Sapphire Nitro Fury za 2865kn nije konkurentno u odnosu na najjeftiniju 1060 sa 3g jamstva, Giga 1060 od 2558kn? U najmanju ruku si trebao napisati da nije dovoljno konkurentno jer svakako je konkurentno, cca 300kn razlike. Tu zavisi koji tabor kupac preferira i odgovara li mu kupnja u Alzi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gtx 1060 muku muci da se poravna sa gtx 980 kada se gleda overall performance, a r9 fury je koplje iznad gtx 980 po snazi.
Gtx 1060 muku muci da se poravna sa gtx 980 kada se gleda overall performance, a r9 fury je koplje iznad gtx 980 po snazi.
ma jašta:
https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1060_Gaming_X/24.html
lp
Jača je Fury od 1060, pogotovo na višim rezolucijama ali da je još uvijek pre skupa, i je. Ali super grafa.
ma jašta:
https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1060_Gaming_X/24.html
lp
I sta je ovo 1 posto razlike? u vecini drugih testova je gtx 980 bolja najmanje 5 do 10 posto.
opce je poznato da brojke bas ne voli
Jedina mana fury nitro sa casekinga (2790kn sa dostavom) je što ima 2 godine garu, inače vrlo dobra kupnja.
Jedina mana fury nitro sa casekinga (2790kn sa dostavom) je što ima 2 godine garu, inače vrlo dobra kupnja.
Treba im poslati mail i pitati ih za to, jer sapphire daje 3 godine sad!
Treba im poslati mail i pitati ih za to, jer sapphire daje 3 godine sad!
Alzashop također daje dvije godine jamstva na ovu karticu, brzinskim guglanjem nisam naišao na podatak da su produžili jamstvo na tri godine, može li kakav izvor te informacije?
p.s. Koliko znam na Alzashop imas opciju 1god gare ekstra za dosta stvari. ;)

p.s. Koliko znam na Alzashop imas opciju 1god gare ekstra za dosta stvari. ;)
Točno, uz 38€ nadoplate, što mi baš i nije primamljivo, no da je ponuđeno - je.
Iako je dobra ponuda nebih kupio tu grafu da imam tolko para. 1060 ili 480 ce se vjerujem prodati sa dosta manjim gubitkom, jednom kad dodje Vega, a pocetak 2017. i nije tak daleko :/
Kolega, javi se Sapphire supportu kad dodje FURY. Mislim da su u Eu tada vec imali 3 god gare, pogotovo za high end.
Iako mislim da ces odma imati garu 3 g.

Što mislite o MSI R9 380 4GDDR5 GAMING?
Što mislite o MSI R9 380 4GDDR5 GAMING?
kupujes novo ili polovno i koja cijena
Poslao sam upit na caseking i na ocuk pa ćemo vidit šta kažu za garanciju.
novo u instaru 1877kn
novo u instaru 1877kn
Za tu cijenu nadjes dosta bolju RX 470 a ako vec hoces 380ku imas ih polovnih na sve strane sa 2+ godine gare iz radnji po 1300-1400
Odgovorili mi na mailove: na casekingu garancija za fury je 2 godine. Ocuk odgovor je bio da bi garancija trebala bit 3 godine ali da za svaki slučaj kontaktiram proizvođača (sapphire).
Inače, na alzi joj je cijena pala za još ~100kn u zadnjih par dana. Ako dosegne 2500kn, to bi bio no-brainer.
Ekipa,
evo mene nakon duuuugo na forumu.
Čisto me zanima vaše mišljenje. Pazario sam R9 Fury tri-x za 250 Eura s još godinu dana gare. Da li je to bila isplativa kupnja ili sam se preveslao?
Pozz
Dobra kupnja, inace neznam zasto ekipa prvo nesto kupi pa onda dolazi po savjete i misljenja
Govorim u svoje ime: zato što sam nestrpljiva budala, a i ukazala se naizgled dobra prilika. :)
Za Hrvatsku je to odlicna cijena
Nije u Hrvatskoj već u Njemačkoj i koliko mi frend kaže to je nak srednja cijena tu.
Pozz
Stisnu F11 na frapsu pa da vidim u B1 što bilježi. Znači full HD, teksture na ultra. ostalo na high, ssao i osnovni AA na DX 11 dobijem
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
82935, 1000000, 18, 145, 82.935
nisam ni skužio ovaj min u igri, uglavnom igra doslovno klizi. Kome se ovo igra sudeći po ovoj mapi sa 64 igrača i sobzirom da je još beta, nema se kaj razmišljati sa prastrim FX-om i osrednjom grafom.