Instalacija HD 5770

poruka: 203
|
čitano: 24.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Instalacija HD 5770
dery kaže...

Imaš li ti uopće dvi kabel?

ne, iman hdmi(barem mislin da je HDMI) kojeg u uključin u ovo na slici, onda to uključin u grafu

Chuck Norris je poreza nož!
16 godina
Instalacija HD 5770

Ne sinko to je adapter ovo je dvi kabel kupi ga za 20 kn

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Ne sinko to je adapter ovo je dvi kabel kupi ga za 20 kn

ma nemože mi to u monitor

ja koristin ovaj(na slici) i utiran ga u ono šta san stavia na prošlon postu onda to utiran u grafu

tako radin od prvog dana otkad iman komp i nikad problema

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 14:53 (dr. zlo).
16 godina
Instalacija HD 5770

Vidin da se ne razumiš jer si napisa da ti monitor ima dvi ulaz ali nije nego vga,nema problema kupi novi adapter ili posudi pa probaj,pazi ne steži jako pri zavidavanju.Zna bit problem u tim adapterima ako su nekvalitetno urađeni.To su ti osjetljive stvari mala sitnica i ništa neče radit.Da imaš monitor sa dvi ne bi sigurno ima problema.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 15:03 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Problem je u slici veliš, po SS-ima slika je OK so whats the problem?

Neki veci problem je jer mu maticna javlja da graficka nije dobro instalirana

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Hyperion kaže...

Problem je u slici veliš, po SS-ima slika je OK so whats the problem?

Neki veci problem je jer mu maticna javlja da graficka nije dobro instalirana

to je sad slika dobra jer san vratia ovu staru grafu

16 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

Jel tebi grafa ima 2 dvi izlaza?

Ako ima, a monitor ti koristi samo onaj vga(plavi), onda je sve ok. Stavi onaj dvi-vga adapter i u njega uključi taj plavi utor i to je to.

Samo što trebaš koristiti onaj utor koji nije oštećen.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Instalacija HD 5770

Ma nije njemu DVI utor ostecen, samo mu je puko onaj saraf...

on nicemu ne sluzi osim sto drzi kabel cvrsto na mjestu.... radi sve da nije nista zasarafljeno, ali postoji opasnost da ispadne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

meni se sve vise cini da nas lik zaje*ava.jer ocito nije ni ustekao napajanje u graf....

@zlo- si siguran da si ti graficku stavio u PCI-E x16?jer ja sam jucer se zezao malo i tocno taj zvuk (tj nepravilna graficka) je kad graficka nema dovoljno snage (u tvome primjeru mora imati) ili je stavljena u krivi utor tj. nije dobro stavljena.poslikaj nam maticnu i graficku na njoj da vidimo kako si ti stavio.

peace

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 9:28 (Zuja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zuja kaže...

meni se sve vise cini da nas lik zaje*ava.jer ocito nije ni ustekao napajanje u graf....

@zlo- si siguran da si ti graficku stavio u PCI-E x16?jer ja sam jucer se zezao malo i tocno taj zvuk (tj nepravilna graficka) je kad graficka nema dovoljno snage (u tvome primjeru mora imati) ili je stavljena u krivi utor tj. nije dobro stavljena.poslikaj nam maticnu i graficku na njoj da vidimo kako si ti stavio.

peace

slikat ću

ne zajebajen isusa mi

i ja san bia isključia iz napajanja da vidin oće li mi bit ista stvar ko i sad pa da znan jeli možda problem u napajanju, ali onda uopće nisan ima slike

15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

tia bi stavit SS ali neće, kad iden zalipit u paintu bude samo crna slika kad pritisnen CTRL+V , ima li možda neki drugi način?

to ću slikat u Crysisu jer mi se tu vidi najveća razlika

i tia san skinit adapter sa stare grafe pa ga priključit na ovu, al sheba san sad i to, tj dogodilo se ono šta i sa novon, oni vrag sa grafa na DVI-u se opet zabia na adapter! pa san ga onda iša odvidat al neće, ja odvidajen jednu stranu vrti se i druga pa nemogu skinit Plač, jel mogu ikako to skinit uopče!?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:46 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

tia bi stavit SS ali neće, kad iden zalipit u paintu bude samo crna slika kad pritisnen CTRL+V , ima li možda neki drugi način?

fraps

16 godina
protjeran
dr. zlo kaže...

i tia san skinit adapter sa stare grafe pa ga priključit na ovu, al sheba san sad i to, tj dogodilo se ono šta i sa novon, oni vrag sa grafa na DVI-u se opet zabia na adapter! pa san ga onda iša odvidat al neće, ja odvidajen jednu stranu vrti se i druga pa nemogu skinit Plač, jel mogu ikako to skinit uopče!?

uzmi dvoje kljesta i odvrni to i onaj dio natrag u grafu zaserafi

drugi puta to malo slabije zategni

http://www.razor1911.com/demo/ /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

i iman još jedan problem s ovon grafon a to su performanse: Crysis na very high bez AA iman samo 20 fpsPlač, a gleda san po youtube likovi sa HD 4850 imaju toliko Plač

neće da mi stavi sliku, ima 5 mb

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:58 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

Iz svega ovog pročitanog očito je samo jedno...a to je da ne znaš što radiš.

