Cijene Radeon 58xx kartica

poruka: 334
|
čitano: 46.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Cijene Radeon 58xx kartica
stoncin3 kaže...

Ako ništa drugo se čovjek javi na mob?Neodlučan Ma gledaj sad mi javio da nije stigao do Istre jer zapeo u Zadru. Lol Piše dalje da dečki šalju sutra ujutro HpExpressom?

Zna san da će tako nešto reč.Neznan bi li se smija ili plaka.PlačNeodlučanSmijeh

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 20:03 (dery).
16 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Ako ništa drugo se čovjek javi na mob?Neodlučan Ma gledaj sad mi javio da nije stigao do Istre jer zapeo u Zadru. Lol Piše dalje da dečki šalju sutra ujutro HpExpressom? Dao Bog da i to doživim subotu kad ću ju imati i još za čekanje par novih sprženih igrica za PC? Živi bili pa vidjeli!!!Iznenađen

Kako ti pise da decki salju, ako ti se javio na mob ?

Inace, to su muljaze sto oni rade. Samo je pitanje kada ce puknuti i kome nece moci isporuciti robu.

17 godina
protjeran

Ma javio mi je porukom na mob i ja njemu odgNamigiva

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Ma javio mi je porukom na mob i ja njemu odgNamigiva

Lol. Koje su to igre bez granica.

A sto nije onda on poslao hpekspresom iz Zadra, nego je sada vuce nazad u Zagreb, pa ce je sutra slati, da bi kao slucajno pred vikend ti decki otisli na bolovanje...

Aj' bas me zanima koji ce sutra biti izgovor.

17 godina
protjeran

Ma valjda je mislio na koju drugu grafičku ili što već? Ma ne da mi se na to ni mislit više, ali ova mi je zadnja. Jer ako ne dobijem u subotu nastupam JA!!! Hehe. Grafa ili vratite pare ili neš drugo za 1746KN! Imam dokaze da sam uplatio i što bih se živcirao. Tako je prošlo. Što mogu sad? Čekam još dan da sutra prođe i THATS IT!!!Neodlučan

15 godina
neaktivan

Ja je čekam već deset dana. Jučer je rekao da je prekjučer poslana. Danas sam išao u HP Ekspress i rekli su da mojoj pošiljci nema traga, ergo - nije ni poslana.

Tražim refundaciju poslije, javit ću vam kako je prošlo. 

Nadam se samo da ću moći vidjeti tih svojih 1746kn uskoro.

Baš sam googlao za gor info, da vidim ima li još tko moj problem i našao ovu temu...

Ako ništa drugo, napravit ćemo tužbu. Viče

16 godina
Sharkaat kaže...

Ja je čekam već deset dana. Jučer je rekao da je prekjučer poslana. Danas sam išao u HP Ekspress i rekli su da mojoj pošiljci nema traga, ergo - nije ni poslana.

Baš sam googlao za gor info, da vidim ima li još tko moj problem i našao ovu temu...

mislim dase nmoze tuziti za toliki iznos

15 godina
neaktivan

Ček, hoćeš reći da netko može ukrasti novac, tj. izvesti prevaru na uplatu po ponudi i proći nekažnjeno? Čisto sumnjam. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 15:29 (Sharkaat).
16 godina
Sharkaat kaže...

Ček, hoćeš reći da netko može ukrasti novac, tj. izvesti prevaru na uplatu po ponudi i proći nekažnjeno? Čisto sumnjam. ;)

nazalost,i neki ljudi to koriste

17 godina
Sharkaat kaže...

Nažalost, neke "firme" su dobro od toga živjele, preveslaju hrpu ljudi za vrijednost do 1000€ i onda firma propadne/nestane. Također, za takve se iznose ne isplati tužiti, jer će sud uglavnom odbiti takve slučajeve.

Čuo sam već takvih priča. A i da se zbirno tuži, takvi sigurno na "sebe" nemaju zapisano ni love ni nekretnina/pokretnina pa im se može samo puhat u leđa, da se pristojno izrazim.

15 godina
neaktivan

Uvijek mi ostaje opcija susreta u živo. 

16 godina
odjavljen
zzz kaže...

Mozes ti tuziti samo nema vajde od toga... Puno novca, vremena i zivaca se izgubi dok se dobije (mada onda dolazi natezanje s isplatom), a to da ce doci na los glas, a to ih najmanje brine, jer ocito para nemaju, a i nisu nesto poznati.

