Cijene Radeon 58xx kartica

poruka: 334
|
čitano: 46.967
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Cijene Radeon 58xx kartica
stoncin3 kaže...

Mrgud hmm da ispada da si potpuno u pravu ti ne ja. Ali ipak ako dobijem karticu ispasti ću budala kao što je jedan drugi lega s foruma reko jučer ovdje u temi i bit će mi po volji. Budala sam što sam dopustio da me izvozaju od 12.10 do 30.10 a da sam uplatio grafu. Dok je meni po volje šta sam dobio kako jeftinije par stotina kuna i zauzvrat za prvo ovdje navedeno i par novih igara da se oni 'ISKUPE'.

Tko zna koliko si ti jeftinije prosao sa toliko smsanja, zvanja i slicnoga...

Uostalom, samo zivci vrijede vise od tih par stotina kuna. Bar meni...

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

selo veselo ljudovi ah haha šta da kažem evo ovo je sve offtopic pa bih uljudno, kulturno, lijepo zamolio da se ne vraćate više na ovaj offtopic ja prvi ne postam više o ovoj svojoj 'idili'Smijeh

Javi kako je to prošlo sutra...

17 godina
dery kaže...

E drago dijete vrati se malo kroz vrijeme pa se sjeti koliko je koštala 4850x2,4870x2,gtx295,podsjetit ću te kad su izašle točno dvostruko nego single ćip inaćica

Nego šta je ova hd5970 ako nije dupla 5870 oli ti ga 5870x2 objasni mi to malo bolje.

Kako god... upao mi u oci samo onaj dio da ce biti preko 5, budi siguran da nece, na to se to i odnosilo!

16 godina
Luka kaže...
dery kaže...

E drago dijete vrati se malo kroz vrijeme pa se sjeti koliko je koštala 4850x2,4870x2,gtx295,podsjetit ću te kad su izašle točno dvostruko nego single ćip inaćica

Nego šta je ova hd5970 ako nije dupla 5870 oli ti ga 5870x2 objasni mi to malo bolje.

Kako god... upao mi u oci samo onaj dio da ce biti preko 5, budi siguran da nece, na to se to i odnosilo!

Ne trebaš se podsječat kakve su cijene bile prije možeš i sada vidit da su x2 ćip grafe više nego dvostruko skuplje od single ćip grafa pa je odatle  zaključak o cijeni ove hd5970.  Btw: grafa izlazi na tržište krajem studenog Belji se

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 11:22 (dery).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice