- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni 13.1 ili zadnji beta jednak fps u bf3
koji su najnoviji/najbolji driveri za Ati Mobility Radeon Hd 2600 Notebook card
e ljudi imam problem sa grafickom karticom ati radeon 9600/9550/x1050 series,ne znam koji driveri idu probo sam gotovo sve 10.2 ati catalyst driv nece da pasu izbacuje mi da zaustavim instalaciju il da idem na svoj rizik,probao sam od 8.5 do 9.3 kao radi al mi zapuca u igrici i moram da restartujem komp!moze li neko da pomogne ko ima ovaku karticu da znam koji tacno driveri idu za xp-sp3-driverpack solution?
e ljudi imam problem sa grafickom karticom ati radeon 9600/9550/x1050 series,ne znam koji driveri idu probo sam gotovo sve 10.2 ati catalyst driv nece da pasu izbacuje mi da zaustavim instalaciju il da idem na svoj rizik,probao sam od 8.5 do 9.3 kao radi al mi zapuca u igrici i moram da restartujem komp!moze li neko da pomogne ko ima ovaku karticu da znam koji tacno driveri idu za xp-sp3-driverpack solution?
Mislim da su 7.6, 7.7 ili 7.12 zadnji.
instalirao sam ja 10.2 al nemogu ni jednu igru da igram u tome je problem nadje mi on preko autodetectora driver 10.2 da je zadnji al dzabe,verzije od 9.4 do 9.12 nepasu 7.6-7.7 sam prob pre 20min radi al mi izbacuje na monitoru out of range ne znam kolko hz/khz ne znam vise sta da radim,na 7.12 neradi
Pa, 7.6 ili 7.7 bi morali raditi. Imao sam Radeona 9600pro.
Ovo out of range; postavisi monitor na nativnu rezoluciju i 60 Hz pa bi moralo raditi.
Ne znam koji je monitor, koje rezolucije i refresh podržava.
al ovo nije 9600 pro ovo ti je 9600/9550/x1050 series jel mu isti djavo a?monitor je lg lcd l1753s u properties sam stavio 1024/768 60hz jel treba nesto da se namesta u catalystu?
podrzava do 1280/1024-max hz mogu da stavim do 75
Nešto kao 9600/9550/x1050 series ne postoji. Tako generički driver prepoznaje kartice Radeon 9550 (obična i SE), 9600 (obična, pro, XT), x550, x600, x650 i integriranu x1050.
Ako je monitor LCD onda mora raditi na najvećoj rezoluciji koju može i s barem 60 Hz.
trenutno su 7.9 evo sad cu da vratim na 7.7 pa cu da ti kazem sta se desava kad instaliram ove 7 ver drivere u device menager mi pise 9600 series i kazi mi koji direct podrzava graficka kad da instaliram pre instalacije drivera il posle?
trenutno su 7.9 evo sad cu da vratim na 7.7 pa cu da ti kazem sta se desava kad instaliram ove 7 ver drivere u device menager mi pise 9600 series i kazi mi koji direct podrzava graficka kad da instaliram pre instalacije drivera il posle?
Ako ti ne proradi ništa od navedenog ja kada sam imao 9600 na laptopu i x800 na desktopu korisito sam Omega drivere i bio jako zadovoljan:
http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=3:windows-xp-2k&Itemid=65
Ja na 9800Pro imam 9.3 i dobro rade. "Out of range" grešku sam viđao kad neka igra promaši mogućnosti monitora. Na primer, Mirror's Edge mi se periodično prekonfiguriše na 1600*1200, što moj monitor ne može da izvede; rešenje u tom konkretnom slučaju je promena cfg fajla same igre.
Treba ti DirectX 9.0c. R300 arhitektura ne podržava sve njegove mogućnosti, ali igre iz tog perioda (koje rade na tim karticama) generalno zahtevaju tu verziju D3D biblioteka.
pojma nemam probao sam ove omega drivere opet zabod neverujem,ne znam sta bi jos moglo da se proba.
Ivan-Tomor jel znate nesto vi o ovome, imam ove omega ver rade za sad jel ima neka ver da je zadnja na bazi ovih drivera,valjda znate bolje od mene?
Sorry, davno sam ja to koristio, znam samo de je verzija koju sam ja bio koristio bila bazirana na 8.x Catalystima.
koji direct da instaliram za ovu graf 9.0c il 9.0b?
koji direct da instaliram za ovu graf 9.0c il 9.0b?
Skini dxwebsetup i instaliraj.
skino sam directx9.0c a oni omega driveri opet poceli da baguju u igrama,pa sam trazio opet po forumima i skonto da je pravi ati catalyst 6.4-6.6 zadnji za 9600 izgleda da su 7.6-7.7 menjali nesto za agp i nece da podrzi dobro ovi za sad rade nije pravio nikakav problem
hoce li ti novi driveri ''????
su ovi zadnji? 13.3 beta 3/19/2013
jedno pitanje nabrzinu
kad instalirate nanovije driver da li uninstalirate stare ili samo pustite instalaciju novih bez micanja starih drver? ako ih uninstalirate, da li ih samo uninstalirate iz control panela ili koristite još nešto?
Unistaliraj u control panelu, pa skini driver sweeper i sa njim jos ostatke ocisti pa onda nove drivere bubni
jedno pitanje nabrzinu
kad instalirate nanovije driver da li uninstalirate stare ili samo pustite instalaciju novih bez micanja starih drver? ako ih uninstalirate, da li ih samo uninstalirate iz control panela ili koristite još nešto?
Ja u zadnje vrijeme samo instaliram preko starih i nemam nikakvih problema !
ja također vec 6mj samo gazim jedne preko drugih, nikakvih problema.
Unistaliraj u control panelu, pa skini driver sweeper i sa njim jos ostatke ocisti pa onda nove drivere bubni
Nikada nisam tako radio, već kako kolege kažu jedne preko drugih i godinama nemam nikakvih problema.
Normalno ce to radit i tako kako ti kazes, ali nekad je znalo bit problema sa starim driverima pa je pomogao driver sweeper!