AMD Serija 400 (Polaris)
- poruka: 9.707
- |
- čitano: 805.109
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas bios update negdje, nista joj ne znaci taj 6 pinski konektor za rx 470 mozes je clockati pristojno, ali na kraju vidi jel ti se isplati ulozeno/dobijeno
Sprjecava deranje slike i sl.
Ovako novi Tomb Raider benchmark testirao na 4k CF
3840 x 2160
Dakle max postavke hbao+ teselacija sve osim sto je AA bio na FXAA
min fps kojeg je racunalo zabiljezilo je 25, avg 54, max 103 fpsa
igrivo skroz
glupi msi afterburner mi nije spremio ssove..
btw cpu je na drugom testu bio zakucan na 100%
pa to je super
meni je mnml 40-ak avrg 65 max 115
Evo bas mi danas dosao AOC G2460PF freesync monitor. Instalirao drivere, u wattmanu upalio freesync, range prikazuje od 35 do 144 kako i treba. Procitao sam da bi u wattmanu trebalo frame rate target control stavit za 1 manje od max rangea kako bi freesync radio, znaci 143 u mom slucaju, tako sam i napravio i pokrenuo gejm za koji znam da ide preko 144 i evo lockalo je na tih 143, da li je to sve ili treba jos nesto podesiti?
tu smo negdje
bdw ventovi se zavrtili na full tokom benchanja
tu smo negdje
bdw ventovi se zavrtili na full tokom benchanja
meni nisu, meni je na automatic, no vrlo brzo su temp osle gore sto je je..
meni su bile na 65 skoro svaka
Dosli novi driveri 16.11.1
opet moramo benchat
Performance/Quality improvements and an AMD Crossfire™ profile is available for Rise of the Tomb Raider™

~60fps 1440p rx 470
Jel mozete snimit frametime graf, buduci da je kod 4mala uzasan min fps pa me zanima gdje oscilira?
Jel mozete snimit frametime graf, buduci da je kod 4mala uzasan min fps pa me zanima gdje oscilira?
taj min fps ti se dogada kod ucivatanja. dakle prvu sekundu
domination...
ja upravo uzeo preko instant gaminga za 49 eura infinity war legacy, ali samo zbog cod4 remastera
btw 25 gb ima samo multiplayer coda4 remastera i njega upravo skidam
i ako je suditi po ovim benchovima sa cfom cu pregaziti gtx 1080 i to ne s malim brojem slicica u sekudni :)
i zaboravio si 4k screen i nije malo bitan.
ako pogledas 1080p i 1440p fury x je ispod gtx 980ti i 1070 a na 4k iznad.. dakle 4gb hbm nije problem..a i gpu je ocigledno dovljno mocan
i ako je suditi po ovim benchovima sa cfom cu pregaziti gtx 1080 i to ne s malim brojem slicica u sekudni :)
Luci na aparatima

Za neko gazenje mislim da bi trebao imat 100 % skaliranje...
Sto se tice ovoga microstuttera, cudno mi je kako ti imas bolji min of njega...
I dajte usporedbe oc vs oc... A ne ko neke
Za neko gazenje mislim da bi trebao imat 100 % skaliranje...
Sto se tice ovoga microstuttera, cudno mi je kako ti imas bolji min of njega...
I dajte usporedbe oc vs oc... A ne ko neke
ja sam rekao dok imam ovo napajanje ne mislim se igrati s OC-om a i s obzirom na CF ne mislim kartice ocat za gaming niti malo... jednostavno me ne zanima...
a izmedu ostalog sutra popodne ce biti i infinite instaliran s moje strane, danas cu biti na cod 4 remasteru :)
btw. od 5 razlicitih pokretanja dobiti ces 5 razlicitih min fpsa
Da ali kod njega su na svima...Zato me zanima...Uostalom me zanima frame pacing, pa kad stignes hit us