http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst132BetaDriver.aspx
13.2 BETA 4
"Improves performance in the Crysis 3 Multi-Player Beta by up to 50% when 4x and 8x MSAA are enabled"
13.2 BETA 4
"Improves performance in the Crysis 3 Multi-Player Beta by up to 50% when 4x and 8x MSAA are enabled"
13.2 BETA 4
Skidam drive javim rezultate večeras
13.2 BETA 4
Odlicni driveri. Preporodio sam se u Crysis-u 3.
13.1 3DMark11 Moj PC -> P3905 -> http://www.3dmark.com/3dm11/5607129
13.2 beta4 -> P3868 -> http://www.3dmark.com/3dm11/5771608?key=_-7ZtirL3QKsxGPoFOwIng
http://www.pcgameshardware.de/Crysis-3-PC-235317/Tests/Crysis-3-Beta-Test-Catalyst-132-Beta-4-1046819/
Driveri testirani cak preko 40% povecnja performansi sa 4xMSAA
Moguce je da ce biti losiji rezultati u drugim igrama jer je ovo beta driver namjenjen za Crysis3 tako da onaj ko ne igra crysis 3 ne treba ni da ih instalira dok ne izadju sluzbeni driveri.
imao sam 13.1 i bilo sve ok,onda sam probao 13.2 isto ok i sad se vratim na 13.1 i problem sa gpu-z i open cl bug
zbog čega se to pojavljuje,zna netko kako da riješim,nema baš korisnih info. na internetu
Imao isti problem, sve dok nisam detaljno obrisao drivere i instalirao nove ponovo. Koristi Driver Sweeper i ovo da obrises, zatim instaliraj nove.
imao sam 13.1 i bilo sve ok,onda sam probao 13.2 isto ok i sad se vratim na 13.1 i problem sa gpu-z i open cl bug
zbog čega se to pojavljuje,zna netko kako da riješim,nema baš korisnih info. na internetu
Imao isti problem, sve dok nisam detaljno obrisao drivere i instalirao nove ponovo. Koristi Driver Sweeper i ovo da obrises, zatim instaliraj nove.
ma jesam,dva puta se zajeb**** sa driver sweeperom....uvijek problem a pazi već sam ih imao i bilo je sve ok
malo sam igrao bf3,nije me izbacilo
Imam pitanje.. Malo sam se igrao u Catalyst Control Centru pa me zanima dal su ove postavke dobro namještene.. dal treba nešto promjenit možda? hvala
Te postavke su u fazonu "Kad se ku*čimo, ku*čimo se do kraja!", nisam siguran znaš li šta svaka od tih opcija radi?
Ako ti igre rade dobro, onda ok, ali mislim da ćeš imati problema sa performansama. Par napomena:
Šta preporučate?
Trenutno sam na 11.7 verziji drivera i sve radi OK, isplati li mi se stavljat najnoviju verziju i koliko unaprijeđenje bih mogao očekivati.
GPU- HD 6850
Hvala
Šta preporučate?
Trenutno sam na 11.7 verziji drivera i sve radi OK, isplati li mi se stavljat najnoviju verziju i koliko unaprijeđenje bih mogao očekivati.
GPU- HD 6850
Hvala
Naravno da trebaš, dapače moraš, staviti neki puno noviji driver. 12.10 ili noviji.
Najbolji driveri za radeon hd 6470m su ....
ma ovi 13.1 su uzas ni CCC ne mogu otvorit ,plus problemi dok sam instaliro samo -.-'
Šta preporučate?
GPU- HD 6850
Hvala
Naravno da trebaš, dapače moraš, staviti neki puno noviji driver. 12.10 ili noviji.
Iskreno nemam naviku dirati drivere ako sve radi OK, osobno mi nema smisla mijenjati drivere za povećanje od recimo 2-5 FPS-a u igrama.
Morat ću benchati da vidim razliku.
ma ovi 13.1 su uzas ni CCC ne mogu otvorit ,plus problemi dok sam instaliro samo -.-'
Za sve koji nakon instalacije drivera, ne mogu otvoriti/pokrenuti CCC!!!
Dakle driver je već instaliran a CCC se neda otvoriti. Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera i kad dođete do opcija "Install" i ispod nje "Uninstall", kliknite na "Uninstall" i driver će se obrisati (uninstalirati). Kad to završi onda kliknite na Local Disk (C), obrišite AMD folder i restartajte komp. Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera i kad ga extrakta kliknite na "Cancel" i "Yes", dakle prekidate instalaciju drivera.
Kliknite na Local Disk (C)/ AMD/ Support/ 13.1 - folder od drivera (u ovom slučaju 13.1 driver)/ Config/ i pronađite "InstallManager" - otvorite ga u Notpedu i pri dnu stranice pronađite "WorkaroundInstall=false". Promjenite to da piše "WorkaroundInstall=true", i spremite (save). Ponovo pokrenite instalaciju tog drivera (obećavam da je ovo zadnji put), instalirajte ga do kraja i restartajte komp. Sada bi trebali moći pokrenuti CCC.
Možda se čini komplicirano, ali ustvari je vrlo jednostavno i sve bi trebalo biti gotovo za 15-tak minuta.
De mi reci onaj zuti upitnik na kraju instalacije jel to neki problem sto mi javlja?
I to prilikom instalacije drivera: 13.1 i sad 13.2 beta
Već je jedan kolega odgovorio na to pitanje i to na ovoj stranici. Pa da ponovim još jednom za sve one koji imaju sumnji: Ne, to nije problem i možete se sami uvjeriti tako što će te kliknuti na taj log upozorenja te vidjeti da se sve uspješno instaliralo.
Također imam problema sa neotvaranjem ccc menia s 13.1 driverima...probat ču nanovo ih instalirati ka što je gore spomenuto.
ja imam ove isntalirane i nikakvih problema sa njima - grafa klokana do ibera!
De mi reci onaj zuti upitnik na kraju instalacije jel to neki problem sto mi javlja?
I to prilikom instalacije drivera: 13.1 i sad 13.2 beta
Meni se taj upitnik javlja ima par mjeseci.
Pa esi iša kod dotura?
Pa esi iša kod dotura?
Veli doktor da je obicna prehlada.
Pa esi iša kod dotura?
Veli doktor da je obicna prehlada.
Traži i drugo mišljenje, znaš kakvi su današnji doktori.
Samo da javim, imao sam isti problem, još prije vas, probao driver sweeper, on obriše filove, ali ne sve i nakon resetiranja, kad treba dignut winse mi baci bsod i tako u nedogled može vrtit, probao sam u safe modu obrisat, al neda, jednostavno nemogu obrisat u potpunosti drivere, tako da sam bio prisiljen preko tako pola izbrisanih drivera instalirat nove (naravno u safe modu), kako bi mi komp opće dizao winse, očaj ovi par zadnjih drivera, još mi se nikad nije dogodilo da mi zbog drivera baca bsod, u buduče počinjem tražit drivere koji rade bez problema, a ne koji daju bolje performanse...
Samo da javim, imao sam isti problem, još prije vas, probao driver sweeper, on obriše filove, ali ne sve i nakon resetiranja, kad treba dignut winse mi baci bsod i tako u nedogled može vrtit, probao sam u safe modu obrisat, al neda, jednostavno nemogu obrisat u potpunosti drivere, tako da sam bio prisiljen preko tako pola izbrisanih drivera instalirat nove (naravno u safe modu), kako bi mi komp opće dizao winse, očaj ovi par zadnjih drivera, još mi se nikad nije dogodilo da mi zbog drivera baca bsod, u buduče počinjem tražit drivere koji rade bez problema, a ne koji daju bolje performanse...
sa novom betom nema više open cl buga kod gpu-z,sad je opet sve dobro