Gtx 260 ili HD 5770 zaključana tema

poruka: 94
|
čitano: 15.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gtx 260 ili HD 5770

Weky to su tvoje špekulacije jednako kao što su i špekulacije po pitanju ati grafa u ovoj temi .Redovito sam na forumu ali me treba neka posebna glupost motivirati kako bi postao .Smatraj da si uspio u tome   Osmijeh .

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 13:50 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gtx 260 ili HD 5770
Weky kaže...

Rekao ti je sve čovjek game developer koji u svemu tome ima iskustva, a ti očito neželiš čitati šta piše (2.link...).

To je sve kriv ATi što igra ide lošije na njegovoj kartici.... Ugl nedami se sad pametovat i pisat sve što sam tamo napsiao.

"neke igre štekaju na 24 fps tako da je 24 fps smiješno. na 24 fps nemaš ni one glatkoće pokreta kao na 60fps posebno kod FPS ( first person shooter) igara. vsync sinkronizira fps sa refresh rate tako da onda locka fps na 60 ili 75 Hz, ovisi sad koji je rate." - Pa jesi ti prvi rekao da ljudsko oko neprimjeti razliku iznad 60? OKO?? Druga je stvar što se igra glađe vrti na 60 FPS.

Uglavnom gubim se iz ove teme, žao mi je ako sam ikog uvrjedio to mi nije bio cilj. Stojim pred svime što sam rekao i 100% sam siguran u to, i neželim tupit neke stvari uglavu kad očito to nekome neulazi nikako. Započetak, par linkova;

http://en.wikipedia.org/wiki/Frames_per_second

http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing

Autoru teme savjetujem i dalje GTX260 naspram 5770, a 5830 je bolji izbor pored GTX260.

Također, vjerovatno si napravio novi acc na ime "forumaš" (koji gle čuda nije bio na forumu ima 11 mjeseci, i sad je odjednom doletio u ovu temu lol) samo da bi djelio thumb downove... Kao što   piše u potpisu, ako te to tolko pali uradi još 100 accounta i djeli ih slobodno.

ajde nemoj me nasmijavati. možete i on i ti pričat koliko hoćete ali jasno da TWIMTBP igre idu bolje na nVIDIA karticama i to je bolji dokaz da su optimizirane za nvidiu od svih tvojih postova i naklapanja.

i što se sad čudiš za oko? ti neznaš za tromost? ako raspoznaješ 100FPS bolje nego 60 onda ti čestitam jer si unikatan. I što misliš zašto se igra glađe vrti na 60 nego na 20? Zato što oko na 24 FPS još uvijek nije ograničeno, tj. njegova tromost još nije došla do izražaja.

i neznam kako još možeš tvrditi da je 400 kn skuplja gtx 260 bolji izbor od 5770? po performansama su tu negdje, nvidia je malo bolja, ali ne 400 kn bolje. 5770 podržava DX11, manje troši i hladnija je jer je napravljena u 40 nm. Što bi još htio?

također, nemoraš sad tako nisko padati da me optužuješ za multi accountove. možda si ti sposoban za takvo što ali ja nisam. argumente za raspravu imam i meni ne treba drugi acc kako bi tebi dijelio TD-ove jer mi se jebe za njih. To što on nije bio 11 mjeseci aktivan to je njegov problem i nemam apsolutno ništa s tim.

15 godina
Gtx 260 ili HD 5770

, to u vezi fps istina, od 60 pa dalje nemozes vise primjetit razliku, osim ako igras cod 2 pa ti je odreden fps potreban za jumpove i glitcheve,, inace moj glas ide na ati stranu, ja bi sak razmislio o jednoj 5770 pa kasnije jos jednu negdje ubost, ili jednostavno 5830 kao sti si vec uzeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gtx 260 ili HD 5770

Ljudi moji ja cu za koji dan dok se zavrsi skola porucit 5830 i CX400W a vi se jos raspravljate....................

Dosta vise............

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice