Kaj se dogodilo sa famoznim urlikanjem kak je Polaris power effiecient ovo je tak osrednje , čekal sam nereferente 480 taj nitro pogotovo ali ovo je meni osobno razočaravajuće i te temp su mi smiješne 75°C kod igranja nemoj me batje pa svoju 380 koja nije naravno isti kalibar mogu silovati na sve moguce nacine i nije niti blizu 70°C kod igranja i još k tome je nečujna , šteta baš sam se veselil ovome
Manje vise dobili smo grafu performansi izmedju 390/390X sa potrosnjom 380 kartice i zagrijavanja, to je napredak kad se tako gleda i to vise nego osjetan. A sto se tice temperatura, sapphire se previse fura na tisinu ventova, bas gledam svoju max OC dodje na 72*C a ventovi kuliraju 50%, stavim na 55-59% (60% se tek cuje) padne temperatura ispod 70
pa i ne baš, koliko vidim po testovima 480 nitro ima problema sa zagrijavanjem i to za 10-ak stupnjeva više od 380, što je mene osobno ohladilo jer sam se nadao grafi koja će držati 65 stupnjeva kao i 380 na maksimalnih 50% ventova, a ovo je 10 stupnjeva više, pretpostavljam i glasnije
što im se dogodi, majku mu poljubim, pa saphire je čak i 390-ku uspijevao ohladiti bolje od ove