Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 941.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Je li ovo očekivana cijena GTX980 kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

issss naravno da nije al ovo je ipak ASUS !

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Što mislite o ovome? Zasad nije problem, ali uskoro bi mogao postati

http://www.pcgamesn.com/welcome-to-the-vram-apocalypse

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: Gtx 9xx Club

a mislim da nece bit problema ja sam ćuo da su to babske priče...{#}

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
14 godina
Gtx 9xx Club

Rijesio problem - reinstalacija windowsa nije napravila nista. Opet po instalaciji drivera bsod. Problem je bio u uefi biosu koji se ukljucio na grafickoj s obzirom da imam hybrid efi na X58A chipsetu.

Rjesenje je bilo forsiranje legacy biosa, ponovna instalacija windowsa u legacy bios modu i sad radi.

Isprika nvidia driverima, rade jednako dobro kao i amd driveri :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 13:19 (N!NO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Dobro si to uspio skužiti, svaka čast.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina

e kolega onda je to opet tvoja greška kaj voziš na starom biosu sa novom karticom...

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
14 godina
ZGamer kaže...

e kolega onda je to opet tvoja greška kaj voziš na starom biosu sa novom karticom...

Nisi skuzio. Gigabyte X58A ploce su dosle s obicnim biosom. Najnoviji biosi su podrazavali hybrid uefi - biosu je dodan efi kod da podrze diskove vece od 3tb.

Kad s time instaliras windowse 7 ili 8 oni naprave gpt particije i instaliraju se u uefi modu. I tu je bio problem - trebalo je forsirati ga na legacy.

17 godina
neaktivan
simpa256 kaže...

Što mislite o ovome? Zasad nije problem, ali uskoro bi mogao postati

http://www.pcgamesn.com/welcome-to-the-vram-apocalypse

Nema tu problema..  već trenutne grafulje 9xx imaju 4GB+ memorije, a na godinu će to već biti mainstream {#}

2016/17 ćemo svi imat u kantama grafulje sa po 4-8GB memorije.

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club
Im BATMAN !!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 18:13 (cika batmen).
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
Gtx 9xx Club

za sad dobra cijena koja ce ici max 300 chuna dole u roku par mj. {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

AMD-ovi APU-i su dobar odgovor upravo na "VRAM probleme" :) Šteta što ne guraju HSA u high-perf segment.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Te novije igre traže po 4gb VRAM a 90% grafičkih trenutno u upotrebi ima 2Gb VRAM ili manje.Pogledajte samo STEAM statistiku koliko je kojih grafičkih prisutno kod korisnika toga servisa.Zanima me jel bi i sa gtx 980 GTA IV radio kak treba,očito bi i ta kartica bila u crvenome polju i preslaba za tu igru.Igra je i dan danas vrh šrotova po pitanju optimizacije.
13 godina
neaktivan
3n3m1 kaže...

Kada Nvidia namjerava izbaciti GTX960 model?

October?

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
17 godina
Tonči kaže...

AMD-ovi APU-i su dobar odgovor upravo na "VRAM probleme" :) Šteta što ne guraju HSA u high-perf segment.

L3gioNAR00 kaže...
Te novije igre traže po 4gb VRAM a 90% grafičkih trenutno u upotrebi ima 2Gb VRAM ili manje.Pogledajte samo STEAM statistiku koliko je kojih grafičkih prisutno kod korisnika toga servisa.Zanima me jel bi i sa gtx 980 GTA IV radio kak treba,očito bi i ta kartica bila u crvenome polju i preslaba za tu igru.Igra je i dan danas vrh šrotova po pitanju optimizacije.

mislim da bude rješenje u ovome:
 "In the latest version of Windows, DirectX was updated to allow for tiled resources: a bit of a hack that helps in texture streaming. "

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Gtx 9xx Club

Padaju cijene polako :)

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.942413C2-938D-4E12-86EF-057D4F554FCE.aspx

MSI GTX 970 2823 kn u Centro, to je vec pristojna cijena

Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
Gtx 9xx Club
msi gaming kao i strix je pasivna do određene temperature, a i dosta je jeftinija
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club
Moje misljenje je da ne triba nista kupovati dok ne iziđu pandani od AMD-a tek tad ce cijene sist na svoje. Pa tko ne mora nek se strpi koji misec tad bi slika tribala bit kristalnija.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
nicky.sl kaže...
Moje misljenje je da ne triba nista kupovati dok ne iziđu pandani od AMD-a tek tad ce cijene sist na svoje. Pa tko ne mora nek se strpi koji misec tad bi slika tribala bit kristalnija.

I kad izadu cijene ce ostati iste mozda 100kn dolje... tako da ne isplati se cekati 4 mjeseca ili vise dok izadu AMD rjesenja....

16 godina
nicky.sl kaže...

Slažem se.

@Frenkyca

Kao sto je kolega iznad rekao, tko ne mora, odnosno tko se ne žuri , zašto ne. Pa vidio sam da su ljudi naručivali izvana i za veće novce nego za koje bi uskoro mogli dobiti kod nas, jer im se očito žurilo...

16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club
MSI imam i teško da ću neku drugu marku uzimati. Tiho, hladno i brzo.
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
9 2 hvala 0
16 godina
Gtx 9xx Club

Koliko vidim reviewe GA GAMING G1 > MSI Gaming > ASUS STRIX - al sve tri su toliko blizu po performansama, OC potencijalu itd (GA Gaming G1 mozda malo jace odskace) da je svejedno. Osobno bih kod nas uzeo MSI ili GA, koja ce bit dostupna.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Koliko vidim reviewe GA GAMING G1 > MSI Gaming > ASUS STRIX - al sve tri su toliko blizu po performansama, OC potencijalu itd (GA Gaming G1 mozda malo jace odskace) da je svejedno. Osobno bih kod nas uzeo MSI ili GA, koja ce bit dostupna.

Vrlo blizu, citao sam par reviewa i GA Gaming G1 i MSI Gaming imaju OC potencijala da dodu na performanse stock gtx 980-ce, ako se mene pita to se najvise isplati, za vise od 200 eura razlike.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
Tonči kaže...

Najbolji opis. {#}

Takoder MSI imam i naspram Sapphire,ova kartica se smrzava.

17 godina
odjavljen
drahic kaže...
Tonči kaže...

Najbolji opis. {#}

Takoder MSI imam i naspram Sapphire,ova kartica se smrzava.

sapphire ne dobiva nvidia čipove a poznato je da amd čipovi više troše pa se prema tome i više zagrijavaju

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Dakle nova Gtx960 bi po svemu do sad videnom(usporedujuci porast perfomansi gtx 770,780,970) trebala biti kao gtx770?

no s obzirom da gtx770 kosta cca 2300kn a gtx 970 2800kn, predpostaviti je da ce cijena biti tu negdje izmedu?

kaj vi velite? jeli to previse? ocekivana početna cijena ce biti oko 300$( 1700kn){#} cisto sumnjam da se nvidia zeli odreci novaca i moze takmiciti s tolikim r9-tkama 280/285/280x..kad mogu to naplatiti daleko vise kao i inace!

doticna kartica izlazi u 10mjesecu{#}!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 19:24 (Stjepanj).
Moj PC  
1 3 hvala 3
16 godina
Gtx 9xx Club

trebala bi bit od 250-300€ ako je ova jača 350€

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 20:29 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Kao što rekoh na početku teme...domaći gamer će i dalje kupovati R9 280 za 1500 kn {#}.

Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

nikad bolje vrijeme za ubost polovnjacu 770.. sve preko toga je ionako overkill za 1080 p

xfact
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX kaže...

Kao što rekoh na početku teme...domaći gamer će i dalje kupovati R9 280 za 1500 kn {#}.

Ne znam..  ja sam domaći gamer pa preferiram Nvidiu zadnjih nekoliko godina.. 

(isto kao što preferiram Intelove procesore - od Core 2 modela, mada su skuplji od AMD procesora)

Lijep pozdrav ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice