Drugi film bi moga bit dobar, ako bude više robota i borbi :D
al taj film niš nebi valjal da michael bay ne dirigira
takve efektne scene su samo njemu slične.. samo zbog toga mi se i sviđa. hightech film

Tesko je za nac HD na torrentima,al ih ima par.drugi dio cu cekat da bude prava kvaliteta za skinut
Jel zna neko možda kakva će otprilike biti fabula i koji će biti glumci?
Samo pogledaj sve dosad izašle najave.
Imaš Teaser, imaš Trailer, Trailer 2.
I 4 kratka klipa, plus jedan isječak iz filma.
Znači 8 videa za pogledati.
Ako treba mogu ti dati link gdje ćeš ih sve naći.
Uglavnom, glumci će biti većinom svi oni iz jedinice.
A radnja je očita, Deceptikoni su se došli osvetiti.
Biti će dosta novih Transformersa.
A umjesto Allsparka, ovdje će simboli igrati ulogu.
Sjetimo se da je u prvom dijelu bila potraga za Allsparkom.
Ovdje u drugom dijelu Sam počinje viđati čudne simoble.
Deceptikoni dolaze na zemlju, željni osvete.
I mislim da je to dosta, ako napišem još nešto više mogao bih
možda nekome pokvariti gledanje.
Uglavnom, na trailerima se najbolje vidi.
Evo nešto slika iz filma...
daj pogle malo bolje
film će na kraju ispast reklama za Chevrolet
autobot ševrole Kalos...looooooooooool...u trećem dijelu će i jugići rulat
daj pogle malo bolje
Jel ono optimusa 3 ona protivnička robota mrljave? (joj kak se zove ta protivnička strana?)
Kak je ova MEGAN FOX DOBRAAAAAAAAAA!
Autoboti i Deceptikoni. Prvi su dobri, drugi su zli Transformersi.
Ovdje imate trenutno zadnje 3 najave koje su izašle, traju 30 sekundi, svaka najava prikazuje neke nevjerojatne scene iz filma, kvaliteta najava je izvrsna, svakako pogledajte, nećete zažaliti: Transformers 2: Revenge of the Fallen - 3 najave
Michael Bay neće biti redatelj Transformersa 3?
Michael Bay has made his last TRANSFORMERS movie - the director is set to quit the action franchise because he has "had enough" of making big budget blockbusters. The filmmaker helmed the original 2007 movie and returned this year with its sequel - Transformers: Revenge of the Fallen. But Bay, who is known for his explosive action sequences, is sick of receiving negative reviews from critics who dislike his movie-making style and is determined to move away from the genre. He says, "It's easy to go shoot an art movie in a winery in the South of France. But people have no idea how hard it is to create something like Transformers. They (the critics) review me before they've even seen the movie." And Bay admits that if film bosses give the go ahead for a third Transformers movie, they will have to find a different director. He adds, "After the three and a half years I've spent making these movies, I feel like I've had enough of the Transformers world. "I need to do something totally divergent, something without any explosions".
Biti će to velika šteta ako Michael Bay ne bude sudjelovao u Transformersima 3, a izgleda da neće. Nadam se samo da će se smekšati malo i promijeniti mišljenje. Inače, službeno je potvrđeno da Transformersi 3 izlaze 1.7.2011.
Evo nešto slika iz filma...
Kaj je ovaj na predzadnjoj slici Chevrolet Corvete, kaj to neki novi model ili koncept.
daj pogle malo bolje
Misliš reklama za General Mototrs.
Ovaj Chevrolet gore je punim nazivom Chevrolet Corvette Centennia- koncept
"Ovaj koncept neme nikakve budučnosti te da je nastao samo radi promocije filma."
Skopirano sa ove stranice na kojoj možete nači više informacija o tome.
Predlažem sljedeće naslove: Transformers 3 : A new hope. Transformers 4: Decepticons strikes back, Transformers 5: Return of the Autobots.
Sada bi još nekako trebalo ubaciti Predakone.
Ubacili su Soundwavea u Transformers 2. Baš me zanima, da li su mu (o)stavili originalni glas.
Ne sviđa mi se dizajn Decepticona, izgleda previše Cybranski (Supreme Commander), valjda je tomu razlog da bude opakiji izgled bad guysa, da se ne miješaju sa good guysima. A kada su u pitanju izmišljeni jezici, Amerikanci ponovo pokazuju nemaštovitost kod Cybertronskog jezika.
Megan Fox, roll out.
Jucer bio na premijeri filma (iz osijeka sam)... PREDOBAR FILM
sve je na visokom nivou: od efekata, scenarija, dijaloga te na ravno Megan Fox
p.s. blizanci rules (ko pogleda film shavtit ce sta sam ovim htio reci)
Jel ono optimusa 3 ona protivnička robota mrljave? (joj kak se zove ta protivnička strana?)
Kak je ova MEGAN FOX DOBRAAAAAAAAAA!
a neš ti nje, a oni mi shea ide na k.. nekako mi nije lik za ovake filmove
Prvi dio mi je bio dosta dobar ali prica i razlikovanje izmedju robota
je stvarno malo glupo ispalo.Ali film mi se svidio najvise zbog
veze izmedju robota i covjeka.Znaci bas zato sto ima i drame
u filmu mi se svidio film.Nadam se da nece i u ovom djelu biti
takve drame.A ne samo napucavanje i to je to.U globalu kada se pogleda
po meni je jedini film koji je radjen po stripu uspio.
došla i igra na torrente
Nesmijem to gledati, samo se nabrijem pa hocu skinuti crtice i kupiti igracke(transformerse) .
Jedva cekam pogledati, prvi mi je bio super.
bio u kinu neki dan gleda film.2ipo ure odlicnog filma ne stignes ni trepnut.preporuka za gledat.
Gledao sam jučer film i nije ono što sam očekivao. Jedinica je puno bolja a za dvojku mogu reći osredni film koji ne ostavlja nikakav dojam. Ljudi pogledajte terminator 4. Puno puno bolji film. Ma odličan!
Jucer sam ga gledao u kinu.Svida mi se film,ima dosta akcije,malo smijeha
Samo je bilo problema s titlovima(!),al zbog dobrog zavrsetka filma,na to sam skoro zaboravio
Evo bas sam bio pogledat, i film mi je predobar. Akcija, efekti, komedija... Megan Fox :)
Samo mi je zasmetalo sto su stavili 20 minuta pauze usred filma. Dva i pol sata prolesi samo tako.
U svakom slucaju ocekujem i treci dio, barem sudeci po zavrsetku filma...
2 puta ga gledo i odličan
usput ima li ko titlove za film?
Već se zna i točan datum izlaska Transformersa 3 - 1.7.2011.