A zasto ovaj ne valja:
A gledaj!! Nigdje ja nisam rekao da ne valja. Ali ja jednostavno, u tom cjenovnom rangu, ne bi pomišljao na ništa osim ona tri.
Ali probaj nać kakav review na netu, čisto da vidiš kakav je taj .
A zasto ovaj ne valja:
A gledaj!! Nigdje ja nisam rekao da ne valja. Ali ja jednostavno, u tom cjenovnom rangu, ne bi pomišljao na ništa osim ona tri.
Pogledaj ga malo.
Mali ventilator.
Veoma malo tijelo.
Upakovan u plastiku (tako izgleda).
Odmah lose.
Gdje zivis (grad)?
za te pare 1650kn bolje uzet hd 5830 ispravite me ako sam u krivu
A zasto ovaj ne valja:
GTX260 za 1600 kn je definitivno preskupo. Radije uzmeš 5770 koje je nešto malo slabija, ali ima DX11, manje se grije, manje troši od GTX-ice i jeftinija je 400 kn. Ja se uopće ne bi mislio oko izbora, 5770 way to go
Nije da ne valja. To definitivno. Ali za te novce si bolje uzmi Katanu 3. Ja sam bas jucer monitrao Katanu 3 i odlican je hladnjak.
Nije da neka cuda mozes radit,ali fino hladi i dobrano ces ga moci klokat.
I Katana 3 definitivno ima bolji sistem odvodnje topline preko bakrenih cjevi,te ukosen ventilator. Nije po vertikali.
Moja ti je preporuka ako ti nije problem uzmi u Linksu. Tamo sam ja kupio. I sve 5.
Te ja uskoro kupujem grafu i moj izbor ce biti definitivno 5770 koja je po mom misljenju best buy trenutacno.
Ne isplati se zbog tih malih razlika davati 400-500 kuna vise. Plus 5770 dosta manje trosi i bolje hladenje ima.
pa ko je reko da corssair od 400w nije dosta, samo kazem da nema bar 100w viška sto bi mu bilo nelose za nadogradnje u buducnosti.
GTX260 za 1600 kn je definitivno preskupo. Radije uzmeš 5770 koje je nešto malo slabija, ali ima DX11, manje se grije, manje troši od GTX-ice i jeftinija je 400 kn. Ja se uopće ne bi mislio oko izbora, 5770 way to go
Nesto malo slabija al opet preslaba da bi vrtila neku ozbiljniju teselaciju. Whats the point then?
Bolje uzet 260, IMHO.
5770 je sporija od GTX-ice, to što ima DX11 joj NIŠTA neznači (ali baš ništa). Pokreni ti na njoj Metro na Very High u DX11 pa pogledaj framerate. Manja potrošnja i zagrijavanje također ništa. GTX260 se negrije toliko niti troši nešto strašno, a i da troši i grije neznam, ako ćeš zbog toga uzeti sporiju karticu onda si ti glup. Poanta je što je GTX brža i tu je prednost u odnosu na 5770.
Ovako HD 5770 je super kartica i možeš sve nove igre igrat na high, drugo ako si spreman izvalit 1600 i nešto kuna za grafulju onda stvarno moraš bit lud do bola pošto imaš za te novce HD 5830 i to ovdje. Da ne govorimo da je HD 5830 brža od GTX 260, da manje struje "pije", da se manje zagrijava i da ima DX 11. Eto to je moj savjet. Da ne govorimo polovne HD 5830 na njuškalu, evo jedne od danas i to za 1350 kn.
Evo odlucio sam ili uzimam 5830 ili 5770 razmislicu jos......
U Protisu ti je kartica jeftinija za 100 kn, drugo, kako je kupuješ, gotovinom ili karticom, jer ako gotovinom trebaš uzet onu na njuškalu jer je ta stara tjedan dana i to za 1350 kn (sigurno imaš i garanciju na 2 godine), pa toliko sam ja platio svoju HD 5770.
U Protisu ti je kartica jeftinija za 100 kn, drugo, kako je kupuješ, gotovinom ili karticom, jer ako gotovinom trebaš uzet onu na njuškalu jer je ta stara tjedan dana i to za 1350 kn (sigurno imaš i garanciju na 2 godine), pa toliko sam ja platio svoju HD 5770.
A jel tu karticu na njuskalu salju postom za BiH
da samo ja nesto pitam u vezi ove dvije graficke..jel se nvidia isplati imalo ako se namjerava radit u 3ds maxu, i za koji tacno render, jer nisam bas informisan dal mental ray il bilo koji drugi podrzava cuda il nesto slicno, jer moja ATI ne radi ni 1% rendanja u mental ray-u..
To ne znam, nazovi čovjeka i pitaj, to ti je jedini način, a tako možeš uštediti 400 kn (što i nije malo). Sam ga nazovi što prije jer će to otići sigurno brzo, jer je kartica super,a jeftina.
A kak mogu imat garanciju da je stara 1 sedmicu a ovako ova je 1800 kn al nema veze barem je sigurno a za ovo neznam
Da bi imao garanciju moraš pitat jel čovjek ima račun od grafičke, ako ima onda ti ga mora poslat sa grafičkom i to je to. Za garanciju je bitno imat račun i onda je možeš servisirat ili raklamirat tamo gdje je kupljena. I to je sva mudrost.
Mislim da cu ipak uzet ovu skuplju sa ovom skupljom dobijem MW2 koliko sam shvatio koja vrijedi najmanje 350kn tako da mi to dodje na isto...
To je već druga stvar, ništa uživaj u kartici kada dođe.
Ok onda 5830.....
ako imas para, definitivno 5830, dx11 a dovoljno je jaka da solidno povuce dx11 igre, za razliku od 5770 koja ima 128 bitnu sabirnicu LOL, uzivaj u gamingu :=).
ako imas para, definitivno 5830, dx11 a dovoljno je jaka da solidno povuce dx11 igre, za razliku od 5770 koja ima 128 bitnu sabirnicu LOL, uzivaj u gamingu :=).
E pa bas po perfomansama naginje vise na 5770 dok po cijeni na 5850...al dobro bar se dobi MW2 (samo to vrijedi 400kn)
DX11 nevrijedi ničemu jer će i 5870 biti spora za nadolazeće DX11 sa masivnom teselacijom uz AA/AF. To najbolje pokazuje Metro i Unigine Heaven 2.0 Benchmark.
Ljudi neigram directx 11 igre a da li ce napajanje bit dovoljno
Ja mislim da hoce napajanje drzat ipak je to corsair 400w
Hoće.
A ocel bit dobra na moju maticnu i monitor(tu mislim da nece bit prooblema kod monitora) Ima li PC-E
Ljudi neigram directx 11 igre a da li ce napajanje bit dovoljno
http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.8e3d35c293ea41d08000db3cc6562490.napajanje_corsair_cx400w_400w.aspx
Ja mislim da hoce napajanje drzat ipak je to corsair 400w
dx 11 igri nema... lol
E pa ima Dirt 2, Metro, itd.
Pito sam ocel bit dobra na moju maticnu i monitor