Nije Proart skupo kučište ako gledaš da ga uzimaš na duge staze,napajanje je blizu 200 eura a to mi dođe na isto po trajanju 10+ godina
Nije Proart skupo kučište ako gledaš da ga uzimaš na duge staze,napajanje je blizu 200 eura a to mi dođe na isto po trajanju 10+ godina
.njemačka autoindustrija je isto onda marketinška prevara na koju svakodnevno nasjeda isto hrpetina balkanaca
pa apsolutno je, zato i jesu u krizi kad jednostavno traze puno vise para za proizvod koji nije dovoljno bolji da bi opravdao te pare. deratori na razini Ngreedije, platis auto 50+k EUR i onda ti jos zakljucavaju masu opreme i traze dodatne pare za stvari koje su baseline autima od 20k EUR drugih proizvodaca...
Da, no nebi se svi sa nama složili, tako da i ovdje vrijedi ona da svaka roba ima svog kupca.....otišli smo off topic, dajte guštajte u karticama, pa kada prvom zatreba kao sv. Petru ventilatori za svoju RTX 5XXX budemo o njima više.....Pero javi se.......
Zar ni na kant nije htjela da uđe??
Ljudi SRETAN VAM 1MAJ!!!!
Možda ali treba skidat cooler da proba :)
Ma kaki, dužina kartice je 360mm a kućište službeno podržava kartice do 355mm
Uzeo sam Lian Li SUP01, tu bi trebalo stat sada
Također mi dugo stoje cablemod kablovi pa je ovo idealna prilika za ugradit iste
Zotac si odlučio zamjenio Gigom iz kojeg razloga?
Da ima opravdanje kupiti novo kućište :D
Master sam naručio od prije, a zotac uletila u zamjeni, nebitno u stvarn, zvučiš kao moja žena..
više mi se sviđa Tomin odgovor
Ustvari bitno je kad se prodaje na forumu,možda sam kupac?!
...novi edišon od asusa u doom izdanju...možda bolje izgleda u kučištu
ovo me podsjetilo onih zlatnih vremena kad su graficke imale neki fora artwork na prednjoj maski, sapphirke su znale imati bolesne artove na sebi, i zotac....
naravno, odusevljenje je brzo splasnulo kad si shvatio da je art okrenut prema dolje, i da ga jednom kad ugradis karticu u kuciste vise neces vidjeti, u ono doba kartice nisu imale backplate...
nekad bila fora, danas ocigledno marketing za napumpavanje cijena.,....
Stari super izgleda. Vidm cablemod je uzeo pinku :-)
Kakovi su ovo danas boxovi ne znam šta je gore dolje ostario sam.
Tek sad sam skuzio da je radijator iza,kak to funkcionira sa zadnje stranice?Upuh,ispuh...ne vidim nikakve ventilatore u kučištu
Kakovi su ovo danas boxovi ne znam šta je gore dolje ostario sam.
Još je slikao u koso.
Trebaš dobro proučiti sliku.
Ali ovo prvi put vidim gpu je na prednjoj strani, radijator je na boćnoj iza, napoj je dole skriven standardno. Jesam to dobro sad vidio?
Tek sad sam skuzio da je radijator iza,kak to funkcionira sa zadnje stranice?Upuh,ispuh...ne vidim nikakve ventilatore u kučištu
Ima neki slide mehanizam ocito, eno ih sa strane na prvoj slici. Kuciste bi bilo TOP da nije tako visoko.
Lp
Gledao video i nije,idu tu na prazan dio do radijatora.Na to sve ide jos cijela mesh stranica.Jedino di stanu je unutra između matične i radijatora
Nisam napisao gdje idu, vec da sam ih vidio i sto pretpostavljam u vezi montaze.
Bitna je razina buke i hladjenje!
No nema veze,napisao sam da nema slide mehanizma
Kućište funkcionira na način da se gpu hladi uvalčenjem svježeg zraka sprijeda a cpu se u zasebnoj komori hladi iza matične ploče.
Zanimljiv dizajn, posve nekonvencionalan te mi se i zato svidio. Temperature grafičke su sjajne, dok za CPU su mrvicu povišene jer sam ga gurnuo do zida iza monitora - tu ću još smislit neku drugu poziciju, za sada neka ostane ovako . Dodatno sam pogasio sav RGB
Kućište funkcionira na način da se gpu hladi uvalčenjem svježeg zraka sprijeda a cpu se u zasebnoj komori hladi iza matične ploče.
Zanimljiv dizajn, posve nekonvencionalan te mi se i zato svidio. Temperature grafičke su sjajne, dok za CPU su mrvicu povišene jer sam ga gurnuo do zida iza monitora - tu ću još smislit neku drugu poziciju, za sada neka ostane ovako . Dodatno sam pogasio sav RGB
edit: ajme meni, admine mogu li se izbrisati prethodni postovi? Hvala
Lipo lipo, cestike na prinovama. Uzivajte za vikend!