Instalacija HD 5770

poruka: 203
|
čitano: 24.174
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Instalacija HD 5770
Chuck Norris je poreza nož!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 13:27 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

Ne radi ti link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ne radi ti link.

sad radi

15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

jesu dobre slike, jel dobro spojeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Instalacija HD 5770

Koliko vidim dobro je spojeno, premda su fotografije tak mutne da boli glava od gledanja u njih.

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Koliko vidim dobro je spojeno, premda su fotografije tak mutne da boli glava od gledanja u njih.

Sve napisano je istina. Ne vidi se baš...nema tu mudrovanja, samo treba ubaciti grafu i uključiti napajanje.

15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

@zlo.

Napravi reinstal windowsa. Ako ti onda nece radit samo reklamacija ti preostaje..

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Pa jel ti imaš autofokus?

Jesi probao sa driver sweeperom/cleanerom šta?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
Instalacija HD 5770

Pa dobro, slike jesu loše. Ali kolko ja vidim, vidi se da je dobro spojeno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

Ma ocito je 100 put reinstalirao drivere na sve moguce nacine. Cista instalacija windowsa ce sve rijestiti...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pa jel ti imaš autofokus?

Jesi probao sa driver sweeperom/cleanerom šta?

autofokus?

sa driver sweeperom sam prvo stare drivere počistija u safe mode a onda instalira nove

a šta se tiče reinstala os-a, sad skidan 64 bit verziju pa ću probat s tin, pa ćemo vidit šta će bit

još ću probat sa neoštećenim adapterom i spojit u prijateljev komp

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 14:49 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

Sad sam malo preletio od pocetka i cudim se da se niko nije sjetio da ako ti je slika losa

trebas samo u opcijama monitora (ne u windowsima nego bas od monitora, udi u meni pa nadi)

pokrenuti automatsko namjestanje slike jer ne spajas na dvi pa monitor to neradi automatski

a namjesten ti je da radi (daje dobru sliku) s starom grafickom.

Ako neznas naci onda reci koji ti je monitor, tocnu oznaku i sve, pa cemo vec naci nekako upute.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 15:51 (drnde).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
drnde kaže...

Sad sam malo preletio od pocetka i cudim se da se niko nije sjetio da ako ti je slika losa

trebas samo u opcijama monitora (ne u windowsima nego bas od monitora, udi u meni pa nadi)

pokrenuti automatsko namjestanje slike jer ne spajas na dvi pa monitor to neradi automatski

a namjesten ti je da radi (daje dobru sliku) s starom grafickom.

Ako neznas naci onda reci koji ti je monitor, tocnu oznaku i sve, pa cemo vec naci nekako upute.

tooooooooooooooooo!

sad san malo čeprka po monitoru i nešto san namistia(nez ni ja šta) i slika skrooooooooooz čista!

fala puuuuuuuuuuno Cool

nema sritnijeg od mene!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 16:04 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

ali još iman oni problem kad palin komp(ono kad ćujen TIK)

a šta se tiče toga šta u nekim igrama iman loše performanse to je vjerovatno zbog samo 2 gb rama a sad svi stavljaju 4

stavit ću još 2 gb čin prijatelju prodan ovu staru grafu Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

Ajd drago mi je da si se rješia problema.
Ja to imam na svom monitoru, samo kliknem na jednu tipku i počne mi Auto Adjustment i onda se slika sama namisti ako ima problema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ja to imam na svom monitoru, samo kliknem na jednu tipku i počne mi Auto Adjustment i onda se slika sama namisti ako ima problema.

Klikas tipku, hahaha, mislim da previse vremena provodis za kompjuterom Namigiva

Ontopic:

Mozes li reci tocno kakvo je piskutanje, prije sam negdje procitao da je 8 puta kratko ?

Si siguran da je tako ili se mozda razlikuju po duljini ili nesto ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 17:04 (drnde).
16 godina
neaktivan
drnde kaže...
stipica_zd kaže...

Klikas tipku, hahaha, mislim da previse vremena provodis za kompjuterom Namigiva

Ybt, dobar komentar.Smijeh

15 godina
neaktivan
drnde kaže...

Ontopic:

Mozes li reci tocno kakvo je piskutanje, prije sam negdje procitao da je 8 puta kratko ?

čujen osan puta po 3xtik, naći ukupno 24 puta

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 17:13 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
drnde kaže...

Ontopic:

čujen osan puta po 3xtik, naći ukupno 24 puta

Posto po manual-u ploca ima award bios je cudno sto toliko piskuta, jedina signalizacija koja

dolazi po 3 je:

1 long - 2 short(Beep) Display card or monitor connected error, ali to valjda onda nije.

Ali ti kazes su 8 x 3 jednake duzine (kratki), nisam bas pametan iz ovoga... ali mozda je problem

bas u kartici, ako ti to ne radi s drugim grafama trebao bi je reklamirati.

Mozes probati staviti jos neku drugu graficku osim stare (mozda da posudis neku) ili odnijeti ovu kod frenda nekog

ako zelis biti skroz siguran.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 18:01 (drnde).
15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

ma nema to veze kad sve ostali savršeno radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

Evo DR-Zlo preletio sam nabrzaka temu i vidio da ti imaš problem od kad si kupo grafu.Po slikama se vidi da si dobro spojio tak da o neispravnooj instalaciji nema govora.Pošto je problem odmah pri dizanju računala odmah treba elminirat i drivere,a i winse.Ti jedino što u ovom trenutku možeš učiniti jest da grafičku odneseš na servis(pod graniciju) i kažeš im u čemu je problem(ono za OC nemoj spominjatNamigiva).

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Evo DR-Zlo preletio sam nabrzaka temu i vidio da ti imaš problem od kad si kupo grafu.Po slikama se vidi da si dobro spojio tak da o neispravnooj instalaciji nema govora.Pošto je problem odmah pri dizanju računala odmah treba elminirat i drivere,a i winse.Ti jedino što u ovom trenutku možeš učiniti jest da grafičku odneseš na servis(pod graniciju) i kažeš im u čemu je problem(ono za OC nemoj spominjatNamigiva).

neću je nosit na servis jer mi starci neznaju da san kupia ovu grafu a naljutili bi se da zanju

a ko zna bili je prihvatili jer on fali onaj vijak

Plač

17 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

ako nisi popravio ili ne mozes popraviti da to izgleda ko novo onda jbg =/

zanemarimo taj problem sa pistanjem dok komp upalis i nemogucnost klokanja, graficka radi kako treba...pitanje je samo da li ce tako biti i za par godina...ma pocni sparat odmah za novuSmijeh

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 17:42 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice