Ona lokacija kod piramida gdje se fight-aju jako sliči na onu lokaciju iz prvog filma na početku.
Ona lokacija kod piramida gdje se fight-aju jako sliči na onu lokaciju iz prvog filma na početku.
skinul sam aXXo dvd rip, al je problem kaj nemogu nac subtitlove za njegov rip, svi drugi su prelosi
Pa mozes ih na lak nacin editirati sa Subtitle Workshopom. 2 klika i rijesen problem.
Transformers 1 je bio katastrofa a ni 2 me bas previse ne odusevljava.
Tvoje trošenje kisika na Planeti Zemlji je katastrofa.TRANSFORMERSI SU FENOMENALNI FILMOVI.DRUGI DIO JE SAVRŠENSTVO
Tvoje trošenje kisika na Planeti Zemlji je katastrofa.TRANSFORMERSI SU FENOMENALNI FILMOVI.DRUGI DIO JE SAVRŠENSTVO
rofl
kad sam ovo procitao .... moram prokomentirati.
npr. odiseja 2001 je savrsenstvo (dobro, nesto do sada mozda najblize tome posto apsolutno savrsenoga nema) u filmskom svijetu.
ima podosta filmova koji su jednostavno briljantni.. zbog radnje.. inteligencije price.. produkcije... etc. imaju ono nesto.
transformers su infantilni filmovi namijenjeni za zabavu. tu svrhu i sluze. ali drugi dio je vise nego apsolutno preglup - najvise zbog dvoje glavnih "zivih" glumaca za koje covjek pozeli da poginu na pocetku i rijese nas svojih "muka".
oba sam pogledao jednom .. i to je to. zaboravih na njih i sigurno im se ne bum vracao.
dok opet.. ima filmova koje rado pogledam po 5-6 (i vise) puta.
Eh, ja sam Transformerse dosad pogledao 4-5 puta, jednostavno fenomenalan film. Za mene skoro pa savršenstvo. Treba napraviti one Transformerse onako uvjerljivo. Kada sam pogledao videe koji prikazuju kako su snimali pojedine scene još više cijenim film. Stvarno su se dobro namučili da srede sve one scene s Transformersima.
Meni je film vrh jednostavno zbog Transformersa, nema toga u drugim filmovima, a ovdje izgledaju vrhunski. A film ima akcije, efekata, humora, zabave, pa što covjek jos moze pozeljeti?
Dakako, govorim o jedinici. Dvojku jos nisam gledao, ali ne sumnjam da je izvrsna. Cekam 1., novi mjesec, novi paket, ovaj puta flat. :)
rofl
kad sam ovo procitao .... moram prokomentirati.
npr. odiseja 2001 je savrsenstvo (dobro, nesto do sada mozda najblize tome posto apsolutno savrsenoga nema) u filmskom svijetu.
ima podosta filmova koji su jednostavno briljantni.. zbog radnje.. inteligencije price.. produkcije... etc. imaju ono nesto.
transformers su infantilni filmovi namijenjeni za zabavu. tu svrhu i sluze. ali drugi dio je vise nego apsolutno preglup - najvise zbog dvoje glavnih "zivih" glumaca za koje covjek pozeli da poginu na pocetku i rijese nas svojih "muka".
oba sam pogledao jednom .. i to je to. zaboravih na njih i sigurno im se ne bum vracao.
dok opet.. ima filmova koje rado pogledam po 5-6 (i vise) puta.
Iskreno to je meni šrot, dosadno do bola.
film je totalno gledljiv, zanimljiv, u početku filma odmah vidiš i kraj, al nije bitno...ima podosta akcije, pravi film za pustit mozak na pašu
7.5/10
Da sad ne kopiram čitav tekst, evo moje mišljenje o Transformersima 2:
http://www.filmanje.net/f_recenzija.php?id=218
Pogledao sam ih sinoć u HD-u.
Transformers 2 je film koji je zaradio najviše ove godine - čak 8,443.5 milijuna dolara. Tako je nastavak uvjerljivo na prvom mjestu po pitanju zarade ove godine, odnosno, trenutno najgledaniji film ove godine. Također je prodaja Blu-raya zabilježila rekord, preko milijun prodanih primjeraka u tjedan dana prodaje. U prvom danu prodaje ukupno je prodano 2 milijuna DVD-ova, od čeka 500.000 Blu-ray diskova.
Film koji je prošle godine bio najgledaniji i prvi po zaradi je bio The Dark Knight - 9,630.6 milijuna dolara.
Transformers 2 je film koji je zaradio najviše ove godine - čak 8,443.5 milijuna dolara. Tako je nastavak uvjerljivo na prvom mjestu po pitanju zarade ove godine, odnosno, trenutno najgledaniji film ove godine. Također je prodaja Blu-raya zabilježila rekord, preko milijun prodanih primjeraka u tjedan dana prodaje. U prvom danu prodaje ukupno je prodano 2 milijuna DVD-ova, od čeka 500.000 Blu-ray diskova.
Film koji je prošle godine bio najgledaniji i prvi po zaradi je bio The Dark Knight - 9,630.6 milijuna dolara.
jel to piše 8,44 milijarde? (osam tisuća četiristo četrdeset tri cijela pet milijuna dolara?)
Ili neznam čitat ili wtf?
Evo box office kaže world wide -> 832.747.307$ milions ili jednostavnije -> 833 milijuna dolara
Dark knight je zaradio worldwide 1 milijardu dolara.
Najveću zaradu ikada ima Titanic (i bome nemože potonut) od rekordne zarade 1,84 milijarde
Da, upravo tako.
Gdje mogu skinuti Tranformers 2 Revenge Of The Fallen?
jel to piše 8,44 milijarde? (osam tisuća četiristo četrdeset tri cijela pet milijuna dolara?)
Ili neznam čitat ili wtf?
Evo box office kaže world wide -> 832.747.307$ milions ili jednostavnije -> 833 milijuna dolara
Dark knight je zaradio worldwide 1 milijardu dolara.
Najveću zaradu ikada ima Titanic (i bome nemože potonut) od rekordne zarade 1,84 milijarde
ovo što si napisao je čista laž.Ako odeš na stranicu www.boxoffice.com vidjet češ da je harry potter 6 najviše zaradio ove godine
a ovaj bug forum je veoma licemjeran.govorite da mrzite piratstvo,a zašto onda ne blokirate temu PRIVATNI TRACKERI?
Pukotino jedna, govori se o javnom govorenju o torrentima, sad kad bih ja javno postavio link za mjesto gdje se skida torrent neki, to je protivno pravilima, može se dobit tužbe, točnije autori foruma i onda se dogodi ono najgore od svega... Dobiješ ban(majko mila samo to ne...)
Gdje mogu skinuti Transformers 2 Revenge Of The fallen?
ovo što si napisao je čista laž.Ako odeš na stranicu www.boxoffice.com vidjet češ da je harry potter 6 najviše zaradio ove godine
Evo lijepo po godinama koji je film najvise zaradio upravo na BoxOffice: http://www.boxofficemojo.com/yearly/
I sta pise? Lijepo stoji da je Transformers 2 film koji je ove godine najvise zaradio - $8,758.6
bolje makni taj ilegalan link prije no što dobiješ ban :)