Odnesi nekom poznaniku koji zna u čemu je problem i to je to.
ili pitaj ove di si kupio grafu, ovako ćeš na kraju sve za*ebati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Iz svega ovog pročitanog očito je samo jedno...a to je da ne znaš što radiš.

Odnesi nekom poznaniku koji zna u čemu je problem i to je to.
ili pitaj ove di si kupio grafu, ovako ćeš na kraju sve za*ebati.

znan nebrini Osmijeh

17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

i iman još jedan problem s ovon grafon a to su performanse: Crysis na very high bez AA iman samo 20 fpsPlač, a gleda san po youtube likovi sa HD 4850 imaju toliko Plač

pa daj smanji kvalitetu

15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
dr. zlo kaže...

pa daj smanji kvalitetu

jel ti to misliš da je normalno da s ovon grafon smanjin kvalitetu ili to samo dok mi je stanje ovako

koliko ti fps-a imaš u crysis?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 20:06 (dr. zlo).
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

jel ti to misliš da je normalno da s ovon grafon smanjin kvalitetu ili to samo dok mi je stanje ovako

koliko ti fps-a imaš u crysis?

mislio sam na kvalitetu slike koju napravis

ja ne igram smeća od igriCool

17 godina
protjeran

Ima 20 FPS-a kad ja imam 30... Pa neki imaju mi jači procesor, overclockanu HD4850 sa boljim coolerom pa se ti misli što to i stavljaju na mjesta poput YouTubeOsmijeh za igre kao što je "Crysis". A grafička kao HD4850 nije baš daleko od tvoje po performansama. Nego jesi ti sredio više tu grafičku? Jer možeš sada zašarafit?

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
17 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

sad sam se sjetio da sam nesto malo igrao demo Crysis i imao sam 25fps prosjecno (mislim da je tolko bilo, nisam se trudio zapamtiti) ali mi je GPU bio na 900 i proc cini mi se na 3GHz, naravno uz AA x0 :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

nemoj se po crysisu mjerit..vidim da imas instaliran mw2 pa njega probaj pokrenut pa javi rezultate

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

Pogledaj moju konfiguraciju pa imam 25 fpsa na sve very high i 2 AA.Po 100 put ti kazem stavi slike od MATICNE. Ti si u krivi pci port stavio graficku ili nesto slicno.Stavi sliku da ti mozemo pomoci..

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

samo malo vi tu naklapate svasta a koji monitor imas i dali podržava takvu rezoluciju??????????????????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jopi kaže...

samo malo vi tu naklapate svasta a koji monitor imas i dali podržava takvu rezoluciju??????????????????

pa sa staron san grafon drža 1680x1050 rezu bez problema

15 godina
neaktivan
Instalacija HD 5770

ipak su performanse normalne, izmiria san fps i sličan je ovon na slici

stavia san iste postavke ko ovoga na slici

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zuja kaže...

Pogledaj moju konfiguraciju pa imam 25 fpsa na sve very high i 2 AA.Po 100 put ti kazem stavi slike od MATICNE. Ti si u krivi pci port stavio graficku ili nesto slicno.Stavi sliku da ti mozemo pomoci..

a rezoluciju, biće neka mala

šta se tiče slike od grafičke, neman baš vrimena za to, jer meni starci neznaju da san uzea ovu grafu(naljutili bi se da znaju) pa moran uvatit vrimena kad njih nebude u kući

i da, prijatelj mi kaže da proban ovako: uninstall drivera od grafe, izvadit cmos bateriju, čekat 10 sec pa ponovno vratit. Šta mislite bil to pomoglo

17 godina
protjeran

Vađenje CMOS-a vraća samo postavke BIOS-a na defaultne. Sve u svemu ne može se razaznati rješenje problema nego da si stvarno pogriješio PCI utor na matičnoj. To sa CMOS nemoj ni probavati jer možeš samo još više škoditi oštetiš matičnu dok vadiš. Rezoluciju podesi u igri! Pod Graphics ili (Video) options. Koju igru igraš, Crysis?

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Vađenje CMOS-a vraća samo postavke BIOS-a na defaultne. Sve u svemu ne može se razaznati rješenje problema nego da si stvarno pogriješio PCI utor na matičnoj. To sa CMOS nemoj ni probavati jer možeš samo još više škoditi oštetiš matičnu dok vadiš. Rezoluciju podesi u igri! Pod Graphics ili (Video) options. Koju igru igraš, Crysis?

-ma nisan pogriješia PCI utor nema šanse, stavia san u ovaj najveći utor, tj. di mi je bila stara grafa

-i naravno da san stavia najveću rezu(1680x1050)

17 godina
protjeran

Što se toga tiče 20FPS-a je sasvim normalno jer igraš Very High. Valjda je grafička dobro sjela u utor jer moraš čuti: click kada legne i ako je možeš izvaditi bez stiskanja na bijeli gumb pored utora znači da nije dobro legla na svoje mjesto?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice