HD 7850 Club

poruka: 2.299
|
čitano: 424.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HD 7850 Club

danas reinstaliravam windowse i sad me zanima koji su najbolji driveri za stavit do sad san imao 12.11 beta odlicno radili pa dal da ostanem na njima ili..??

sad me zanima dal da stavim ove nove 13. nesto beta pa ako moze link(nezz nac beta drivere) i dali su oni ok..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: HD 7850 Club
tomislavivic kaže...

danas reinstaliravam windowse i sad me zanima koji su najbolji driveri za stavit do sad san imao 12.11 beta odlicno radili pa dal da ostanem na njima ili..??

sad me zanima dal da stavim ove nove 13. nesto beta pa ako moze link(nezz nac beta drivere) i dali su oni ok..??

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

Što hladnije to bolje :)
13 godina
protjeran
tomislavivic kaže...

nemoj betu instalirati - 13.1 iz linka koji tije gore postavio Predator

PR0MATRAC
13 godina
HD 7850 Club
Ak nije problem aj mi dajte s kojeg mogu skinut..:D
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
HD 7850 Club

Klikni ovdje <---

I onda samo klikni Download ispod natpisa Download Link

PR0MATRAC
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
HD 7850 Club

Ja bih ti preporučio 13.2 beta 5. Ja ih koristim, performanse odlične, a neke zamjerke ili probleme nemam

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Pozdrav,jel mi se isplati prelazak sa moje trenutne grafe na 7850?Bu išo procesor i grafa zajedno (bez da trza)?Razmišljam da kupim pa...

Life is a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa ti mora da se zezaš !! Pa HD 7850 je nekoliko puta jača grafa od tvoje. To uopće nije za nikakve usporedbe.

15 godina
Gumeni Patak kaže...

Pozdrav,jel mi se isplati prelazak sa moje trenutne grafe na 7850?Bu išo procesor i grafa zajedno (bez da trza)?Razmišljam da kupim pa...

Razlika je nebi i zemlja ! HD7850 je nekoliko puta jaca ! Ali , mijenjaj napajanje jer taj LC Power 420W nije dobar za takvu nadograđenu konfu s HD7850 ! Uzmi npr. Corsair CX430 ... !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Dobro jutro svima,imam hd 4890 al sve pokkrecem na rezi 1024*768 imam fenom 2 kvad na 3.3 ghz i 4 gb ddr3 pa dal mi se isplati uzimat grafulju...

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ak mislis i dalje igrat na toj rezi , onda ti se ne isplati  !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Hvala,ma da mislim idalje igrat jer imam stari belinea crt monitor i imat cu ga dok ne rikne...ulozio sam u konponente a ne periferiju

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
HD 7850 Club

Mijenjaj monitor a ne grafičku, 4890 još uvijek nije za baciti tako da ćeš moći igrati i na većim rezolucijama. Kasnije skupljaj za grafičku

2 0 hvala 0
15 godina
Volume kaže...

Mijenjaj monitor a ne grafičku, 4890 još uvijek nije za baciti tako da ćeš moći igrati i na većim rezolucijama. Kasnije skupljaj za grafičku

ne treba se trudit, ocito je uvjeren da mu novi ekran nece nista znacit. A to je DALEKO najbitnija stvar kod kompletnog pc-a. Da me netko tjera radije bi dao cijeli pc za 5 godia star stroj nego zamijenio svog u2412m sa 17 crt-om. Teško je s konja na magarca al dok jašeš magarca misliš da je konj neisplativ.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Volume kaže...

ne treba se trudit, ocito je uvjeren da mu novi ekran nece nista znacit. A to je DALEKO najbitnija stvar kod kompletnog pc-a. Da me netko tjera radije bi dao cijeli pc za 5 godia star stroj nego zamijenio svog u2412m sa 17 crt-om. Teško je s konja na magarca al dok jašeš magarca misliš da je konj neisplativ.

Baš to, monitor nije periferija kako kolega misli. Ako misli ostati na ovome onda grafičku nikad ni ne treba mijenjati jer čisto sumnjam da postoji nešto šta 4890 na toj rezoluciji ne može pokrenuti

13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Mozda jel mi moze neko preporučit onda koji ok monitor best buy i tako to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mali ivica86 kaže...

http://www.nabava.net/monitori__90/dell-monitor-u2312hm-ips-lcd-led-23__1511471

Vjeruj mi bit ćeš zahvalan sam sebi

13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

1920x1080

TO JE MINIMALNA ILI MAXIMALNA REZA{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HD 7850 Club

Maximalna !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
HD 7850 Club

http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=R7850-2GD5%2FOC Jel ova grafička dolazi s 2 ventilatora 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mali ivica86 kaže...

Volume kaže...
mali ivica86 kaže...

http://www.nabava.net/monitori__90/dell-monitor-u2312hm-ips-lcd-led-23__1511471

Vjeruj mi bit ćeš zahvalan sam sebi

Da, to je itekakav best buy. Malo je rec da ce ti oči bit zahvalne. Ova 2 dana sam po faksu radia s lg-ovim i samsungovim tn matricama, svaki put kad dođem doma shvatim koliko ips bolje reproducira boje,divota. Ako zaradim dobro preko ljeta ulozit cu u 3011h , tj ovaj novi model.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Rucipe kaže...

http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=R7850-2GD5%2FOC Jel ova grafička dolazi s 2 ventilatora 

Ne ! To je OVA graficka !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
Gumeni Patak kaže...

Naravno - hd 7850 je best buy kartica daleko

Volume kaže...

Pusti price, ako kupis monitor taj onda je tvoja grafa preslaba za njega ! Kupi ovu grafu sto je Haf predlozio ja ju imama i izvrsna je ...klokanje ...tiha ... garancija 3 god...

PR0MATRAC
14 godina
protjeran
PR0MATRAC kaže...
Gumeni Patak kaže...

Naravno - hd 7850 je best buy kartica daleko

Volume kaže...

Pusti price, ako kupis monitor taj onda je tvoja grafa preslaba za njega ! Kupi ovu grafu sto je Haf predlozio ja ju imama i izvrsna je ...klokanje ...tiha ... garancija 3 god...

Koje priče? Tebi je pametna kupnja 7850 na rezoluciju 1024x768?

I ne 4890 nije slaba, ne postoji igra koju se ne može ugodno igrati na 1080p sa smanjenim detaljima. Imao sam je i s pristojnim detaljima sam igrao i crysis i metro 2033 bez ikakvih problema

14 godina
neaktivan
HD 7850 Club

A može komotno uzeti 7850 i onda neki jeftiniji monitor s full HD rezom.

Di piše da treba baš dati 1600kn za taj dell.. imam samsung za 1100 i nem ogu se požaliti..

0 0 hvala 0
13 godina
Neka uzme 7850 sad i kasnije nek si uzme novi monitor.....gotova prica
Werdum Combat Team
14 godina
odjavljen
HD 7850 Club

Pozdrav ekipa!

Trebam pomoć...

S kojim programom mi je najbolje clockati HD 7850?

Probao sam Trixx, ali onda mi neće dignuti taktove pri paljenju kompa pa moram ručno, probao sam Afterburner/Asus GPU Tweak/Gigabyte OC Guru II, sa Afterburenerom nemogu dizat napon, sa Asus/Gigabyte mogu, ali mi je maksimalni takt 1050MHz i neće preko ://

Ima li itko kakvu ideju??  

0 0 hvala 0
13 godina
Kak nece trixx? pa kaj nema opciju apply overclock settings on sistem startup? il slicno?
Werdum Combat Team
14 godina
odjavljen
KrpaZG kaže...
Kak nece trixx? pa kaj nema opciju apply overclock settings on sistem startup? il slicno?

Ima tu opciju, ali i dalje mi boota sa stock postavkama ://

13 godina

Jel imas najnoviji trixx? 

Werdum Combat Team
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice