Grafička kartica problem

poruka: 16
|
čitano: 6.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Grafička kartica problem

Imam frenda koji ima komp i laptop. Na laptopu mu slika treperi neka dva sata pa onda normalno radi, a komp mu prikazuje zelenkastu boju na monitoru! Sto mu je ciniti???

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grafička kartica problem

Servis,ili neka uloži u novu opremu.

Imam neki filing da tvoj frendi koristi neki {#}škart.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Grafička kartica problem
Tony1999 kaže...

Imam frenda koji ima komp i laptop. Na laptopu mu slika treperi neka dva sata pa onda normalno radi, a komp mu prikazuje zelenkastu boju na monitoru! Sto mu je ciniti???

Za laptop neznam , no za problem s kompom - nek proba s drugim kablom za monitor ili stavit druge drivere ! Moguce da je i monitor problem ! Ako moze nek proba stavit drugi monitor !

Music As A Weapon !!
14 godina
Haf932 kaže...
Tony1999 kaže...

Za laptop neznam , no za problem s kompom - nek proba s drugim kablom za monitor ili stavit druge drivere ! Moguce da je i monitor problem ! Ako moze nek proba stavit drugi monitor !

Ma na kompu je probo i drugi monitor i grafičku, a za laptop kaže da nnormalno radi kad se "zagrije".

komp mu je star nekoliko godina (4,5,6 možda i više). Ima: 512 mb ram, intel pentium 3,0 ghz i neku nvidia grafičku 32 ili 64 mb.

Laptop je ja mislim HP.

Toni
14 godina
Grafička kartica problem

nek se netko javi plizzzz.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička kartica problem

Stavi ako možeš screenove kak to izgleda..
Zelena boja ak je preko cijelog ekrana može jednostavno biti problem u postavkama boja unutar windowsa (a nije problem u postavkama boja monitora jer kažeš da je probao na dva monitora komp.

Ak nije to reinstaliraj drivere za grafiku.

A ak opet ostane, onda je GPU.

Za laptop ne znam, al s obzirom da prestane, vrlo vjerojatno je sofware-ski problem, ali ponavljam, ne znam. Dakle također pokušati drivere reinstalirati, i konačno, čak i windows, jer to riješi onda sve moguće probleme bilo kakve software-ske greške.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tipkalo kaže...

Stavi ako možeš screenove kak to izgleda..
Zelena boja ak je preko cijelog ekrana može jednostavno biti problem u postavkama boja unutar windowsa (a nije problem u postavkama boja monitora jer kažeš da je probao na dva monitora komp.

Ak nije to reinstaliraj drivere za grafiku.

A ak opet ostane, onda je GPU.

Za laptop ne znam, al s obzirom da prestane, vrlo vjerojatno je sofware-ski problem, ali ponavljam, ne znam. Dakle također pokušati drivere reinstalirati, i konačno, čak i windows, jer to riješi onda sve moguće probleme bilo kakve software-ske greške.

Da, ali na kompu on uopće nema drivere. A ovo šta sam napiso da je probo s drugim monitorom to je on bio probo sa starom grafičkom karticom

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 14:22 (Tony1999).
13 godina
Grafička kartica problem

Što se tiče PC-a, lako je moguće da je do monitora ili kabla. Vjerovatno ne prikazuje jednu boju pa je sve zelenakasto...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grafička kartica problem

Ok, ovo u vezi laptopa je rješeno (odno ga je na servis, reko je da su mu rekli da mu je crko ekran). A za komp cu ja za vikend otici do njega i probati s drugim monitorom i vidjet za driver za grafičku

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grafička kartica problem

pozz forumaši treba mi hitan odgovor.Kupio sam novu grafičku karticu ASUS RADEON HD 5450 na matičnu http://www.asrock.com/mb/intel/conroe1333-d667%20r1.0/.I dešava se da ja normalno stavim grafičku krticu a ona ne pokrene sliku sa grafi. nego sa integrirane.Ne znam koji je problem.Molim ako neko zna koji je problem da mi kaže i usput ovu grafičku sam kupio najobičniju nije za gaming i ne mislim ni jednu igricu igrat nego internet,filmove....Hvala na odgovorima unaprijed.Pomoć!!

There is one thing play hard.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 11:39 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grafička kartica problem

Trebao bi pogledati postavke u biosu.

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
14 godina
CPU kaže...

pozz forumaši treba mi hitan odgovor.Kupio sam novu grafičku karticu ASUS RADEON HD 5450 na matičnu http://www.asrock.com/mb/intel/conroe1333-d667%20r1.0/.I dešava se da ja normalno stavim grafičku krticu a ona ne pokrene sliku sa grafi. nego sa integrirane.Ne znam koji je problem.Molim ako neko zna koji je problem da mi kaže i usput ovu grafičku sam kupio najobičniju nije za gaming i ne mislim ni jednu igricu igrat nego internet,filmove....Hvala na odgovorima unaprijed.Pomoć!!

U biosu isključi integriranu grafičku :)

Z1 Compact kontakt: evilmage007@gmail.com skype evilmage007
12 godina
Grafička kartica problem

ok probam pa javim!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grafička kartica problem

neće, ne znam, šta je, koji je problem.Napajanje ovdje piše minimalno 450W a ja imam 420W spire atx.Jel možda u tome stvar?Ili je prestar utor za grafičku?A sad sam prijateljevu stavio ATI Radeon X1600 PRO 256Mb Power Color i isti tren kad san je stavio normalno mi je sliku upalila preko grafičke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 12:03 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CPU kaže...

neće, ne znam, šta je, koji je problem.Napajanje ovdje piše minimalno 450W a ja imam 420W spire atx.Jel možda u tome stvar?Ili je prestar utor za grafičku?A sad sam prijateljevu stavio ATI Radeon X1600 PRO 256Mb Power Color i isti tren kad san je stavio normalno mi je sliku upalila preko grafičke.

Probaj tu grafu na frendovom PCu,napajanje nebih smjelo biti problem jer ta kartica stvarno malo vuče.

Z1 Compact kontakt: evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan
Grafička kartica problem

Mislim da nije do utora. Napajanje mi se cini jako lose. Napajanje vjerovatno ima 350w realne snage. Racunalo je dosta slabo i staro tako da se ne isplati kupovati novo napajanje.

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice