AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.925.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
KrpaZG kaže...

Normalno ce to radit i tako kako ti kazes, ali nekad je znalo bit problema sa starim driverima pa je pomogao driver sweeper!

Sigurno, samo danas ćim dođe neka beta svi odmah install i čudom eto 3 fps više...

Osobno nikada nisam instalirao ni jednu betu samo WHQL drivere i sve 5, tak je svejedno imao 65 ili 68 fps.

15 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

skines ovo : 

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

obrises te stare i samo stavis nove i to je to... najsigurnije je tako ja nemam problema zadnjih 3-4x od kad radim tako...

poz

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ma dosad sam gazio jedne preko drugih pa ću i odsada jer očito nema nikakve razlike, jedino ak baš primjetim da neš neštima onda ću isprobati tu metodu 'odstranjivanja'

hvala svima na odgovorima

:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav ekipa!

Kad brisete stare ati drivere dali je potrebno na pocetku brisanja oznacit Uninnstal Manager ili Express Uninstall ALL AMD Software ??

Pitam iz razloga jer sam ih ja dosada brisao preko ove druge opcije i svaki puta na sredini brisanja bi nestalo slike na ekranu i nebi se vise pojavila sve dok se ne restarta pc, pa ne znam dali je to normalno??

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skole07 kaže...

pozdrav ekipa!

Kad brisete stare ati drivere dali je potrebno na pocetku brisanja oznacit Uninnstal Manager ili Express Uninstall ALL AMD Software ??

Pitam iz razloga jer sam ih ja dosada brisao preko ove druge opcije i svaki puta na sredini brisanja bi nestalo slike na ekranu i nebi se vise pojavila sve dok se ne restarta pc, pa ne znam dali je to normalno??

pogledaj moj post 2 iznad tvoga...

14 godina
Skole07 kaže...

pozdrav ekipa!

Pa naravno kako nije to normalno, gazi jedne preko drugih a ako imaš problema nakon instalacije raznih beta onda driver sw. i novi install WHQL drivera i to je to bez puno pametovanja.

15 godina
neaktivan

Kada ce novi driveri, ima li kakvih novosti? Ne pamtim kada sam zadnje instalirao {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

Nije normalno, mada ne znam da li je do (de)instalacione procedure ili do nečega s tvojim Windowsom. Normalno je da nestane na trenutak, kada postojeći driver bude uklonjen, no Windows bi trebalo da ga brzo zameni neki svojim i da se slika vrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Nije normalno, mada ne znam da li je do (de)instalacione procedure ili do nečega s tvojim Windowsom. Normalno je da nestane na trenutak, kada postojeći driver bude uklonjen, no Windows bi trebalo da ga brzo zameni neki svojim i da se slika vrati.

da jer mi nije jasno do sada sam isao na express uninstall pa sam mislio da je zbog toga mozda sto slika trajno nestane... ali koliko vidim to se nebi trebalo dogadjati. ne znam sta mi je??

NightHawk
13 godina
neaktivan
Skole07 kaže...

pozdrav ekipa!

to se i meni par puta dogodilo cak i ima tu negdje moj post gdje sam tak i ja nesto pitala... i to od kad imam ovu graficku 7970 prije nikad nisam imala nikakvih problema s driverima...ali sad mi se to vec nije dogodilo zadnjih 5 puta, a jedino novo kaj sam napravila je da sam instalirala driver sweeper, i jednom sam preko toga zbrisala drivere, i od tad brisem normalno  sa Express Unistall All AMD Software bez da mi se zarcni slika i da moram restartat na pola brisanja komp... {#}  

13 godina
neaktivan

Je li se kome dogodilo da ne može doći do Catalyst Control Centre-a? Instalirao sam 13.3 beta da vidim hoće li biti razlike i nisam mogao naći CCC nigdje, pa sam vratio na 13.1 mislio sam možda ima neki problem, ali više nemam CCC nikako.

Zna li tko šta bi moglo bit?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
rapture686 kaže...

Je li se kome dogodilo da ne može doći do Catalyst Control Centre-a? Instalirao sam 13.3 beta da vidim hoće li biti razlike i nisam mogao naći CCC nigdje, pa sam vratio na 13.1 mislio sam možda ima neki problem, ali više nemam CCC nikako.

KLIK

13 godina
neaktivan

Napravit ću to kad dođem kući.

Hvala :)

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, evo imam novu grafu hd 7950 i hocu instalirat najnovije 13.3 beta drivere i sve prode dobro i na kraju kaze da je neki warning i pogledam log i kaze da je APP SDK fail kak to mogu popravit?

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 13:32 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ford eleanor kaže...

Novi Amd Catalyst 13x (12.101.2.1 April 16) 

Prvenstveno je bio namjenjen HD 7790 kartici,ali je modificiran da može podržavati više kartica

hvala bogu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mile 74 kaže...
rapture686 kaže...

KLIK

Samo da napišem da sam napravio ovo i radi sve kako treba, hvala još jednom.

Toni
16 godina
neaktivan

Kad ce vise ti 13.2? Da li netko prati ati forume/blogove/tviter izjave, kad bi se mogli ocekivati? 

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...

Kad ce vise ti 13.2? Da li netko prati ati forume/blogove/tviter izjave, kad bi se mogli ocekivati? 

Ne znam u kojem si ti mjesecu, ali nama je travanj/april - dakle trebali bi driveri 13.4, e sad jel će biti official 13.4 i 13.5 beta ili će 13.4 biti beta - to ćemo valjda znati idući tjedan.

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Zura kaže...

Ne znam u kojem si ti mjesecu, ali nama je travanj/april - dakle trebali bi driveri 13.4, e sad jel će biti official 13.4 i 13.5 beta ili će 13.4 biti beta - to ćemo valjda znati idući tjedan.

Cek malo, zar je vec proljece ? Stvarno moram vise izlaziti van. 

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan

Ne vidim ih na sluzbenim stranicama.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne ide ovo na moj komp, barem ne dok en izađu na službenoj stranici.

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...
rapture686 kaže...

Ne ide ovo na moj komp, barem ne dok en izađu na službenoj stranici.

Evo malo prije instalirao i sve radi super.Instalacija prošla uz zeleni logo na kraju

I jel ima kakve razlike u odnosu na stare drivere?

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koliko sam čuo, driver će na AMD-ovoj stranici biti sutra, zajedno sa predstavljanjem 7990.  {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Trebao bi i 13.5 beta izaci sutra koliko sam cuo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta ovi u ATI-u spavaju? 13.1 je oficijalan a 13.3 stoji vec dva mjeseca tako rec...

Sad citam 13.5 bi trebao izac. Ja nekuzim ATI sta toliko spava oko drivera...NVIDIA izbacuje stalno nesto, svaka igra je popracena novim driverima pobljšanim za tu igru...a ATI svake ljeve...đabe mi sve te moje 7xxx graficke kad bez drivera u nekim novijim igrama su za klinac...

Nek se posvete malo vise driverima:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan

Ja mislim da rade dobar posao s driverima, pa sjećaš se kad je 7xxx prvi put izašle, bile performanse neoćekivano loše i sa izlaskom 13.x velika poboljšanja, sjećam se da je na šrimjeru Skyrim-a bio porast sa oko 45 FPS-a na čak 70-ak.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
darkside, ja ne znam kaj ti oces? Ati je rekao da ce drivere izbacivati po potrebi a ne stancati ko na traci. To kaj nvidia stalno nesto izbacuje..pa izbacuje se i novi firefox svaki tjedan pa nema velikih koristi od toga osim samohvale i placebo efekta. A i cini mi se da ne znas kak i sto znaci numeracija atijevih drivera.
Hoces reci da su igre neigrive na tvojoj 7xxx? Nemoj me nasmijavat..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan

Mozda cfx jednostavno nije za sve korisnike...................

multi-gpu 4 live
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 10:03 (Leopard_st).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nixass kaže...
darkside, ja ne znam kaj ti oces? Ati je rekao da ce drivere izbacivati po potrebi a ne stancati ko na traci. To kaj nvidia stalno nesto izbacuje..pa izbacuje se i novi firefox svaki tjedan pa nema velikih koristi od toga osim samohvale i placebo efekta. A i cini mi se da ne znas kak i sto znaci numeracija atijevih drivera.
Hoces reci da su igre neigrive na tvojoj 7xxx? Nemoj me nasmijavat..

nisam rekao da su neigrive, al opet...trebali bi malo i popratit kakav izlazak igre, a ne po "Potrebi" na to sam rekao...Znam sta znaci numeracija ATI drivera...moji su zadnji 13.1 i radi sve realtivno dobro i kako bi trebalo, al recimo novi dead island riptide i jos par sitnijih igra i ne bas...mozd ai zbog samih igra al i mozda malo sredjeni driveri za njih bi pomogli..na to sam mislio..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina

Zar ne radi Nvidia vrlo slično kao sad AMD, samo uz drugačiju numeraciju? AMD je od početka godine imao ne zna se koliko objavljenih verzija, jedino što većina nije bila WHQL (i te onda nose oznaku 13.x beta y). Ako se ne varam, barem je tako bilo ranije, i dobar deo Nvidijinih releaseva je beta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 13:07 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice