GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.560.005
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
ansha kaže...
Tonči kaže...

Zasto trolla? Sve je tocno napisano, ako usporedjujes out of the box performanse.

Što je rijetko kome bitno u entusiast segmentu. 

Drugo ni ne mozes usporedjivat kad jedan titan ide do 1950 a drugi moze na 2150mhz, isto ko i 1080Ti..

Vrhunska 1080Ti moze bit 8% bolja od titana i kad su obe clockane ako je titan los primjerak.

Uostalom, od uvijek se reklamira tvornicki clockane kartice kao brze, i to je istina. 

Ne, ne može. Titani i 1080Ti imaju iste čipove; šansa za dobre čipove je jednaka (zapravo, veća je na Titanima). Na isti način će se Titan clockati na iste taktove ili veće od 1080Ti. Jedino što 1080Ti ima kao prednost je, nepotvrđeno, moguća šansa da imaju memorijske čipove testirane na veće taktove i koji će se bolje clockati, ali s obzirom da su se i dosad Titani i 1080 clockali na 11GHz+, ne vidim dokaze o tome. Sama memorija također ne mijenja puno na mjestima gdje memorija nije bitna, a brzina mora nadoknaditi gubitak bandwidtha zbog manjka jednog memorijskog kanala.

To što se i kako reklamira, manje je bitno.

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
13 godina
neaktivan

Čak i ako ih obje klokamo koliko idu, ako uzmemo u obzir da neće svaki vlasnik titana/Ti koristit vodeno hlađenje, na zraku Ti ima prednost naspram titana jer nije ograničena na referentnjaču. A i za razliku u cijeni možeš sastavit čitav custom loop.

12 godina

meni bi i bez razlike u cijeni ovo bilo dovoljno

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran

@ToncPoanta je da ti iz nekog razloga imas problem sa reklamiranjem koje je najnormalnije, od uvijek je tako i ne moze biti drukcije.

I da, memorija se clock znacajno bolje, pokazala testiranja, u prosjeku skoro ghz vise

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 17:36 (ansha).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
11 godina
odjavljen

stigla ova zvjerka u prodaju, ali ceka se EVGA :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
15 godina
protjeran
siick_bubble_gumm kaže...

Ti retardi iz inno3d su djelomicno pokrili ventove i zato ne hladi kako bi trebalo s obzirom na velicinu coolera..

17 godina
Bit ce u casekingu od 22.03 869eur + dostava
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
protjeran

Hrvatski shopovi su irelevantni i u hrvatskoj....

12 godina
neaktivan

joj daj prestanite stalno seruckat po hrvatskim shopovima

ili se pravite glupi ili nemate pojma o stanju maloprodaje kod nas

njemacki porez je 19%, hrvatski 25% i razlika u cijeni za gotovinu ti je oko 100kn caseking vs. links

s time da u njemackoj imas vise Asus distributera, od kojih je i caseking jedan, a hrvatski ducani kupuju od Msana, koji je jedini distri, ili uvoze od njemackih distributera pa imaju dodatne operativne troskove

Msan ima preveliku marzu i dere sve hrvatske maloprodaje, pa nase maloprodaje rade sa jedva 15% marze na toj kartici, jer ne mogu vise bas zbog cijena koje su vani

banke ih deru za karticno poslovanje sa 4%- 6% zavisno od kartice, dok je u njemackoj to 1,5% - 2,5%, sve to utjece na cijenu

s obzirom na stanje kod nas, imamo cak i vrlo dobre cijene

i zadnje, ako ti se ne svida kupuj vani, ne moramo stalno slusat kako su nasi ducani cigani, smecari i lopovi, a pogotovo ne pozivati da ih se zapali

daj odrastite

Moj PC  
17 2 hvala 5
13 godina
protjeran

ljudi kod nas misle da na proizvodu od 6000kn nebi smio zaraditi vise od 200kn jer ako zelis vise onda nevaljas, lopov itd! a nemaju u depu ni ovih 200, kamoli 6000!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Timo kaže...

i zadnje, ako ti se ne svida kupuj vani, ne moramo stalno slusat kako su nasi ducani cigani, smecari i lopovi, a pogotovo ne pozivati da ih se zapali

daj odrastite 

Niti mi se svidjaju niti ne svidjaju, skupi su mi i zato 80% stvari narucim vani. Nitko ih ne zove ciganima ni lopovima, boli me neka stvar za njih...

9 godina
neaktivan
ansha kaže...
Timo kaže...

daj odrastite 

Niti mi se svidjaju niti ne svidjaju, skupi su mi i zato 80% stvari narucim vani. Nitko ih ne zove ciganima ni lopovima, boli me neka stvar za njih...

ma naravno, ali gore ih se proziva ciganima i trazi se zapaljenje 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 20:09 (X3M).
13 godina
X3M kaže...
ansha kaže...
Timo kaže...

daj odrastite 

ma naravno, ali gore ih se proziva ciganima i trazi se zapaljenje 

Nisi shvatio, pogledaj cijenu u Futuri/Linksu i usporedi sa ADM-om.

I da, ciganlija na kubik.

P.S. Links ima super artikle nekad na akciji, ali i dalje stoje kao jedan od najskupljih dućana u HR, zato najmanja violina u galaksiji svira za njih i njihovu maržu

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 20:44 (DarthMarkus).
9 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

1000kn skoro razlika izmedu linksa i ovog ducana 

https://www.alzashop.com/asus-geforce-gtx-1080ti-founders-edition-d4798685.htm?o=3

eto, ajmo sad, caseking smeraci imaju 200 kn skuplju karticu, fuj 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Nisi shvatio, pogledaj cijenu u Futuri/Linksu i usporedi sa ADM-om.

I da, ciganlija na kubik.

P.S. Links ima super artikle nekad na akciji, ali i dalje stoje kao jedan od najskupljih dućana u HR, zato najmanja violina u galaksiji svira za njih i njihovu maržu

ma ok, sve to stoji, ali ADM ima razlicite cijene za razlicite nacine placanja, dok je kod Links jedinstvena cijena za bilo koji nacin placanja

svaki ducan ima svoje prednosti i mane, stvar je osobne preferencije i usluge koju dobivas kao kupac za cijenu koju placas

razlike postoje cak i izmedu poslovnica pojedinih ducana, netko je bio spomenuo da je na Links tresnjevci mogao dobiti da proba sve miseve prije kupnje, dok to isto kupac u Osijeku nije mogao, na primjer, i onda ce ovaj iz osijeka normalno biti razocaran kupovinom, a ovaj iz zagreba ce biti zadovoljan 

13 godina

Iskreno, razlika dućana danas nema nikakvu ulogu budući da je manje više isti uvoznik ( akhm Msan).

Dakle artikl koji kupujem, svejedno gdje kupujem i gledam da platim što manje. Za ostalo me briga, osim načina plaćanja dakako.

Ono što je TURBO licemjerno od vas koji kao sad branite " Links " je kad neko posta u BUG oglasniku prenapuhanu "njihovu" cijenu, prvi ste u napadu kako cijene Linksa nisu mjerodavne.

Ne mislim na tebe, X3M.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 21:08 (DarthMarkus).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne vidim dobro sliku, ali nadam se da to nije 1262 eura... Frend FE modele nabavlja za 6600kn nove.

11 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Ne vidim dobro sliku, ali nadam se da to nije 1262 eura... Frend FE modele nabavlja za 6600kn nove.

to je 1262 franka, pa mozemo reci toliko i eura, slicne su cifre, kod nas su FE 850 eura, dvoumim se izmedju RE ili cekati Evgu ICX :)

16 godina
odjavljen

Wow... nema tog hlađenja koje vrijedi 440 eura povrh MSRP-a... za tu cifru si složiš custom vodu!

15 godina
neaktivan

Pozz jel ima netko mozda gtx 1070 hall of fame model ili zotac amp extre.(3 venta) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Wow... nema tog hlađenja koje vrijedi 440 eura povrh MSRP-a... za tu cifru si složiš custom vodu!

Za tu cifru složim custom vodeno, odem na janjetinu i promjenim ljetne gume

15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Frend? A preko Alza-e te izadje 6200kn i za 3 dana ti je na vratima...

16 godina
odjavljen
ansha kaže...
Tonči kaže...

Frend? A preko Alza-e te izadje 6200kn i za 3 dana ti je na vratima...

Sumnjam da ne zna to. Tu je neka priča o domaćoj garanciji i svašta nešto.

17 godina

Na Amazonu je soma kuna jeftinije nego u Linksu LOL

https://www.amazon.de/dp/B06XDDMPLQ

ili UK Amazon 1200 kn jeftinije

https://www.amazon.co.uk/dp/B06XDDMPLQ

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 7:40 (NEW_MAN).
17 godina
NEW_MAN kaže...

Na Amazonu je soma kuna jeftinije nego u Linksu LOL

https://www.amazon.de/dp/B06XDDMPLQ

ili UK Amazon 1200 kn jeftinije

https://www.amazon.co.uk/dp/B06XDDMPLQ

say whaaat? 

5200kn za mene :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 14:13 (nixass).
16 godina

Lupi ti screen sa zahvalom za kupovinu, ovo je nothing spešl! 

origin: mrxa
17 godina

mogo bi ju prodat ovdje, i jos zaradit :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice