AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.918.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst132BetaDriver.aspx

13.2 BETA 4

"Improves performance in the Crysis 3 Multi-Player Beta by up to 50% when 4x and 8x MSAA are enabled"

Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
goldi kaže...

13.2 BETA 4

"Improves performance in the Crysis 3 Multi-Player Beta by up to 50% when 4x and 8x MSAA are enabled"

Skidam drive javim rezultate večeras

Work hard play harder
12 godina
Instaliro nove drivere i izgubio sam 4-5 fps u igrama...
Work hard play harder
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
goldi kaže...

13.2 BETA 4

Odlicni driveri. Preporodio sam se u Crysis-u 3.

17 godina
Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.pcgameshardware.de/Crysis-3-PC-235317/Tests/Crysis-3-Beta-Test-Catalyst-132-Beta-4-1046819/

Driveri testirani cak preko 40% povecnja performansi sa 4xMSAA

Moguce je da ce biti losiji rezultati u drugim igrama jer je ovo beta driver namjenjen za Crysis3 tako da onaj ko ne igra crysis 3 ne treba ni da ih instalira dok ne izadju sluzbeni driveri.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
uglavnom vezano uz moj post u vezi najnovijih drivera prije mi je bacalo gresku sad je sve ok da samo objasnim kako sam to instaliro odnosi se na karticu hd 5770 :9 uglavnom maknuo sam sluzbene driver e proskeniro sa tune up utilitiesom ispravio sve greske maknuo sam drivere za gaficku od windowsa napravio restart kompa od windowsa su se driveri ponovo instalirali skinuo ispocetka sluzbene drivere najnovije instalirao i sada sve radi ko po loju :)) tako ako bude nekome trebalo :)
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

imao sam 13.1 i bilo sve ok,onda sam probao 13.2 isto ok i sad se vratim na 13.1 i problem sa gpu-z i open cl bug

zbog čega se to pojavljuje,zna netko kako da riješim,nema baš korisnih info. na internetu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

imao sam 13.1 i bilo sve ok,onda sam probao 13.2 isto ok i sad se vratim na 13.1 i problem sa gpu-z i open cl bug

zbog čega se to pojavljuje,zna netko kako da riješim,nema baš korisnih info. na internetu

Imao isti problem, sve dok nisam detaljno obrisao drivere i instalirao nove ponovo. Koristi Driver Sweeper i ovo da obrises, zatim instaliraj nove.

17 godina
odjavljen
Almin94 kaže...
M4X kaže...

Imao isti problem, sve dok nisam detaljno obrisao drivere i instalirao nove ponovo. Koristi Driver Sweeper i ovo da obrises, zatim instaliraj nove.

ma jesam,dva puta se zajeb**** sa driver sweeperom....uvijek problem a pazi već sam ih imao i bilo je sve ok

malo sam igrao bf3,nije me izbacilo

15 godina

Imam pitanje.. Malo sam se igrao u Catalyst Control Centru pa me zanima dal su ove postavke dobro namještene.. dal treba nešto promjenit možda? hvala

PES.. FM..
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 14:44 (soja).
15 godina

Ovak ja imam

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
soja kaže...

Imam pitanje.. Malo sam se igrao u Catalyst Control Centru pa me zanima dal su ove postavke dobro namještene.. dal treba nešto promjenit možda? hvala

Te postavke su u fazonu "Kad se ku*čimo, ku*čimo se do kraja!", nisam siguran znaš li šta svaka od tih opcija radi?

Ako ti igre rade dobro, onda ok, ali mislim da ćeš imati problema sa performansama. Par napomena:

• morphological filtering koristim samo kad su mi performanse preniske za običan AA, jer malo zamulja teksture i "nagriza" tekst; ako ga želiš zato što zaglađuje i ivice unutar delimično providnih tekstura, kako se često rade žičane ograde, bolje izaberi Adaptive multisampling umesto običnog;
  • 8xAA je generalno dosta zahtevno, za uporediv kvalitet slike, a performanse gotovo kao kod 4xAA, izaberi 4xEQ; 
  • Texture Filtering Quality slobodno ostavi Standard, mada je između toga i High ne vidim razliku, ni u prikazu ni u performansama;
  • VSync - ovo treba da je isključeno, osim ako u igri inače konstantno guraš 60+fps, u suprotnom zna uneti štekanje gde ga inače nema; Triple Buffering popravlja situaciju, ali se može forceati samo na OpenGL aplikacije (za DX možeš koristiti D3D Overrider, ali to zna izazvati probleme, jer je DX po tom pitanju zeznutiji od OpenGLa);
  • Tessellation Mode slobodno ostavi na AMD Optimized; ja sam za Crysis 2 čak spuštao na 32x, što mi je na određenim mestima fino popravljalo framerate, a prikaz je i dalje bio dobar.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 16:26 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan

Šta preporučate?

Trenutno sam na 11.7 verziji drivera i sve radi OK, isplati li mi se stavljat najnoviju verziju i koliko unaprijeđenje bih mogao očekivati.

GPU- HD 6850

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wuk19 kaže...

Šta preporučate?

Trenutno sam na 11.7 verziji drivera i sve radi OK, isplati li mi se stavljat najnoviju verziju i koliko unaprijeđenje bih mogao očekivati.

GPU- HD 6850

Hvala

Naravno da trebaš, dapače moraš, staviti neki puno noviji driver. 12.10 ili noviji.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
13 godina
neaktivan

Najbolji driveri za radeon hd 6470m su ....

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma ovi 13.1 su uzas ni CCC ne mogu otvorit ,plus problemi dok sam instaliro samo -.-'

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Wuk19 kaže...

Šta preporučate?

GPU- HD 6850

Hvala

Naravno da trebaš, dapače moraš, staviti neki puno noviji driver. 12.10 ili noviji.

Iskreno nemam naviku dirati drivere ako sve radi OK, osobno mi nema smisla mijenjati drivere za povećanje od recimo 2-5 FPS-a u igrama. 

Morat ću benchati da vidim razliku.

13 godina
psihoroba kaže...

ma ovi 13.1 su uzas ni CCC ne mogu otvorit ,plus problemi dok sam instaliro samo -.-'

Za sve koji nakon instalacije drivera, ne mogu otvoriti/pokrenuti CCC!!!

Dakle driver je već instaliran a CCC se neda otvoriti. Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera i kad dođete do opcija "Install" i ispod nje "Uninstall", kliknite na "Uninstall" i driver će se obrisati (uninstalirati).  Kad to završi onda kliknite na Local Disk (C), obrišite AMD folder i restartajte komp. Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera i kad ga extrakta kliknite na "Cancel" i "Yes", dakle prekidate instalaciju drivera

Kliknite na Local Disk (C)/ AMD/ Support/ 13.1 - folder od drivera (u ovom slučaju  13.1 driver)/ Config/ i pronađite "InstallManager" - otvorite ga u Notpedu i pri dnu stranice pronađite "WorkaroundInstall=false". Promjenite to da piše "WorkaroundInstall=true", i spremite (save). Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera (obećavam da je ovo zadnji put), instalirajte ga do kraja i restartajte komp. Sada bi trebali moći pokrenuti CCC.

Možda se čini komplicirano, ali ustvari je vrlo jednostavno i sve bi trebalo biti gotovo za 15-tak minuta.  Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 10:12 (Mile 74).
15 godina

De mi reci onaj zuti upitnik na kraju instalacije jel to neki problem sto mi javlja?
I to prilikom instalacije drivera:  13.1 i sad 13.2 beta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Već je jedan kolega odgovorio na to pitanje i to na ovoj stranici. Pa da ponovim još jednom za sve one koji imaju sumnji: Ne, to nije problem i možete se sami uvjeriti tako što će te kliknuti na taj log upozorenja te vidjeti da se sve uspješno instaliralo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Također imam problema sa neotvaranjem ccc menia s 13.1 driverima...probat ču nanovo ih instalirati ka što je gore spomenuto.

13 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
protjeran

ja imam ove isntalirane i nikakvih problema sa njima - grafa klokana do ibera!

PR0MATRAC
14 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

De mi reci onaj zuti upitnik na kraju instalacije jel to neki problem sto mi javlja?
I to prilikom instalacije drivera:  13.1 i sad 13.2 beta 

Meni se taj upitnik javlja ima par mjeseci.

15 godina
Leopard_st kaže...

Pa esi iša kod dotura? {#}

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 18:58 (zeko73).
14 godina
neaktivan
zeko73 kaže...
Leopard_st kaže...

Veli doktor da je obicna prehlada.{#}

15 godina
Leopard_st kaže...
zeko73 kaže...
Leopard_st kaže...

Veli doktor da je obicna prehlada.{#}

Traži i drugo mišljenje, znaš kakvi su današnji doktori. {#}

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
M4X kaže...

Samo da javim, imao sam isti problem, još prije vas, probao driver sweeper, on obriše filove, ali ne sve i nakon resetiranja, kad treba dignut winse mi baci bsod i tako u nedogled može vrtit, probao sam u safe modu obrisat, al neda, jednostavno nemogu obrisat u potpunosti drivere, tako da sam bio prisiljen preko tako pola izbrisanih drivera instalirat nove (naravno u safe modu), kako bi mi komp opće dizao winse, očaj ovi par zadnjih drivera, još mi se nikad nije dogodilo da mi zbog drivera baca bsod, u buduče počinjem tražit drivere koji rade bez problema, a ne koji daju bolje performanse... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 23:02 (1BIT).
17 godina
odjavljen
1BIT kaže...
Almin94 kaže...
M4X kaže...

Samo da javim, imao sam isti problem, još prije vas, probao driver sweeper, on obriše filove, ali ne sve i nakon resetiranja, kad treba dignut winse mi baci bsod i tako u nedogled može vrtit, probao sam u safe modu obrisat, al neda, jednostavno nemogu obrisat u potpunosti drivere, tako da sam bio prisiljen preko tako pola izbrisanih drivera instalirat nove (naravno u safe modu), kako bi mi komp opće dizao winse, očaj ovi par zadnjih drivera, još mi se nikad nije dogodilo da mi zbog drivera baca bsod, u buduče počinjem tražit drivere koji rade bez problema, a ne koji daju bolje performanse... {#}

sa novom betom nema više open cl buga kod gpu-z,sad je opet sve dobro

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice