ATI Radeon 4770 V.S XFX GTS 250
- poruka: 77
- |
- čitano: 15.551
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
odi na hd4870 i nnečeš požalit
Moj glas ide XFX GTS 250. Mislim da je za nijansu brža od ATI 4770 jer ATI ima samo 128 bitnu sabirnicu pa ne može skroz iskoristiti 512 DDR 5. Ako može prijedlog? Po meni je još uvijek najisplativija kupnja ATI 4850.
Ja sam za HD 4870 TOXIC
monitor ne mislim mijenjat ,ali maticnu i proc da ovu godinu budem jos mijenjao to ..
znaci onda da uzimam gainward gts 250 512 mb ddr 3 iz vemila?.
Ajde ne spamaj zaredom, nego trk u Ve-mil
znaci onda da uzimam gainward gts 250 512 mb ddr 3 iz vemila?.
mah ne isplati mi se uzimat 4870 za 300 kuna vise to cu rade stavit u đep i sparat za novu maticnu i proc . a monitor i opet novu grafu cu kupit sljedecu godinu. a gts cu ici pogledati u ve-mil dal imaju .
I sta da mi drug uzme, gtx260 ili 4870 toxic, obrazlozite...
Ako je gtx 260 (216 SP) onda nek nju uzme,a ako nije onda nek uzme hd 4870 toxic.
Što se tiče 4870 kartica favoriti su mi Gainward Golden sample ili Sapphire Toxic (zbog jako dobrog hlađenja)
Što se tiče 4870 kartica favoriti su mi Gainward Golden sample ili Sapphire Toxic (zbog jako dobrog hlađenja)
Koji je razlog da je ATI Radeon 4870 TOXIC od GTX 260, kad TOXIC ima bucan hladnjak, a GTX ima bolje performanse, a on planira grafu za igre i za PS, a ima stariji monitor onaj debeli, dakle koja mu je bolja od te dvije a monitor je 16 incha.... Pa sad odlucite...
16 incha.... Pa sad odlucite...
Koji je razlog da je ATI Radeon 4870 TOXIC od GTX 260, kad TOXIC ima bucan hladnjak, a GTX ima bolje performanse, a on planira grafu za igre i za PS, a ima stariji monitor onaj debeli, dakle koja mu je bolja od te dvije a monitor je 16 incha.... Pa sad odlucite...
Znaci kazete da je ta TOXIC bolja od GTX-ice sa 192 corea, a je li bolja Toxic od GTXice sa 216 corea...
Znaci kazete da je ta TOXIC bolja od GTX-ice sa 192 corea, a je li bolja Toxic od GTXice sa 216 corea...
Ma kupi bilo koju, razlike su minorne, a i kako je već gore rečeno nema šanse da primjetiš razliku na tako maloj rezoluciji.....
Odluka je pala, nismo mogli jucer jer jos nismo znali, a kupit cemo XFX GF GTX 260 216 corea 896MB DDR3 + Far Cry 2 = 1589 Kn
Uhhh pa još malo i možete za te novce uzet HD 4890
Odluka je pala, nismo mogli jucer jer jos nismo znali, a kupit cemo XFX GF GTX 260 216 corea 896MB DDR3 + Far Cry 2 = 1589 Kn
Pa koju onda da uzmemo ako hoce on da igra na takvoj rezi....
GTS250.
A ako jednog dana dođe do boljeg monitora? Ja bih predložio 4870 ili 4890 pa kad ubode novi monitor neće mu biti žao što je uzeo bolju grafu?
A ako jednog dana dođe do boljeg monitora? Ja bih predložio 4870 ili 4890 pa kad ubode novi monitor neće mu biti žao što je uzeo bolju grafu?
Veliko šteta. Bit će mu žao kad jednog dana doživi užitak igranja na većem monitoru i još k tome u soraund zvuku, razlika je drastična. Ovaj njegov će mu biti ko tepsija.
Veliko šteta. Bit će mu žao kad jednog dana doživi užitak igranja na većem monitoru i još k tome u soraund zvuku, razlika je drastična. Ovaj njegov će mu biti ko tepsija.