

Naime, nisam provjerio dužinu nove kartice i sada ne stane u kućište.

Sreća u nesreći je što nisam baš razuman pa sam odmah kupio drugo kućište 

Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina

Zar ni na kant nije htjela da uđe??

Ljudi SRETAN VAM 1MAJ!!!!  

10 godina

Možda ali treba skidat cooler da proba :)

14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ma kaki, dužina kartice je 360mm a kućište službeno podržava kartice do 355mm

Uzeo sam Lian Li SUP01, tu bi trebalo stat sada 

Također mi dugo stoje cablemod kablovi pa je ovo idealna prilika za ugradit iste 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Zotac si odlučio zamjenio Gigom iz kojeg razloga?

16 godina
ZGamer kaže...

Da ima opravdanje kupiti novo kućište :D

14 godina
ZGamer kaže...

Master sam naručio od prije, a zotac uletila u zamjeni, nebitno u stvarn, zvučiš kao moja žena..

više mi se sviđa Tomin odgovor 

10 godina

Ustvari bitno je kad se prodaje na forumu,možda sam kupac?!

...novi edišon od asusa u doom izdanju...možda bolje izgleda u kučištu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2025 20:01 (ZGamer).
17 godina

U ovom Corsairu bi pasala....kada se sjetim da sam ga imao i prodao dođe mi muka, na cijeni je sada u 3pm

9 godina
ZGamer kaže...

Ustvari bitno je kad se prodaje na forumu,možda sam kupac?!

...novi edišon od asusa u doom izdanju...možda bolje izgleda u kučištu 

ovo me podsjetilo onih zlatnih vremena kad su graficke imale neki fora artwork na prednjoj maski, sapphirke su znale imati bolesne artove na sebi, i zotac....

naravno, odusevljenje je brzo splasnulo kad si shvatio da je art okrenut prema dolje, i da ga jednom kad ugradis karticu u kuciste vise neces vidjeti, u ono doba kartice nisu imale backplate...

nekad bila fora, danas ocigledno marketing za napumpavanje cijena.,....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Evo napokon sve složeno, zadovoljan sam kako je ispalo.

Slike niže:

Moj PC  
19 0 hvala 1
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Stari super izgleda. Vidm cablemod je uzeo pinku :-)

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kakovi su ovo danas boxovi ne znam šta je gore dolje ostario sam.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2025 15:51 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
dery kaže...

dery

Još je slikao u koso.

Trebaš dobro proučiti sliku. 

10 godina

Tek sad sam skuzio da je radijator iza,kak to funkcionira sa zadnje stranice?Upuh,ispuh...ne vidim nikakve ventilatore u kučištu

16 godina
hummer0 kaže...
dery kaže...

dery

Još je slikao u koso.

Trebaš dobro proučiti sliku. 

Ali ovo prvi put vidim gpu je na prednjoj strani, radijator je na boćnoj iza, napoj je dole skriven standardno. Jesam to dobro sad vidio?

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
12 godina
ZGamer kaže...

Tek sad sam skuzio da je radijator iza,kak to funkcionira sa zadnje stranice?Upuh,ispuh...ne vidim nikakve ventilatore u kučištu

Ima neki slide mehanizam ocito, eno ih sa strane na prvoj slici. Kuciste bi bilo TOP da nije tako visoko.

Lp

scion of the storm
10 godina

Gledao video i nije,idu tu na prazan dio do radijatora.Na to sve ide jos cijela mesh stranica.Jedino di stanu je unutra između matične i radijatora

12 godina

Nisam napisao gdje idu, vec da sam ih vidio i sto pretpostavljam u vezi montaze.

Bitna je razina buke i hladjenje!

scion of the storm
10 godina

No nema veze,napisao sam da nema slide mehanizma

14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kućište funkcionira na način da se gpu hladi uvalčenjem svježeg zraka sprijeda a cpu se u zasebnoj komori hladi iza matične ploče.

Zanimljiv dizajn, posve nekonvencionalan te mi se i zato svidio. Temperature grafičke su sjajne, dok za CPU su mrvicu povišene jer sam ga gurnuo do zida iza monitora - tu ću još smislit neku drugu poziciju, za sada neka ostane ovako . Dodatno sam pogasio sav RGB 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kućište funkcionira na način da se gpu hladi uvalčenjem svježeg zraka sprijeda a cpu se u zasebnoj komori hladi iza matične ploče.

Zanimljiv dizajn, posve nekonvencionalan te mi se i zato svidio. Temperature grafičke su sjajne, dok za CPU su mrvicu povišene jer sam ga gurnuo do zida iza monitora - tu ću još smislit neku drugu poziciju, za sada neka ostane ovako . Dodatno sam pogasio sav RGB 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

edit: ajme meni, admine mogu li se izbrisati prethodni postovi? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2025 19:12 (Shaka111).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Lipo lipo, cestike na prinovama. Uzivajte za vikend!

scion of the storm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Znam da je turbo off topic, al evo lancool 217.

https://m.youtube.com/watch?v=7gGZNTzdXMg
I dalje mi je Antec bolji.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice