Lijep pozdrav ne razumijem se bas previse u komponente pa me zanima jeli normalno da mi je gpu u igrama na 80 stupnjeva to mi se dogadja u batman arkham knight postavke automatske gta v postavke na max the crew postavke na max btf4 postavke na max u ostalim igrama normalno radi brinem se da ne pregori ugl ne prelazi 80 stupnjeva to je max a pri 75 stupnjeva mi se kuleri pale na 50 posto no to nije dosta pa ja stavim na 80 posto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijep pozdrav ne razumijem se bas previse u komponente pa me zanima jeli normalno da mi je gpu u igrama na 80 stupnjeva to mi se dogadja u batman arkham knight postavke automatske gta v postavke na max the crew postavke na max btf4 postavke na max u ostalim igrama normalno radi brinem se da ne pregori ugl ne prelazi 80 stupnjeva to je max a pri 75 stupnjeva mi se kuleri pale na 50 posto no to nije dosta pa ja stavim na 80 posto
Ma to je ok temperatura jest da je malo povišena pokušaj zamjeniti thermlanu pastu stavi neku kvalitetniju
Kuzis nije mi jasno an ac unity koja kji je bas zahtjevan project cars i black ops 3 cod advanced warfare ma bilo koja druga igra meni radi ok do neki 60 stupnjeva samo kod ovih brije posteno pokusat u to sta si mi rekao radi se o ovakvom modelu http://prntscr.com/chyp3l hladjenje bi trebalo biti ok no bili se isplatilo kupiti novo hladjenje za nju molim preporuku
Koristiš li msi afterburner Jel gledaš koliko je iskorištena grafička na pojedinim igrama.Jel ti je uvjek zakucana na 95-99% na svim naslovima.I skreno ne znam kakve su nvdie grijalice.Pokusaj sa pastom no ne obećavam ti da ćeš puno skinuti temperaturu.Toliko od mene.
Ako ti je vsync iskljucen ukljuci ga
ma tu i tamo upalim msi afterburner no iskoristenost max 70 posto jer mi je los procesor fx 4100 clocko sam ga na 4.4gh no i dalje bostoji bottenlock vsync mi je uvik iskljucen