Gainward GeForce GTX 770 Phantom 4GB
91,4%
evo te krasno!
LP
A kakve koristi, kad su mi (skoro) zakljucali Voltage i Power limit
Gainward GeForce GTX 770 Phantom 4GB
91,4%
evo te krasno!
LP
A kakve koristi, kad su mi (skoro) zakljucali Voltage i Power limit
hvala svima! brzo se to popunjava, budem i napravio ljestvicu kao sto sam obecao davne 1763!lp
CyberDeamonVz-Gainward GeForce GTX 770,Phantom,Asic 91.4%
study_freak-MSI GTX 760 OC Gaming,Asic 80.3%
Strm-Sapphire HD7770, Vapor X,Asic 76.1%
....
neznam, nisam to nikad radio mogao bi cim naucim kako, a i sumnjam da si treci! strm strasan si!
!lp
neznam, nisam to nikad radio mogao bi cim naucim kako, a i sumnjam da si treci! strm strasan si!
!lp
Nisam mislio tako To je bio primjer jer sam gledao na svoj post pa sam okolo njih vidio ova dva, to je bio primjer...
Meni je na mojoj ocitalo 80.1
Evo da se ukratko i ja javim u ovoj temi. Iz mog iskustva što je manji ASIC imao sam bolje OC rezultate što mi se i čini logički jer manji ASIC quality daje veći voltage leakage. No, veći ASIC definitivno daje bolje rezultate kod hlađenja.
Evo na primjer moja dva Titana na poslu, oba su identični ASUS modeli, jedan 72% ASIC, a drugi 97%. Ovaj s 97% ASIC je hladniji za 8 stupnjeva (nisu u SLI, samo rendam 3D s njima, tako da su dosta udaljeni i definitivno nije do protoka zraka).
Što se tiče moje Gainward GTX 780 Phantom kod kuće, ima ASIC 94,3% ali nisam još ništa pokušavao s njom :) još je štedim. Mogu samo reći da je super cool i tiha :)
E i pozz Stjepanj, ja sam ti prodao Gigabyte 660 OC btw :)
Evo da se ukratko i ja javim u ovoj temi. Iz mog iskustva što je manji ASIC imao sam bolje OC rezultate što mi se i čini logički jer manji ASIC quality daje veći voltage leakage. No, veći ASIC definitivno daje bolje rezultate kod hlađenja.
Evo na primjer moja dva Titana na poslu, oba su identični ASUS modeli, jedan 72% ASIC, a drugi 97%. Ovaj s 97% ASIC je hladniji za 8 stupnjeva (nisu u SLI, samo rendam 3D s njima, tako da su dosta udaljeni i definitivno nije do protoka zraka).
Što se tiče moje Gainward GTX 780 Phantom kod kuće, ima ASIC 94,3% ali nisam još ništa pokušavao s njom :) još je štedim. Mogu samo reći da je super cool i tiha :)
E i pozz Stjepanj, ja sam ti prodao Gigabyte 660 OC btw :)
tx bro!steta sto se nisi zajebo pa poslao nekaj drugo
!
tx bro!steta sto se nisi zajebo pa poslao nekaj drugo
!
Haha :) razmišljam si o GTX 780TI za po doma pa nikad neznaš ;D možda budem slao GTX780
Neispravan link.
Palit 770
94.4
Koji napon u load-u?
Palit 770
94.4
Koji napon u load-u?
i mene zanima?
Koji napon u load-u?
1.2
Asus gtx 770 ASIC Quality: 85.8%
standardno visoko za gtx770
mali medo, a ne čitanje kvalitete...
skinem s početnog linka v. 07.7, očita 89,5%
naravno klik na update, veli ima nova verzija, da ju skinem, i eto ti 0.7.8 a rezultat - 75,9%
mali medo, a ne čitanje kvalitete...
skinem s početnog linka v. 07.7, očita 89,5%
naravno klik na update, veli ima nova verzija, da ju skinem, i eto ti 0.7.8 a rezultat - 75,9%
neznam, prvi glas...