Treba otici tamo sa palicama, docekati ga i dok ne isplati pare ili da nesto u hardware-u ne odlaziti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 15:48 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ma valjda je mislio na koju drugu grafičku ili što već? Ma ne da mi se na to ni mislit više, ali ova mi je zadnja. Jer ako ne dobijem u subotu nastupam JA!!! Hehe. Grafa ili vratite pare ili neš drugo za 1746KN! Imam dokaze da sam uplatio i što bih se živcirao. Tako je prošlo. Što mogu sad? Čekam još dan da sutra prođe i THATS IT!!!Neodlučan

ti od 12.10 cekas svoju graficku?

okkkk

ja sam eventualno warcraft cekao 14 dana iz protisa...

nisu me nazvali niti o uplati niti isporuci, ali vise sad ne kupujem kod njih... ali da cekam 2k kuna 20 dana... Lol

potpis :D
16 godina
Mrgud Veliki kaže...
zzz kaže...

Mozes ti tuziti samo nema vajde od toga... Puno novca, vremena i zivaca se izgubi dok se dobije (mada onda dolazi natezanje s isplatom), a to da ce doci na los glas, a to ih najmanje brine, jer ocito para nemaju, a i nisu nesto poznati.

Treba otici tamo sa palicama, docekati ga i dok ne isplati pare ili da nesto u hardware-u ne odlaziti.

uleti tamo i zapljeni nesto te vrijednosti

15 godina
neaktivan

Postoji samo pitanje što se uopće nalazi na tim adresama koje su navedene kao adrese firme.

16 godina

Ova nova hd5970 bi mogla oborit sve rekorde po cijeni svih grafa u povijesti,predviđam preko 5000 kuna cijenu.Šta ekipa misli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dery kaže...

Ova nova hd5970 bi mogla oborit sve rekorde po cijeni svih grafa u povijesti,predviđam preko 5000 kuna cijenu.Šta ekipa misli.

wtf

16 godina
zzz kaže...
dery kaže...

wtf

E nego koliko bi po tebi morala bit cijena ako hd 5870 košta 2900 kn,a ova je dupla ta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 17:00 (dery).
16 godina
dery kaže...
zzz kaže...
dery kaže...

wtf

E nego koliko bi po tebi morala bit cijena ako hd 5870 košta 2900 kn,a ova je dupla ta.

onoliko koliko ce ta kartica gostati za 2 ili 3 godine

imam love ali nisam lud toliko platiti za grafu

17 godina
dery kaže...
zzz kaže...
dery kaže...

wtf

43 godine a razmisljas kao dijete! Ako je duplo jace,  ne mora biti duplo skuplje! A i nije dupla!!! ...Izmedu ostalog, dok izade 5970, 5870 ce se srusiti cijena a i proci ce jos neko vrijeme i do tada ce i nVidia svoje plasirati...

Znaci ti si iznimka koja potvrduje pravilo, sa godinama se postaje mudriji! ;D

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 17:08 (Luka).
17 godina
protjeran
Sharkaat kaže...

Zadnja vijest: "Otisla je. Sutra je kod vas" sa poruke na mob? Znači sutra ujutro jer HP express dostavlja pon-sub od 7-16h!!! Ako ne idem za Zg i tražim robu na ruke. U pon imam slobodno pa se mogu zaletit u Zg? Nadam se da neće bit potrebno?Plač

17 godina

http://en.expreview.com/2009/10/30/radeon-hd-5970-seen-in-all-its-might.html

KOLIKA JE!

5-6 kila kuna će trebat za to čudo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 17:53 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgleda da će biti nešto od povrata novca. Javim vam se čim vidim što je bilo. Nekako imam osjećaj da oni nisu vele tih kartica uzeli pa da zbog toga muljaju :(

16 godina
Luka kaže...
dery kaže...
zzz kaže...
dery kaže...

wtf

43 godine a razmisljas kao dijete! Ako je duplo jace,  ne mora biti duplo skuplje! A i nije dupla!!! ...Izmedu ostalog, dok izade 5970, 5870 ce se srusiti cijena a i proci ce jos neko vrijeme i do tada ce i nVidia svoje plasirati...

Znaci ti si iznimka koja potvrduje pravilo, sa godinama se postaje mudriji! ;D

E drago dijete vrati se malo kroz vrijeme pa se sjeti koliko je koštala 4850x2,4870x2,gtx295,podsjetit ću te kad su izašle točno dvostruko nego single ćip inaćica

Nego šta je ova hd5970 ako nije dupla 5870 oli ti ga 5870x2 objasni mi to malo bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 18:50 (dery).
17 godina
protjeran
Sharkaat kaže...

Izgleda da će biti nešto od povrata novca. Javim vam se čim vidim što je bilo. Nekako imam osjećaj da oni nisu vele tih kartica uzeli pa da zbog toga muljaju :(

Hehe i meni se čini da od "izgubljene kartice" neće niš bit...Belji se Sad me zvao tip, sav brižan i pažljiv da mi neš reče i kazao on da se vratio s puta sad u firmu i da je provjerio, a danas smo se čuli sms-om da je provjerio kako su 4 isporuke kod njega pa i moja ujutro obavljene. Čak mi je dao i broj pošiljke kod HP expressa da mogu sjutra nazvat HP ex.!Cool Tako mi se čini da je zbilja problem u dostupnosti robe kod njih bio 1. problem kod mene što i iljepo objašnjeno stoji na samom web pageu od Gor (fuc****) info, zatim raskid ugovora sa dobavljačem nekim AGIT poštom koji dostavi u roku 2 dana samo ne ostavi robu u mom poštanskom uredu kad mene nema doma nego lijepo vrati u Zg, 2. problem kod mene jer me stvarno nije bilo kod kuće i 3. problem kod mene je da sad mogu čekat možda do ponedjeljka jer HP express subotom ne dostavlja u mala mjesta nego u mene do Rijeke pa se zaletim tamo s posla malo ujutro kad nazovem da je stigla roba. A zbog toga je i zvao taj "Goran" hmm-Gor Info vlasnik pretpostavljam po imenu firme i dotičnoga! Ma brini ti samo nek je nema sjutra!Viče

16 godina
odjavljen

Ma vozaju vas kao malu djecu...

Mogao je problem izbiti samo u tome da su dobili previse narudzbi i uplata za tu grafu, a u medjuvremenu je nabavna cijena za tu grafu porasla, a na nasem 'trzistu' nije bilo dovoljno kartica za sve po navedenoj cijeni...

Mada gore kod njih stoji ista cijena za tu grafu, valjda da nove nakace.

No, tada se ne vozaju ljudi 20 dana, vec se to lijepo kaze i ponudi vracanje novca/nadoplata ili ponudi neki drugi hardware za te novce.

Ovo sto oni rade... Mislim, znam ja sto oni rade, samo ne kuzim takve ljude.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 19:13 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Mrgud hmm da ispada da si potpuno u pravu ti ne ja. Ali ipak ako dobijem karticu ispasti ću budala kao što je jedan drugi lega s foruma reko jučer ovdje u temi i bit će mi po volji. Budala sam što sam dopustio da me izvozaju od 12.10 do 30.10 a da sam uplatio grafu. Dok je meni po volje šta sam dobio kako jeftinije par stotina kuna i zauzvrat za prvo ovdje navedeno i par novih igara da se oni 'ISKUPE'.

16 godina
stoncin3 kaže...

Mrgud hmm da ispada da si potpuno u pravu ti ne ja. Ali ipak ako dobijem karticu ispasti ću budala kao što je jedan drugi lega s foruma reko jučer ovdje u temi i bit će mi po volji. Budala sam što sam dopustio da me izvozaju od 12.10 do 30.10 a da sam uplatio grafu. Dok je meni po volje šta sam dobio kako jeftinije par stotina kuna i zauzvrat za prvo ovdje navedeno i par novih igara da se oni 'ISKUPE'.

Tek kad je budeš imao u rukama onda reci da si prošao jeftinije,ali na takav način ako je uopče dobiješ ispada skuplje.

Edit:pošto je ovo van teme otvori novu temu ako ne dobiješ grafu sa naslovom:prevara u gor info

ako je dobiješ onda opet otvori temu:test hd 5850

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 19:50 (dery).
15 godina
neaktivan
dery kaže...
stoncin3 kaže...

Tek kad je budeš imao u rukama onda reci da si prošao jeftinije,ali na takav način ako je uopče dobiješ ispada skuplje.

Točno to. Stari užas koliko me ovo živaca koštalo...samo da ja dobijem novce natrag i onda mogu pjevat borbene... :(

17 godina
protjeran

selo veselo ljudovi ah haha šta da kažem evo ovo je sve offtopic pa bih uljudno, kulturno, lijepo zamolio da se ne vraćate više na ovaj offtopic ja prvi ne postam više o ovoj svojoj 'idili'Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice