Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 941.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club

Gore sam ti to napisao. :P

Ali da bi to radilo, igra mora biti napisana da to tako koristi. :)

12 godina
Tonči kaže...

Gore sam ti to napisao. :P

Ali da bi to radilo, igra mora biti napisana da to tako koristi. :)

OK vidio sam poslije, a i ovom tekstu to isto stoji napisano što si ti napisao, znači taj posao tek treba da se odradi da bi sve to funkcionisalo od strane developera.

http://valid.canardpc.com/hwx19k
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Uzimam gtx 970 sad, jel bolja iz gigabyta ili iz asusa?

For The Horde
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Farming simulator 2015 xD kaže...

Stvar osobnog odabira. Ja bih uzeo Gigabyte though.

17 godina

Gyga ti ima kvalitetnije napajanje i jaci kuler, ali ASUS ima kuler koji ne vrti ventove sve dok temp ne dosegne 65 stupnjeva.

Ja bi bio uzeo G, ali mi je bila prevelika za kuciste, pa sam uzeo MSI i superzadovoljan!

13 godina
protjeran
disco kaže...

Gyga ti ima kvalitetnije napajanje i jaci kuler, ali ASUS ima kuler koji ne vrti ventove sve dok temp ne dosegne 65 stupnjeva.

Ja bi bio uzeo G, ali mi je bila prevelika za kuciste, pa sam uzeo MSI i superzadovoljan!

kvalitetnije napajanje? moze pojasnjenje jer pojma neamam sta si s tim htio reci! ako mislis na faznu regulaciju giga tu nema kaj traziti pored asusove koja je opcenito 5+ godina ispred svih po kvaliteti i snazi!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 17:16 (Stjepanj).
17 godina
Stjepanj kaže...
disco kaže...

kvalitetnije napajanje? moze pojasnjenje jer pojma neamam sta si s tim htio reci! ako mislis na faznu regulaciju giga tu nema kaj traziti pored asusove koja je opcenito 5+ godina ispred svih po kvaliteti i snazi!

Upravo to, a cuj ja se ne razumijem u to bas, ali rivjui kazu da G ima vise fazno napajanje od Asusa i da se da vise OCat.

Ocito su onda fulali rivjueri, ja sam tako procitao.

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

nisu fulali(ja sam govorio za opcenito)G serija od gigabajta je njihov top model, asus ih ima 5x vise! tako da ipak treba dati tocnije informacije koji model protiv kojeg, jer asus ima modele s cak 20faznom regulacijom i s 10 tocaka promjene istih! to jedino nude msi lightning model i neki top modeli od evga! no svakako da je taj gigabajtov model fenomenalan izbor jer su se decki stvarno potrudili oko ove serije i odabrali najfinije cipove( zato su sad skupa u tuzbi protiv nvidije:)! do prosle godine taj je proizvodac bio jedan od najskupljih (wf3 modeli, sad dodano jos i g1) sad ga daju pod skoro jeftinije modele s ostalim proizvodacima!

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 19:13 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

nisu fulali(ja sam govorio za opcenito)G serija od gigabajta je njihov top model, asus ih ima 5x vise! tako da ipak treba dati tocnije informacije koji model protiv kojeg, jer asus ima modele s cak 20faznom regulacijom i s 10 tocaka promjene istih! to jedino nude msi lightning model i neki top modeli od evga! no svakako da je taj gigabajtov model fenomenalan izbor jer su se decki stvarno potrudili oko ove serije i odabrali najfinije cipove( zato su sad skupa u tuzbi protiv nvidije:)! do prosle godine taj je proizvodac bio jedan od najskupljih (wf3 modeli, sad dodano jos i g1) sad ga daju pod skoro jeftinije modele s ostalim proizvodacima!

Pa pretpostavljam da decko koji je pitao misli na Strix verziju ASUSA 970 (barem sam ja mislio na nju, ona i ima taj kuler koji ne vrti ventove kad je niska temp), nije bas da ih ima tako puno, kolko ja znam 970 Strix je jedna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 20:58 (disco).
17 godina
Gtx 9xx Club

a msi gaming g4 je druga....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

disco strix i g1 imaju istu 6 faznu regulaciju!

giga kartica je postala popularna zbog svog wf3 coolera koji je eto na nasu srecu postao jako cijenovno dostupan s novom nvidijom(takoder i s R serijom iz amd-a) za razliku od svih ovih godina di je bio medu najskupljim modelima!

samo neznam sta asus ceka da izbaci 3x model!:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 21:16 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

G1 se dosta dobro clocka i dosta je dobra, tiha, iako se ne gasi. Za EVGA sam čuo da je u ovoj seriji najgori proizvođač...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

G1 se dosta dobro clocka i dosta je dobra, tiha, iako se ne gasi. Za EVGA sam čuo da je u ovoj seriji najgori proizvođač...

Tesko da mogu bit gori od onog Ino uzasa koji se cak i pregrijava.....

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

lol sad će se vlada ponositi mnome što branim evgu twimtbp

Evga ima inače jedan od boljih kulera(acx 2.0) iako izgleda ko drek kopija twinfrozer.

Jedino što su zeznuli heat pajp placement na čip,tj. glavna cijev ne nasjeda na čip.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
odjavljen

I EVGA je imala na izlasku kartica produljenu garanciju registracijom proizvoda na njihovm sajtu. Ne znam je li to još aktualno.

Čitao sam na forumu u temi gtx 960 da nude za neku siću dodatnu garanciju.

Pro patria
12 godina
failani hladnjak je bio na prvim verzijama evge 970, a za relativno malu lovu nude produzenje gare, to je tocno
15 dolara za 960 i 20 dolara za 970
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

pozdrav imam pitanje, dakle uzeo sam gtx 960 phantom GLH prije par dana, pa sam malo razocaran performansama u malo zahtjevnijim igrama recimo u crysis 3 na high postavkama ( ne very high ) bez v-synca i AA-a na 1366 rezi mi na drugoj misiji u igri fps avg-a oko 30-35 fpsa, a na zahtjevnijim djelovima i ispod 20 fpsa.cini mi se malo za ovakvu graficku,ima videa na youtubeu gdje ljudi na istim postavkama ( ako ne i jacim ) na toj grafi na 1920 rezi dobijaju vise fps-a od mene na 1366 :S
hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FushroMan kaže...

pozdrav imam pitanje, dakle uzeo sam gtx 960 phantom GLH prije par dana, pa sam malo razocaran performansama u malo zahtjevnijim igrama recimo u crysis 3 na high postavkama ( ne very high ) bez v-synca i AA-a na 1366 rezi mi na drugoj misiji u igri fps avg-a oko 30-35 fpsa, a na zahtjevnijim djelovima i ispod 20 fpsa.cini mi se malo za ovakvu graficku,ima videa na youtubeu gdje ljudi na istim postavkama ( ako ne i jacim ) na toj grafi na 1920 rezi dobijaju vise fps-a od mene na 1366 :S
hvala unaprijed

Nemaš ispunjen Moj PC.

Koji procesor imaš?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan

phenom II x4 965

11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

phenom II x4 965
gtx 960 phantom GLH
2x4GB corsair vengeance 1600Mhz
corsair cx500m
120 gb ssd, 1TB hdd

asrock 970 extreme 3

evo jedna slika u prilogu resetan program i nakon njega odigrano malo crysis 3 na very high, fps znao past i ispod 20 a ne koristi 100% grafe prema hardware monitoru, al zato cpu 100% :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 3:27 (FushroMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

disco strix i g1 imaju istu 6 faznu regulaciju!

giga kartica je postala popularna zbog svog wf3 coolera koji je eto na nasu srecu postao jako cijenovno dostupan s novom nvidijom(takoder i s R serijom iz amd-a) za razliku od svih ovih godina di je bio medu najskupljim modelima!

samo neznam sta asus ceka da izbaci 3x model!:)

A nisam to znao, ali ASUS je navodno ogranicen zbog samo jednog prikljucka za napajanje. I nemogu ne primjeti da dok mi ovdje pricamo o GTX 970, meni se cini da ti pricas opcenito o ASUSU i Gygabyteu, premda decka koji je pitao, zanimaju iskljucivo ove dvije kartice.

Mislim da ova moja MSI Gaming ima 8 faznu regulaciju, a kao sto sam rekao, uzeo sam ju jer mi G1 ne stane u kuciste (fali doslovno 0.5cm) i moram rec da sam jako zadovoljan izborom (ovo se odnosi na MSI, a inace sam pissed zbog kajle koju mi je uvalila nV) ...zasad, tj dok me ne zadesi neka microstuttering festa

@4mal: ma ja sam mislio da je to jedina bas ASUSova 970 Strix, a za ovo s kulerom znam jer imam MSI gaming

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 8:12 (disco).
12 godina
neaktivan

Mislio sam na ASUS Strix GTX970 i GTX970 i gigabyta posto planiram uskoro kupiti, ovdje u svedskoj im je cijena ista (3100 kn) i planiram OC-at i nju i CPU (FX-8320)

For The Horde
12 godina

Mislio sam na ASUS Strix GTX970 i GTX970 i gigabyta posto planiram uskoro kupiti, ovdje u svedskoj im je cijena ista (3100 kn) i planiram OC-at i nju i CPU (FX-8320)

odgovor bi mogao naći ovdje, guru3d testovi grafa pokazuju da je giga svoje hlađenje riješila daleko bolje nego ostali

giga 970 g1 gaming nigdje na kartici ne prelazi 65 stupnjeva, dok je najčešće daleko ispod toga

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_970_g1_gaming_review,9.html

s druge strane strix itekako na dijelovima kartice prelazi i 83 stupnja celzijusa, što će se ocanjem samo pogoršati

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_970_g1_gaming_review,9.html

dakle, pogotovo ako misliš ocati grafu, giga g1 gaming je way to go

14 godina
FushroMan kaže...

phenom II x4 965
gtx 960 phantom GLH
corsair cx500m
120 gb ssd, 1TB hdd

asrock 970 extreme 3

evo jedna slika u prilogu resetan program i nakon njega odigrano malo crysis 3 na very high, fps znao past i ispod 20 a ne koristi 100% grafe prema hardware monitoru, al zato cpu 100% :/

Jel to prva GTX 960 na forumu ?? 

12 godina
FushroMan kaže...

phenom II x4 965
gtx 960 phantom GLH
corsair cx500m
120 gb ssd, 1TB hdd

asrock 970 extreme 3

Bottleneck te muci, cpu je ocito preslab za tu grafu.

Prouci mali ovu temu pa ce ti bitjasnije http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/kako-prepoznati-cpu-bottlenecka-gpu/148619.aspx

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 9:24 (nicky.sl).
16 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...
Tonči kaže...

Tesko da mogu bit gori od onog Ino uzasa koji se cak i pregrijava.....

Imao sam Inno AirBoss 980 - kakvo pregrijavanje? Ta kartica je najbrža 980 (iza GALAX-a koji je u Europi nedostupan i EVGA Kingpina kojeg opet nema nigdje) i usput je najhladnija kartica ikad.

Jedini razlog što sam je zamijenio je što je imala spinup zvuk koji 970 G1 nema s ventom na 35%, a kako je meni računalo gotovo fanless, to mi smeta.

Ikarus01 kaže...
Tonči kaže...

lol sad će se vlada ponositi mnome što branim evgu twimtbp

Evga ima inače jedan od boljih kulera(acx 2.0) iako izgleda ko drek kopija twinfrozer.

Jedino što su zeznuli heat pajp placement na čip,tj. glavna cijev ne nasjeda na čip.

Jedino :) To je dosta važno za overclockere i hlađenje općenito.

12 godina
Gtx 9xx Club
dali koristi tko dsr u igrama
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

Ja sam probao u dosta igara i nigdje mi ne pase. Zamuti sliku/ zezne UI/ bude necitljiv tekst i slicno. Draze mi je jednostavno staviti FullHD i ukljucit AA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Minneyar kaže...

Ja sam probao u dosta igara i nigdje mi ne pase. Zamuti sliku/ zezne UI/ bude necitljiv tekst i slicno. Draze mi je jednostavno staviti FullHD i ukljucit AA.

Pa imaš u postavkama DSRa smoothness. Složi si kako ti odgovara. Meni je najfinije negdje oko 22%

A ovo što zezne UI je stvar samo nekih igara. Npr mass effect 3 nisam mogao igrati na 4k jer mi je apsolutno sve premalo bilo dok kod ME2 to nije bio slučaj.

U novom homeworldu u postavkama postoji opcija veličine naredbi i taskbara. Treba se poigrat malo :)

Pro patria
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 13:19 (Malarkey).
10 godina

Jel se taj DSR uključuje posebno u svakoj igri ako ga podržava ili ima u nvidia control panelu kao globalna postavka?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice