HD 7850 Club

poruka: 2.299
|
čitano: 419.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Dobar dan zelim svim clanovima HD7850 Cluba!

Samo kratko, da ne lutam puno okolo, koji su zadnji stabilni i pouzdani driveri za ovu karticu. Trenutna verzija mojih Catalysta je 13.11, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare mi traze 13.12 ili novije.

Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: HD 7850 Club
Mirkec23 kaže...

Dobar dan zelim svim clanovima HD7850 Cluba!

Samo kratko, da ne lutam puno okolo, koji su zadnji stabilni i pouzdani driveri za ovu karticu. Trenutna verzija mojih Catalysta je 13.11, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare mi traze 13.12 ili novije.

Unaprijed zahvaljujem!

Uvijek stavi najnovije;-)

13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Pozdrav ljudi i ja sam (bio)vlasnik xfx amd r7850 2gb graficke kartice trenutno je komp na servisu izgleda da je crkla moja mala zvjerka od grafe

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
HD 7850 Club

planiram kupiti 3 za 3 kompa ali mogu li ovi procesori to izgurati bez BN-a??

Amd Athlon II X4 740

Intel Core i3 2120

Core 2 Quad Q9300??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nope, nope i nope. Bit će bottlenecka u multiplayer naslovima, to se možeš zahvaliti pretpostavljam AMD driverima koji nisu baš na istoj grani s DX11 multithreadingom. U većini igara bi trebalo sve bit okej. Najslabiji procesor od ta 3 je Q9300, pa ako želiš izvući što više možeš iz kartice, overclockaj ga dokle ide. Ne griju se previše C2Q, možeš ih na stock cooleru dić bez problema preko 3GHz. i3 je solidan budžetni procesor, isto kao taj Athlon, mislim da su si tu negdje, eventualno i3 izvlači prednost zbog jače arhitekture, i3 bi se najbolje trebao nositi s HD7850.

Imao sam HD7850 pa ti iz iskustva govorim - u igrama zahtjevnim za CPU poput BF BC2, BF3, BF4 sam čak i ja imao problema s GPU usage.

Ako ikako možeš, preporučam ti bolje neku Nvidia grafu istog ranga, tipa 750Ti. Nećeš požalit.

13 godina
HD 7850 Club

i3-3240 i xfx 7850 dd black, ide do 99% gpu usage u bf3/4, ne znam zašto u ničemu ne ide do 100% ali u svakom slučaju nije bottleneck

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 9:50 (Checola).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A dobro, nek proba onda pa nek nam sam kaže.

11 godina
neaktivan

Ja i ne mislim igrati multiplayer naslove,oce li u sp biti bolje?

14 godina

Bit će bolje, SP je rijetko problem.

13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Pojavio mi se slijedeći problem:

do sad sam povezivao komp i tv koristeći adapter DVI na RGB (grafička) pa na RGB ulaz na tv-u (LG) i sve je bilo ok, ali kad sam se prebacio na HDMI pojavila se crta. Crta bude ili pri vrhu ili pri dnu ekrana, u statičnim scenama je uglavnom nema ili nije baš primjetna. Prvo sam mislio da nije nešto do kabela, međutim kad sam u procesu prčkanja stavio da mi je LG primarni displey a monitor sekundarni crta na tv-u je nestala ali se pojavila na monitoru :/.

Ima tko kakvo iskustvo s ovim problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
amorphismp kaže...

Pojavio mi se slijedeći problem:

do sad sam povezivao komp i tv koristeći adapter DVI na RGB (grafička) pa na RGB ulaz na tv-u (LG) i sve je bilo ok, ali kad sam se prebacio na HDMI pojavila se crta. Crta bude ili pri vrhu ili pri dnu ekrana, u statičnim scenama je uglavnom nema ili nije baš primjetna. Prvo sam mislio da nije nešto do kabela, međutim kad sam u procesu prčkanja stavio da mi je LG primarni displey a monitor sekundarni crta na tv-u je nestala ali se pojavila na monitoru :/.

Ima tko kakvo iskustvo s ovim problemom?

probaj s Win tipkom+P...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
neaktivan

Može se to tako rješavati, ali mene zanima da li neko zna zašto se to događa i da li postoji kakvo rješenje osim očiglednog - vratiti se na DVI izlaz i RGB kabel {#}

17 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Pozdrav!

Pošto sam u nabavi dotične kartice, zanima me mišljenje vas koji ju imate koje marke

su se pokazale dobre a koje treba izbjegavati. Naravno zbog hlađenja prvenstveno.

0 0 hvala 0
15 godina
HD 7850 Club

Ja imam trenutno Safirku 2gb, radi fino nema problema, sto je najvaznije u fullhd-u vrti i dalje sve bez problema. Biraj nesto od MSI, Gigabajta, Sapphire-a.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
sfc_PsychQ kaže...

Ja imam trenutno Safirku 2gb, radi fino nema problema, sto je najvaznije u fullhd-u vrti i dalje sve bez problema. Biraj nesto od MSI, Gigabajta, Sapphire-a.

Ja isto! OC-a se ko luda, tiha je...

Moja definitivna preporuka!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Jel može pomoć....jučer rušio windows i sad neznam šta mi nepaše sa driverima i dali je opće problem u njima...probo 13.9,  13.12, 14.12...i sve isto!

Znači to sam sve prije tero bez problema...npr. crysis 3 il igro SP ili MP ista stvar!skroz nešta zastajkiva,lag...

U čemu bi mogo bit problem?

Windows 7 64bitni!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HD 7850 Club

daj ostatak konfe?

da nisi neki virus popio?

vjerojatno nije do drivera, no daj malo vise informacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Imam i3 2100

HD 7850 1gb...sve isto ko i prije...

Već sam naručio opet kolegu za idući tjedan da mi ponovno instalira windows...

Ma vjerojatno je neki virus,jer kad idem na internet odnosno pokrenem mozilu nemam google nego neki my start search kojeg nemog obrisat!

Nisam znao da virus može tako utjecat na grfiku u igri...

A možda je i on nešta zbrljo pri instalaciji!

Neznam šta sam vam ljudima skrivio  tolko na forumu...slabo tko hoće pomoć...možda postavljam glupa pitanja il sam malo priglup pa ono...

Inače hvala što si se javio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zna se nakacit mallware pa radi sranja, dize usage bez razloga.

Definitivno idi sa reinstalom os-a, ako i dalje bude problema onda cemo probat vidjeti druga rjesenja.

Provjeri kako ti stoji temperatura procesora? Dali imas prasine i u kakvom je stanju pasta ako je temperatura visoka, to zna biti jedan od razloga.

Pazi da nemas antivirus koji ti skenira u pozadini dok igras.

Jedan od razloga moze biti i pad struje na rail-u, koje napajanje imas?

12 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Strpit ću se do sutra kad bude reinstall pa to probat!

Nikad nisam ostavljao podatke na particiji ovaj puta jesam...imo sam dosta dokumenata koji su mi potrebni a nemam prijenosni hard,tak da može bit i

u tome stvar!

Al obrisat ću ovaj puta i to!

Imam silancer Mk lll 500W!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HD 7850 Club

napajanje bi trebalo biti ok. al nikad ne reci nikad

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
unky kaže...

Reklamirat cu sta drugo!!!

reklamirao i potvrdjen kvar!hvala svima

istina mucio sam se snjom jos dobrih skoro godinu dana ali sta je tu je!

ponudili su mi ovu karticu u zamjenu ali sam odbio

PCI-E ASUS AMD RADEON R7 265-DC2-2GD5, 2GB DDR5, DVI, HDMI, DP

imam sesonic 550w

asrock 970 pro plocu rev 2.0

8 gb ddr 3 corsair vengeance

caviar black 2 diska od 640 i jedan 250gb

proc phenom 2 x4 945 3.0

koje su mi opcije

da idem na r9 270   r9 270x ili r9 280x

moram napomenut da cu kupiti fx 6300 proc i fractal r4 kuciste poslije ide i ssd

PCI-E ASUS AMD RADEON R9 270X, 2GB DDR5 mozda ova?otvoren za preporuke

molim pomoc

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 14:54 (unky).
15 godina
HD 7850 Club

idi na 280x i ubodi kasnije fx6300 i na konju si

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

gledam cijene skupi su a na njuskalu su vecinom polovne!

13 godina
unky kaže...

gledam cijene skupi su a na njuskalu su vecinom polovne!

Pa sta fali kupit polovno s garancijom ? 

16 godina

sad sam gledao nije bas neki izbor 1500 kn mi je malo previse za grafu sa 10mj do godinu dana garancije!

13 godina
unky kaže...

sad sam gledao nije bas neki izbor 1500 kn mi je malo previse za grafu sa 10mj do godinu dana garancije!

Evo nazovi za ovu i pitaj koliko ima garancije . 

16 godina

kupljena u njemackoj garancija iz njemacke kao bila po prici u kompu par mjeseci pa stajala 6 mjeseci i tako!

17 godina
unky kaže...

kupljena u njemackoj garancija iz njemacke kao bila po prici u kompu par mjeseci pa stajala 6 mjeseci i tako!

To izgleda kao navlakuša, nema šanse po toj cijeni.

12 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Dali je netko mozda podmazivao ventilatore? Meni kad ventovi dodu do 47% cuje se tako iritantna vibracija. Ako ide preko 47 nema problema a ako ide ispod isto nema problema. 

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice