AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 632.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
AMD Radeon R9 300 Series

Kaj furi Nano ima samo u linksu za kupiti? ono samo 5700kn kupis gtx980Ti i jos ti ostane novaca!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

tolko sam ja x platio lol koja cijena

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Pa rekli su iz AMD-a da bude ista cijena ko i Fury X, zašto se čudite.... Ili su nešto u međuvremenu nešto mijenjali oko cijena a da ne znam za to....

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Radeon R9 300 Series

Ja sam vec poceo debelo zanemarivati amd-ove kartice onda znas do kud je doslo...kad nemas konkurentan proizvod cijenom, perfomansama i kvalitetom ubrzano propadas...pasti u godini dana s skoro 40% udjela na trzistu na sad vec skoro 15% je ravno za crnu kroniku!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

aj odi spat

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: AMD Radeon R9 300 Series
Stjepanj kaže...

Kaj furi Nano ima samo u linksu za kupiti? ono samo 5700kn kupis gtx980Ti i jos ti ostane novaca!

Dobro števa, kaj glumiš ti bez grafičke, misliš da si pametniji od nas ostalih

Nego, ni vrag da buš išel u crveni tabor, kad znaš da je zelenija boja ljepša

13 godina
protjeran
Ma kakav crvendač, to je izgleda izumrla vrsta:p
14 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Kupovina ovisi za što vam hardware treba ,rendering,gaming..da se mene pita za gaming ,uzeo bi r9 380 CF (cca 3200-3600kn) ,koji je jeftini od 980 najmanje 1000-1500 kn ovisno o izvedbi a od fury-a i vise ,a rezlutate mi daje iste ili bolje.

lp

0 5 hvala 0
13 godina
Naguljizov kaže...

Kupovina ovisi za što vam hardware treba ,rendering,gaming..da se mene pita za gaming ,uzeo bi r9 380 CF (cca 3200-3600kn) ,koji je jeftini od 980 najmanje 1000-1500 kn ovisno o izvedbi a od fury-a i vise ,a rezlutate mi daje iste ili bolje.

lp

Sreća naša pa se tebe ne pita...

11 godina
protjeran
AMD Radeon R9 300 Series

meni na 380 4gb ventilatori uvik rade na laganbo kartica se grije užasno.... mora san u AB stavljat custom fan cntrl... 

EDIT:

Stavia san 20% - 30*C....... 100%-60*C temp su oko 55 kad radi na 100% 

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 17:13 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zamisli sta bi se desilo da auto vrtis stalno u crvenom i ne spustas ga... Tako je i s fanovima! Pregaraju!
11 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Zamisli sta bi se desilo da auto vrtis stalno u crvenom i ne spustas ga... Tako je i s fanovima! Pregaraju!

Radi na 90% 3 sata dnevno....  Oće umrit? 

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
12 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Uskoro.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Du_Jo_Cro kaže...
Stjepanj kaže...

Radi na 90% 3 sata dnevno....  Oće umrit? 

Oće oće, ko i Stjepkova želja za clockanjem i zajebavanjem .

13 godina
protjeran
AMD Radeon R9 300 Series

gle ja ozbiljno govorim covjeku vi se zajebavate, niti jedan vent/motor nije predviden da radi cijelo vrijeme na 100% jer mu se vijek trajanja drasticno smanjuje...stovise cak je lako i izracunati ako znas maximalne radne sate istog!lp

edit. jednom prilikom covjek iz MSI-a je rekao/napisao da ventovi na grafickim karticama od Msi-a nisu industrijski, koji bez problema mogu vrtiti godinama na 100% vec jeftini potrosacki! dokaz tome je tona umrlih ventilatora nakon 2-3mj pri 100rpm-a kod foldanja ili nedaj boze rudarenja! (no to sam vec par puta ponovio)lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 20:37 (Stjepanj).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

a tvoj konkretan protuargument boldanog teksta je?? (osim sto je na razini vrticke dobi), da ce ti vent na gpu trajati isto dok radi na prosjecnih 35% i 100%?

Neces od njega nikad dobit argument. Nazvat ce te idiotom, glupanom, neznalicom, al ti argument nece dat.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...
Naguljizov kaže...

lp

Sreća naša pa se tebe ne pita...

Selo moje malo 

14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Zato postoji granacija koja kod amd traje cca 3 godine . Kupujem hardware da on mene sluzi a ne ja njega .

Kasnije ako i kad crkne, kad nemaju isti model za zamjenu, daju ti za istu cijenu, noviji model i opet dobro.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 8:48 (Naguljizov).
13 godina
Naguljizov kaže...

Zato postoji granacija koja kod amd traje cca 3 godine . Kupujem hardware da on mene sluzi a ne ja njega .

Kasnije ako i kad crkne, kad nemaju isti model za zamjenu, daju ti za istu cijenu, noviji model i opet dobro.

Zamjene ti grafu ako crknu ventovi? Nice

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Naguljizov kaže...

da. frendu su zamjenili grafu jer mu je poceo srotati vent - dobio skroz novu grafu!

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
LeftY_CRO kaže...

da. frendu su zamjenili grafu jer mu je poceo srotati vent - dobio skroz novu grafu!

Eh sad znam sta cu da uradim kad ostanem na mjesec dana garancije sa 7950 

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Naguljizov kaže...

Pa naravno ,ja sam ih tako zamjenuo 3 komada 280x i dobio nove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 21:23 (Naguljizov).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Meni ventilatori na odredjenon brzini pocinju proizvodit zvukove kao da struzu od nesto, ali samo na toj specificnoj brzini koja je nesrecom brzina kojom se vrte u vecini igara... Jeli to dovoljno da dobijem novu grafu, s obzirom da utjece na mene psihicki 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Meni ventilatori na odredjenon brzini pocinju proizvodit zvukove kao da struzu od nesto, ali samo na toj specificnoj brzini koja je nesrecom brzina kojom se vrte u vecini igara... Jeli to dovoljno da dobijem novu grafu, s obzirom da utjece na mene psihicki 

Mozes tuzit za dusevne boli, dignut koji milijun. 
Meni 25% jer sam ti to otkrio.

- Psiho246
11 godina
protjeran
AMD Radeon R9 300 Series

grafa je tu da je se gazi..... Ako ne radi sve na 100% prodaj pc....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Pa grafa radi na 100%, ali ventilatori ne rade na 100% nego na 20-50%.. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jonja kaže...

Pa to je to, vrisnuli ventovi vec :D

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series
Moj PC  
4 0 hvala 4
11 godina
protjeran
Jonja kaže...

50% ???????? 

15 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...
Jonja kaže...

50% ???????? 

Ne razumijem.

LoL acc THCJoshi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice