Heheheheh tu sam Vas čekao.....znao sam da bude nadobudnih bez temelja :D
pogledajte cijeli review ako želite.....ovo je test referentne Gigabyte GTX 260 SO, sa taktovima 680/1500/2500, moja je trenutno na 750/1590/2740 još jednom napominjem defoltni primjercima je jezgra na 575MHz a memorija na 2000MHz pogledajte review, zbrojite 2 i 2 i bude vam došlo do mozga
cheers
Nema dileme - ovog puta Nvidija
bas sam pregledavo gtx 460 recenzije jer nesto kombinram kad mi je ovo zapelo za oko i malo me iznenadilo
znaci radi se o testiranju GTX460 s prakticki najnovijim driverima dok su slabiji/stariji modeli uzeti u testiranje kao kontrolna skupina
jedino logicko objasnjenje je da je ATI ocito tokom vremena izmuzao puno vise iz svojih drivera jer u trenutku lansiranja 5xxx i prvih recenzija omjer nije bio ni priblizno ovakav
takodjer je zanimljivo iako GTX260 (gtx275)iako ima i vise nego dupli bandwith u odnosu na HD5770 a atijev model skoro da ima ili ima bolji MIN FPS-a i pad na vecim rezama?!?
ocito je nova arhitektura u nekim stvarima puno jaca - registri, cache, kompresija...
btw kad bolje razmislim oduvijek je vrijedilo pravilo da se vise isplati kupovat novu seriju klasu ispod nego staru klasu iznad
p.s. kartice se oduvijek usporedjuju na tvornickim taktovima a ne nekakvim hipotetskim mogucim taktovima iako su jedna i druga dobri clockeri