slabo im pegla radi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli itko isprobao ove 13.3 beta 3 drivere?
ja sam i stabilniji su mi dosta od ostalih ...
i fino mi tera sve
Dobio sam 4 fps-ova u Far cryu 3 a u crysisu 3 2fps-a
Dobio sam 4 fps-ova u Far cryu 3 a u crysisu 3 2fps-a
dosta :)
stavis ove patche-ve nove za crysis 3 i to je to ..
IMAM GRAFU AMD 6570 PA MOZE TE LI MI RECI KAKVA JE ZA VAS TA GRAFICKA
Prije svega - PRESTANI VIKATI.
Grafa je srednja žalost i na njoj se nećeš baš naigrati.
Kad nema druge, dobra je, pogotovo ako je GDDR5 varijanta. Manje zahtevne i malo starije igre će raditi bez problema na visokim postavkama, a one zahtevne na sniženim, ali mislim da nema igre koja se ne može igrati na toj grafičkoj.
I da, pazi na Caps Lock.
Prije svega - PRESTANI VIKATI.
Grafa je srednja žalost i na njoj se nećeš baš naigrati.
Jel ti vidis da je on novi na forumu - jel ti palo na pamet da mozda nezna za to ! bas si ga ljepo docekao - sto se tice grafe ona bas i nije za gamenig - moze se ponesto odigrati ali sve u svemu nije bas nesto.
Pozz ljudi.
Koji su do sad se pokazali driveri dobri za ATI HD 6870 graficku.
Hvala.
Pozz ljudi.
Koji su do sad se pokazali driveri dobri za ATI HD 6870 graficku.
Hvala.
imam tu grafu i u biti sta god da stavis od ovih novih neces pogrijesit
ja bio mjesec na 13.1 a ev sad na zadnjim beta driverima,sve super radi uglavnom
mada sam nekako najvise bio zadovoljan sa 12.11 driverima
ali ovi novi mi bolje leze sa tomb raiderom sa ostalima mi GPU usage spadne na 55% sto nema logike ali et
pa po ovim svim komentarima ja sam igro tomb raider i crysis 3 na hight
Crysis 3 teško, ona spada u novije i zahtevnije, osim ako nije bilo u 1024*600. Ali, recimo, Dishonored, koji je jedna od bitnijih igara prošle godine, si mogao.
13.3. beta 3 ne prikazuje baš snijeg pod onim kučicama na nogama najbolje u bf3 a i još par stvari.
13.3. beta 3 ne prikazuje baš snijeg pod onim kučicama na nogama najbolje u bf3 a i još par stvari.
ja igram gotovo samo na caspianu pa nisam primjetio nikakve bugove heheh
Oprostite ako sam fulao temu, zanima me dal je moguce naci neki najnoviji bios za moju radeonku 3850 512 mb, posto vidim da na stranim forumima nesto pise da se moze, ima slika gdje je gpu clock 783mhz i default 720mhz, moj je 668mhz,dok je default clock kod mene 669,takoder memory kod mene 693, a kod tog lika je 1098 mhz, e sad mene zanima dali postoji bios za to ili ju trebam sam klokati? ako treba klokati znam kako, samo mi recite na kolko da stavim , koliko max ide
hvala, i ako sam fulao temu molim da se premjesti moj post
Oprostite ako sam fulao temu, zanima me dal je moguce naci neki najnoviji bios za moju radeonku 3850 512 mb, posto vidim da na stranim forumima nesto pise da se moze, ima slika gdje je gpu clock 783mhz i default 720mhz, moj je 668mhz,dok je default clock kod mene 669,takoder memory kod mene 693, a kod tog lika je 1098 mhz, e sad mene zanima dali postoji bios za to ili ju trebam sam klokati? ako treba klokati znam kako, samo mi recite na kolko da stavim , koliko max ide
hvala, i ako sam fulao temu molim da se premjesti moj post
Navedi točan naziv grafe(proizvođača) i ostalo
Gigabyte radeon hd 3850
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2868#ov
za klokanje imam msi afterburner
edit: skinuo sam neki bios za radeonku i program radeon bios editor, pa cu probat ovako slozit kako je gore, da probam ili cekam neki vas savjet?
Ima tko problema sa driverima za hd6770(xfx), meni zna usred odredjenih igrica(cry3, sniper ghost 2, bf3 multi) zatrokirat i doslovno se cuje ko da se graficka upali i ugasi i nakon 5-6 sek nastavi sve normalno? ovo mi se prvi put desava(pod garancijom je jos 16mj). I nije overclockana.
moguce da ti se ponovno pokrenu driveri uslijed neke greske? meni je to radila stara 5750 kad sam igrao quake 2 s berserker modom.
Reklamacija?
Reklamacija?
pa rade posudi od frenda grafu pa probaj kod sebe i obrnuto sve ce ti biti onda jasno... i ak ti grafa ne radi nevidim razloga zast bi ti se komp resetirao radi nje (stovise niti nemoze)? znaci mozda imas drugi problem a ne grafu!
Par članaka ovih dana o problemu kojeg su AMDu otkrili revieweri i čijem se rješavanju sad pristupa, konačno:
Teaser:
The second major concern for AMD CrossFire users occurs when you enable triple-monitor configurations with Eyefinity. In every single game we tested, even Skyrim, DiRT3 and Far Cry 3 that didn’t show major runt issues on single monitor resolutions, just about every other frame of the game was being dropped. Just like the runt frame issue we mentioned above, the Eyefinity drop problem basically means you are running your 5760x1080 configuration at the performance level of a single HD 7970 even though you have invested twice the money AND that other performance software (in-game tests, FRAPS) are telling you differently. The results are so bad in fact from the recorded video that the FCAT Perl scripts aren’t quite able to decipher them because it thinks it is a poor capture; we can assure you that is not the case.
As much as we told you the single card results continued to favor AMD’s Radeon HD 7970 GHz Edition, the CrossFire results here counter that. As a buyer of a high end graphics card that will cost you over $400, the assurance of being able to run a multi-GPU solution to improve performance were not just insinuated, but verbally given. At this point, it is fair to say that AMD is not living up to its promises.
kako stoje drajveri sa crysis-om 3 jel je izašla optimizacija ili se čeka poslije ove zadnje bete??
kako stoje drajveri sa crysis-om 3 jel je izašla optimizacija ili se čeka poslije ove zadnje bete??
Evo za 5-10min ti postam framove sa novim driverima ...
edit: Max postavke na mojoj konfi i za početak 30fps-a(toliko sam imao i na prijasnjim driverima nista vise)
antialiasing sa 4x (29fps) stavim na AA2x(32-33fps) , u zatvorenim prostorima oko 50-60fps-a ugl. nikakav pomak za sada da bi se sad bas osetilo..
cekat drivere posle ove bete ...
Koji su zadnji dobri driveri za 4850 da daju najbolje performanse ? Trenuno su gore 13.1 al nisam prezadovoljan.
Mislim da su 12.6 predzadnji driveri za HD4xxx seriju.
Evo ja stavio 13.3 beta drivere i malo mi se fps popravio u igrama. Prije je bio 13.1
2013-03-27 16:21:02 - SniperGhostWarrior2
Frames: 4134 - Time: 60000ms - Avg: 68.900 - Min: 56 - Max: 101
2013-03-29 15:56:37 - SniperGhostWarrior2
Frames: 4483 - Time: 60000ms - Avg: 74.717 - Min: 59 - Max: 107
1080x1024 Rezolucija.
2013-03-25 14:07:32 - SniperGhostWarrior2 ----- 13.1 driveri
Frames: 2175 - Time: 60000ms - Avg: 36.250 - Min: 32 - Max: 40
2013-03-29 17:05:45 - SniperGhostWarrior2 ----- 13.3 BETA driveri
Frames: 2526 - Time: 60000ms - Avg: 42.100 - Min: 36 - Max: 54
Odlicno, ja sam ih skinuo prije par dana, idemo sada probati