Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 941.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Gtx 9xx Club

sve je to istina al to ne znaci da se mora hitat i narucivat izvana. kartice ce doci i kod nas , kroz mj ,2 past ce pocetne cijene i to je to

""A stvarno sumnjam da će AMD uspjet obavit takav posao. možda će i bit debelo brži i cjnenom pristupačniji ali će se grafe grijat ko mutave.""

ako si obican korisnik predstavljat ce ti problem toplina, a ako malo vise ulozis u to npr vodini blokovi ,- toplina ti nece predstavljati ama bas nikakav problem

H2O Forever
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 21:03 (zagy15061984).
14 godina
Gtx 9xx Club
Narucio iz scan.co.uk. Nikakve carine i pdv-a nema. Dosla za 6 dana. I sad krecu radosti koje sam vec zaboravio - fantasticni nvidia driveri. Cim pocne instalacija display drivera, odmah bsod. Maknuo sam amd driver sa driver sweeperom, ali nista. U safe modu ih mogu instalirati, ali se komp vise ne moze dici - odmah bsod. Naprosto fantasticno. Amd nikad nije imao tih problema.
Moj PC  
2 15 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

običaj je kad se mjenja komad hardvera koji je vezan uz soft da se ponovno dignu i winsi... ne znam što se čudiš tome.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
6 8 hvala 1
11 godina
N!NO kaže...
Narucio iz scan.co.uk. Nikakve carine i pdv-a nema. Dosla za 6 dana. I sad krecu radosti koje sam vec zaboravio - fantasticni nvidia driveri. Cim pocne instalacija display drivera, odmah bsod. Maknuo sam amd driver sa driver sweeperom, ali nista. U safe modu ih mogu instalirati, ali se komp vise ne moze dici - odmah bsod. Naprosto fantasticno. Amd nikad nije imao tih problema.

tolko bisera u 1 postu vec dugo nije bilo...{#}

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
17 godina
neaktivan
N!NO kaže...
Amd nikad nije imao tih problema.

Kad se sjetim koliko sam se napatio s amdovim driverima dođe mi da te zadavim zbog ove izjave. {#}

14 godina
Gtx 9xx Club
Krasno, u doba windows 8 da zbog graficke gazim cijeli sistem. To me posebno raduje. Sto se amda tice, 5870 je bezgresno radio 4g. S gtxom 8800 je cesto bilo problema. I tako dalje... Jos kad se sjetim da na macu nema niti promil tih problema... No slozit cu ja to govno kao i uvijek, ali me zivcira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZGamer kaže...
N!NO kaže...

Da cujem tvoje rjesenje bsod-a korak po korak. Ocito si strucnjak pa mi objasni.
12 godina
simpa256 kaže...

AMD će trebati naptraviti sljedeće... Znači, imati cijenu ispod 2500kn. Imati performanse nešto iznad 970 ili 980.

Bit približno hladan, trošit jednako malo da bude konkurentan. Sve ostalo, mislim da neće proći pored ovog što je 970 donjela.

A stvarno sumnjam da će AMD uspjet obavit takav posao. možda će i bit debelo brži i cjnenom pristupačniji ali će se grafe grijat ko mutave.

AMD grafe se griju s razlogom a to se vidi koliko im je stalo do kupaca naime ide zima i brinu se da se ne smrznemo.
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 22:57 (nicky.sl).
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Naručio 980 iz computeruniverse. Jedna 465,55 eura bez pdva. Valjda bude do kraja sljedećeg tjedna tu pa objavim par benchmarka.

Pro patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

Naručio 980 iz computeruniverse. Jedna 465,55 eura bez pdva. Valjda bude do kraja sljedećeg tjedna tu pa objavim par benchmarka.

Koja je to 980-ca 465 eura?

Neznam, kod mene su od 516 pa na dalje,

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
17 godina
odjavljen

Referentna EVGA

Pro patria
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 22:18 (Malarkey).
13 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

Referentna EVGA

Jel mozda zato jer mi je Croatia za "Country for delivery" ?

Tamo gdje je tebi  njemacka zastavica, ne kuzim bas.

Edit:Ipak nije, pisem gluposti prije nego provjerim.

Pise included VAT kod tebe?

Ok ispricavam se, sa PDV-om onda valjda ispada 554 Eura.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 22:27 (Marcuskac).
17 godina
odjavljen

Mislim da samo treba biti ulogiran kao company i sam iskljucuje PDV

Ne. excl. vat. Preko firme narucujem.

Da. Ma dobio sam priliku u firmi naruciti nes za gust, a vec dugo skupljam lovu tako da sam si prisutio :D

Jedva cekam da se rijesim 480ica. Po zimi, kad zbog vanjske temperature nije bas ugodno otvarat balkon svako malo, ne mogu disat. Doslovno ne moram radijatore paliti.

Pro patria
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 22:35 (Malarkey).
11 godina
N!NO kaže...
ZGamer kaže...
N!NO kaže...

Da cujem tvoje rjesenje bsod-a korak po korak. Ocito si strucnjak pa mi objasni.

nije ovdje bsod biser ali vjerujem da i ti to znas...http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html mozda ovo upali

ak ti se neda clean win instal radit(  mice se corrupt data) prodaj nvidiu i vrati se na staru karticu s kojom nikad nisi imao problema i svi sretni i zadovoljni...pozz

13 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

Mislim da samo treba biti ulogiran kao company i sam iskljucuje PDV

Ne. excl. vat. Preko firme narucujem.

Da. Ma dobio sam priliku u firmi naruciti nes za gust, a vec dugo skupljam lovu tako da sam si prisutio :D

Jedva cekam da se rijesim 480ica. Po zimi, kad zbog vanjske temperature nije bas ugodno otvarat balkon svako malo, ne mogu disat. Doslovno ne moram radijatore paliti.

Da, bit ce uzivancija, ja sam upravo prodao svoju 680-icu i suzdrzavam se da ne kupim jos nista zbog ovih govorkanja oko cijene itd.

A nis, vidjet cemo, ako nista onda i ja vjerovatno narucujem iz CU, izdrzat cu malo na integriranoj.

17 godina
neaktivan
N!NO kaže...

LOL, pa Nvidia driveri su pjesma za instalaciju i podešavanje - očito nešto krivo radiš {#}

Lijep pozdrav ;)
13 godina
neaktivan
N!NO kaže...

Hm desava se ipak prelazis sa amd na nvidia grafiku, a tesko se to iz sistema brise da ne znam ti kakve driver sweepere koristis.
Najvise ti se isplati reinstalirati windowse (8 ofkors) i gg.

Ja sam imao malih problema s r7 serijom iz amd, ali r9 izgleda da nema tih problem s drajverima pa tako razumijem covjeka.

Reinstalacija windowsa traje 20-30min, jos 20 za sve drajvere i miran si. Isplati se {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
N!NO kaže...

mozda je sad "precisto",ja sam jednom koristio taj sweeper i pobrisao nest sta nisam smio pa sam BSOD-ove dobivao

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 9:08 (kurt).
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club
Ja neznam kaj vi radite s svojim sistemom no promjenio sam stotinu grafickih i nikad nisam imao bsod, stvarno nekuzim! Prije nego stavljas novi gpu obrises drivere, piknes novu grafu i nakon dizanja windowsa njene drivere i vozi...stvarno se nemrem pozaliti ni na jedne ni druge!lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
13 3 hvala 4
15 godina
Stjepanj kaže...
Ja neznam kaj vi radite s svojim sistemom no promjenio sam stotinu grafickih i nikad nisam imao bsod, stvarno nekuzim! Prije nego stavljas novi gpu obrises drivere, piknes novu grafu i nakon dizanja windowsa njene drivere i vozi...stvarno se nemrem pozaliti ni na jedne ni druge!lp

sigurno je izvadio gpu a da nije maknuo drivere {#}

H2O Forever
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club
Ajmo svi koji dobivaju bsod nek roknu po td...kao da sami programirate drivere a ne da vam se gotovi serviraju! Instaliranje drivera i redosljed bi trebalo vidim uvesti u osnovnu skolu pod informatiku i pod obvezno znanje za barem dvojku..vide se kronicne posljedice nedostaka magazina o racunalima i sve sto ide uz njega!;)lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
11 2 hvala 1
12 godina
Gtx 9xx Club

Za promjenu grafe meni je svaki put bilo dovoljno samo brisanje drivera kroz safe mode i vozi sa novom,nikakvih problema.Reinstalaciju winsa radim samo kod promjene maticne.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Za promjenu grafe meni je svaki put bilo dovoljno samo brisanje drivera kroz safe mode i vozi sa novom,nikakvih problema.Reinstalaciju winsa radim samo kod promjene maticne.

Upravo tako {#}

Lijep pozdrav ;)
12 godina
odjavljen
kurt kaže...
N!NO kaže...

mozda je sad "precisto",ja sam jednom koristio taj sweeper i pobrisao nest sta nisam smio pa sam BSOD-ove dobivao

To. Meni se dogodilo slično sa DSom i/li CS cleanerom, no nije bio bsod već samo error pri instalaciji drivera. Reinstall win-a bio potreban. Očito se pobrisalo nešto u registru što nije smjelo

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina

Oni koji nisu vidjeli, u Futuru su došle Inno3D GTX 970 HerculeZ X2 (2860 kn; u CU cca. 2370 kn) i referentna Inno3D GTX 980 (4490 kn; u CU cca. 3940 kn). Mislim da s takvom cijenom neće imati puno kupaca, budući da Gigabyte modeli GTX 970 G1 Gaming (2890 kn) i referentna GTX 980 (4460 kn) u Centro i ostale trgovine (uvoznik Microline) dolaze najvjerojatnije sljedeći tjedan.

11 godina

jel mozda tek ovo next gen kartica...http://www.hardwareluxx.com/index.php/news/hardware/vgacards/32796-geforce-gtx-980-ti-titan-might-be-based-on-gm200.html 

40-50% brza od prethodnika vele po nekim pretpostavkama tak da kaj god amd izbaci nebu dobro prošlo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 11:56 (ZGamer).
17 godina
Gtx 9xx Club

e vidis ja sam cuo bas suprotno da 390x serija ce bit jaka ko ovaj TI tako da bolje nek se NV pozuri sa izlaskom i kao sto je i obicaj puno manjoj cijeni {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 12:13 (4mal).
Moj PC  
4 1 hvala 1
15 godina
Stjepanj kaže...
Ajmo svi koji dobivaju bsod nek roknu po td...kao da sami programirate drivere a ne da vam se gotovi serviraju! Instaliranje drivera i redosljed bi trebalo vidim uvesti u osnovnu skolu pod informatiku i pod obvezno znanje za barem dvojku..vide se kronicne posljedice nedostaka magazina o racunalima i sve sto ide uz njega!;)lp

Ma šta se uopće živciraš s tim TD, gledam i druge ljude koje to smeta, ako netko ima muda i nekakvu nebulozu napisat ispoštovati ću to, ovi sa TD govore sami za sebe, ignorirajte to i bok :)

14 godina
Gtx 9xx Club

Kada Nvidia namjerava izbaciti GTX960 model?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

link?... pa nisam ja to izvjestio daj taj izvor i sa nama podijeli

ak se ne varam stavio sam i prije tjedan dva da su povukli novu seriju...tonga?na osnovi sadašnjih 970-980 modela su se našli u problemima...kak ce reagirati na ovo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 12:29 (ZGamer).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice