A vidi picajzlu, sad nabraja igre bez RTa, pa kak to možeš igrati da tak lošom grafikom. Pa to su igre za AMD sirotinju
igram prvanstveno ono što mi se sviđa, a sviđa mi se taj tip igrica nebitno koju tehnologiju koriste, da imaju rt - uključio bi ga
u stalkeru sam koristio i fg od amd-a, potpuno mi nebitno jel amd ili nevidija, koristim ono što meni paše
da li volim eye candy - ofkors, da li se ponekad zanesem novim tehnologijama - ofkors, često se i zajebem
fg kao potencijal mi se sviđao, kad sam skužio da je 4× framegen ipak malo previše, bez problema sam to priznao
poserem se na nevidiju i njihovu lopovsku politiku i na onog muktaroša jensena u kožnjaku, ali grafe kupujem njihove jer mi trenutno - po mojem osobnom mišljenju - pružaju više onoga što tražim i što želim
da li mi je rt uvjet da bi nešto igrao - pa bio bi valjda budala da ne igram kingdom samo radi toga
ali da bi volio da su ga uključili, naravno da bih, dobrih stvari nikad dosta, a rt jest dobra stvar kad se dobro implementira