AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 537.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: AMD Vega
DarthMarkus kaže...

Imam je već ohoho. Aourus...Nažalost peaka na 2025, ali sam zadovoljan.

To ti je ok, hrpa ih peaka ispod 2ghz, tu vec dusa boli...

13 godina
ansha kaže...
DarthMarkus kaže...

Imam je već ohoho. Aourus...Nažalost peaka na 2025, ali sam zadovoljan.

To ti je ok, hrpa ih peaka ispod 2ghz, tu vec dusa boli...

Imao dvije 1080-tke prije nje, pa mi nikako dosta...hehe

13 godina
protjeran
AMD Vega

Dobro kad dolazi u nase ducane Vega 56?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Dobro kad dolazi u nase ducane Vega 56?

kad razvijene zemlje budu imale dovoljno na lageru 

16 godina
AMD Vega

Danas počinje prodaja vege 56. Caseking 509 €, znači nereferentni modeli će biti slične cijene nereferentnih gtx1080 

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
dery kaže...

Danas počinje prodaja vege 56. Caseking 509 €, znači nereferentni modeli će biti slične cijene nereferentnih gtx1080 

It is always darkest just before the dawn.
17 godina

Radi stupidnog majnanja su kartice debelo preskupe i opce nema smisla kupovat bilo kaj. Graficka mi je u banani i trebam novu ali radije se ne budem igral na kompu nego da dajem 500 eura.

EDIT:

Evo gledam 1070 isto napuhnili cijene da granice sa 1080. Nisu normalni i nadam se da bude taj mining balon skoro puknul da sve te graficke izgube ne vrijednosti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 9:26 (NEW_MAN).
15 godina
protjeran
dery kaže...

Vrlo konkurentno pored gtx 1080 gaming x za 550€ sa alze...

13 godina
neaktivan
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
56-ice su na newegg-u bile 399$, na overclockers.uk i scan.uk su bile 380£, al naravno spominje se ducan koji je napucao cijenu za zadnjih par komada cisto da se moze srat po vegi, tuga i jad...
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
war3_tft kaže...
56-ice su na newegg-u bile 399$, na overclockers.uk i scan.uk su bile 380£, al naravno spominje se ducan koji je napucao cijenu za zadnjih par komada cisto da se moze srat po vegi, tuga i jad...

Kad je kupis po toj cijeni onda mozemo pricat o njoj kao realnoj... 

13 godina
protjeran
ansha kaže...

Ne kuzim u cem je problem, kartica je bilo na vise strana po najavljenoj cijeni, to sta one odu za 10 min je druga prica...

16 godina
neaktivan
AMD Vega

pa 400 eura je ok cijena posto je 1070 minimalno 450 eura

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

Do 3keka za 56-cu je cist fajn ali ide to jos dole dok64 ce bezobrazno ostat skupa jos sigurno 5,6mj tak jd bilo i sa 290x....neznatno brza od 290 a skplja bila skoro soma keka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 9:56 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Te kartice idu u prodaju i nema ih nigdi a cijena je takva jer ih nema. Vjerojatno ih ni ne bude jos mjesec dva jer fakin majneri kupuju kartice ko da su djabaleske.
12 godina
AMD Vega

Dakle da rezimiramo.

Imamo VEGU 64 koja se tuće sa GTX 1080 a košta kao GTX 1080TI.

Kupiti ili ne...hm... NAAAATTT!!!

Teški FAIL. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
AMD Vega

Ne kuzim kako je teski fail ako se prodaje po toj cijeni?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Kant kaže...

Ne kuzim kako je teski fail ako se prodaje po toj cijeni?

Zato jer košta kao jaća kartica od konkurencije.

17 godina
AMD Vega

preskupa za ono šta nudi :D da je izašla prije godinu dana bila bi puno ravnopravnije, ovako će nvidia odugovlačit s voltom (valjda se tako zove next) jer realno u amdu nemaju konkurencije ako ne popeglaju driverima malo situaciju. 

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

Mozda ve vama fail, ali AMD-u sigurno ne, jer koliko mogu proizvesto toliko i prodaju, po max cijeni...

Znaci kupci, tj. oni koji stvarno otvore novcanik i plate, su zadovoljni...

...a ti koji plate su AMD-u najvazniji

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
war3_tft kaže...
ansha kaže...

Ne kuzim u cem je problem, kartica je bilo na vise strana po najavljenoj cijeni, to sta one odu za 10 min je druga prica...

Ne mozes nista rec jer ne znas koliko ih je uopce prodano po toj cijeni, ta cijena je za ukras...

11 godina
neaktivan
AMD Vega

Rekoh prije nekoliko dana da ce past zainteresiranost za majnanjem jer je težina majnanja ethera drasticno porasla, jedino ako u kratkom roku cijena Ethera ne skoci na npr. 320€... i vidi vraga, vec je 320€.
Također neki su me prozvali da širim dezinformacije sa još dodatnim poskupljenjem GPU memorije. Eh da je bar dezinformacija... LINK

Tako da cijene GPUova još nece pasti nego ce i porasti. Tako da ako netko želi kupiti Vegu ili 1070, 1080, 1080ti u iducih par mj. sada mu je "bolje" nego za mjesec-dva

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 10:56 (D3lBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

Samo neka ETH raste, bit ce za grafe, i za par Vegi, neovisno o cijeni 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
A kak se moze znati da ih vise nije prodano po normalnoj cijeni od onih sa napuhanom cijenom?

Po mojoj logici za vosoku cijenu ide onaj manji dio koji ostane na kraju pa trgovci nabiju cijenu kad vec mogu.
15 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Rekoh prije nekoliko dana da ce past zainteresiranost za majnanjem jer je težina majnanja ethera drasticno porasla, jedino ako u kratkom roku cijena Ethera ne skoci na npr. 320€... i vidi vraga, vec je 320€.

Kakvih 320, oko 375 se vrti ETH.... I onako vise zaradjujem na zec-u sa 1080-kom nego sta se moze na eth s vegom..  

17 godina
Gledam oglasnik u austriji i u zadnjih tjedan dana se pojavilo vise od 20 oglasa gdi prodaju 1060 kartice a izmedu ostalog i par kanti s vise kartica za majnanje eth. Ekipa polako napusta biznis i ima 1060 6GB po 250 eura a kartica stara dva mjeseca. Mogel bi kupiti umjesto R9 280X.
250 eura za 1060 sa garancijom jos 22 mjeseca je ok?
11 godina
neaktivan
ansha kaže...
D3lBoy kaže...

Kakvih 320, oko 375 se vrti ETH.... I onako vise zaradjujem na zec-u sa 1080-kom nego sta se moze na eth s vegom..  

Nikad u povijesti nije došao do 375. Pricam o eurima ne dolarima.

NEW_MAN Da to je ok cijena, ako ima nekakvu garanciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 11:36 (D3lBoy).
17 godina
AMD Vega

Majnanje kriptovaluta je jos uvijek najisplativija investicija, osim ako se ne bavite drogom ili oruzjem... To bi mozda bilo isplativije, ali time se ne bavim pa ne znam... :)
:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D3lBoy kaže...
ansha kaže...
D3lBoy kaže...

Nikad u povijesti nije došao do 375. Pricam o eurima ne dolarima.

NEW_MAN Da to je ok cijena, ako ima nekakvu garanciju.

400 eura za 1070 je ok? Ima Palit GeForce GTX1070 Dual 8GB sa racunom i garancijom jos 14 mjeseci. 

11 godina
neaktivan

Naravno, kod nas neces naci bilo koju 1070 po toj cijeni. Imaš link tog oglasnika?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 11:56 (D3lBoy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice